corneliasrum

Direktlänk till inlägg 8 december 2011

JAG OCH YANTRA

Av Ann-Christin Tjernström - 8 december 2011 14:55

För drygt två år sedan - fick jag först höra namnet Yantra. Det var då i samband med den explosion av försäljning av spikmattor, då en av de mest kända märkena var Yantra. Precis som så många fler med mig. blev jag jätteintresserad. Jag var först lite oroad över eventuell stark reaktion som jag annars får av allt som jag testar, viket gjorde att jag avvaktade. Så blev det då morsdag och då satte jag upp en spikmatta på min önskelista och tänk det gick i upfyllelse.
Jag funderade länge över färgerna och då jag tycker om lila som färg hade jag helst velat ha en lila. men jag tänkte till och bestämde mig för en grön då den kändes mera lägnande för mitt system.


Så kom då morsdag och jag skulle testa - men ack så vasst för mig med så känslig hud. Jag fick då lära mig att använda endera en kökshandduk eller en tröja mot spikarna. Det gjorde att jag även kunde lägga mig på mattan när jag la mig för kvällen och somnade då snabbt. Efter några timmar vaknar jag till och tar bort mattan.


Märkligt var det också med färgen - grön. Grön som är den färg som jag, enligt Colourscopeanalys, endast har en plutt av till skillnad från rosa som jag är född i och har massor av pluttar av.
Känns bra så här i eftrskott att veta att jag fyller på med grön färg/energi när jag ligger på mattan. Hjärtckakrats färg.


Nästa möte med Yantra var sommaren därefter, då Lifebutikerna började sälja även den populära Yantrasandalen med zonterapiknoppar.  Nu önskade jag mig förstås även ett par zonterapisandaler och köpte ett par för pengar som jag fick i samband med min födelsedag. Jag hade hoppats på många steg i dem dagligen, för att stimulera mina punkter. Men ack så jag bedrog mig!!!  Det gjorde verkligen jätteont, och gången som jag har i sandalerna kan få vem som helst att misstänka att jag har "misslyckats"!
Den förväntade reaktionen uteblev då jag inte stod ut med att gå  i dem.


Men så fick jag en idé - fast egenligen var det en slump. Jag hade ställt sandalerna under databordet och kände nu att jag kunde sitta och stimulera punkterna samtidigt som jag satt vid datorn. Med den ringa kroppstyngden mot knopparna kändes det riktigt bra.


Nu skall du förstås inte tro att jag har haft mina sandaler under databordet under någon längre tid! Så aktiv har jag inte varit. För en tid sedan fann jag sandalerna instoppade i ett skåp, och nu har de fått flyttat in under databordet igen. Trots att kylan nu gör sig gällande utomhus och huset otäthet gör sig påmind, behöver jag inga strumpor nu när jag sitter och trycker knopparna mot fötterna när jag sitter här vid datorn.


Inser även nu att detta inlägg förpliktigar,  vilket gör att jag sannolikt känner att jag skall fortsätta den här banan med att ge mig själv zonterapi när jag sitter vid datorn. Ett tips tänker jag till andra som har köpt Yantratoffeln och inte står ut med att gå i den.


Jag delar mina erfarenheter ....... 


Må så gott!!!!   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Tisdag 27 feb 23:01

https://www.youtube.com/watch?v=HZ6VYc75kpM&list=PLA_Q3mbrlIMjMfFsPeHCeVhbkMoUFKCzn   ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards