corneliasrum

Alla inlägg under februari 2012

Av Ann-Christin Tjernström - 20 februari 2012 17:35

Ja, vad är det att skriva om tänker Du kanske!
Ganska dålig fantasi om man skriver om att man har zappat mellan olika kanaler. Nu har ju inte mitt "zappande" med TV att göra, utan jag har använt en liten frekvensapparat, som jag köpte in för någa år sedan.
Jag genomgick en kur där zappern var en av momenten i behandligen , tillsammans med  kolloidalt silver, njurresning och örtpreparat av olika slag.


Det här är en del av Dr Hulda Clarks behandling. En behandling som består av olika steg vilket jag testade för en tid.


Jag köpte in och testade för 6-7 år sedan. Zappern ansluts med kablar och krokidilklämmor till ett resårarmband med en metallplatt, eller så sätter man klämmorna i två kpparrör som man har lindtat blött hushållspapper omkring.
När jag använde zapeprn första gången kändes det som att jag fick ström i kroppen. Jag använde då kopparrören. Därför övergick jag till resårarmbanden vilket kändes mindre.


Idag (och igår) tog jag kopparrören. Det kändes som förra gången - men nu rackarns vill jag att det skall bli ett markant resultat!!!!


Jag väljer att skriva om Hulda Clark och citerar hennes bok "The cure for all diseases" i översättning av Tommy Wiberg på Intactum varifrån jag köpte min zapper.
Så här skriver så Hulda Clark:


" Att kunna döda dina bakterier och andra inkräktare med elektricitet blir mer likt ett universalmedel nä rdu kan göra allsammans i 7 minuters sessioner. Det dödar både stora och små inkräktare: flundramaskar, spolmask, kvalster, virus och svamp. Det dödar dem genast inom 7 minuter.


Hur fungerar detta? Jag antar att en positiv spänning applicerad var som helst på kroppen attraherar negativ laddade saker. Möjligen sitter batterispänningen i dem och drar ut dem från sina ställen i cellernas dörröppningar (kallas conductance channels). Men dörröppningarna kan vara negativt laddade också. Sliter spänningen i dem så att de utsöndrar några bakterier fästade i dem? Hur kan en positiv spänning åstadkomma att en så stor parasit som flundramask dödas? Ingen av dessa frågor kan ännu besvaras.


Den viktigaste frågan naturligtvis är huruvida det finns någon skadlig effekt på Dig? Jag har inte sett några effekter på blodrycket eller kroppstemperaturen. Det har aldrig skapats någon smärta fast befintlig smärta omedelbart har upphört. Detta bevisar ändå att detta är säkert. Även fast man vet att spänningen kommer från ett 9 volts batteri bevisar inte detta säkerheten fast det känns lugnande. Ihopklumpandet av röda blodcellsplättar och funktioner som beror på ytspänningen hos celler behöver utredas. Innan dess ligger din säkerhet exponerad i en kort period som är nödvändig. Virus och bakterier försvinner inom 3 minuter, band- och binnikemaskstadier, flundramaskar- spolmaskar inom 5 minuter och kvalster inom 7 minuter. Man behöhöver inte hålla på längre tid fastän det aldrig setts några dåliga effekter av längre behandling.


De första 7minuterna med zapping följs av en paus i 20 minuter. Under denna tid frigöres virus och bakterier från de döende parasiter och startar md  att inkräkta Dig istället.
De andra 7 minutrarna kommer att döda dessa nylingen frigjorda virus och bakterier. Om du hoppas över dessa 7 minuter kan du genas få ont i halsen, få en förkylning eller något annat. Nu frigörs igen virus från döende bakterier. Den tredje perioden dödar de sista frigjorda virusen


Jag har en bekännelse att göra: Det har som sagt gått en massa år sedan jag köpte hem zappern. Jag har använt den sporadiskt tillsammans med armbanden. Dessutom men endat 10 minuter mallan varje zappning.
Igår tog jag fram kopparrören. Zappade 3x7 min med 10 minuter emellan. IDAG HAR JAG ONT I HALSEN!!!!


Idag sökte jag även fram en hel hög med kompendium från Tommy Wiberg där han har sammanfattat eller kopierat en massa fakta. Läst dem medan jag "zappade"!


Det känns kul att kolla upp den här kuren igen - åtminstone till viss del.


Nu till webben för att införskaffa kolloidalt silver - som även det ingår i Hulda Clarks program.
Länge sedan sist men nu skall jag testa igen.......har läst massor av intressanta fallbeskrivningar på sistone.


Det finns trots allt en viss vinst med att inte kasta alla papper när man "rensar i röran"! De här kompendierna känns fortfarande aktuella och jag kanske delar mer av dem här till Dej!  


Googla på Hulda Clark och zappern om Du blev nyfiken och Intactum om du vill köpa en zapper. Jag misstänker att Tommy fortfarande har dem till försäljning.


Väl mött!!!










Av Ann-Christin Tjernström - 18 februari 2012 15:39

Jag gruvade mej länge innan jag gick ut......

Det som jag trodde var skoterspår som skulle hålla för mej, höll endast för Nienka. Nu när det har snöat en del och driver ordentligt, var det svårt för mej att hitta de välkörda spåret som gör att jag inte sjunkter ner.
Det tog ett tag innan jag fick fast under fötterna. Jag följde spåret och släppte så småningom Nienka.
Hon hoppade och var glad. Hon gillar verkligen snö och hoppar omkring precis som när vi är vid älven. Väl på Victor och Elsas gård, var spåren översnöade. Där fick jag plumsa upp till knäna, men för att hunden skulle få sitt gjorde jag det en bit till dess att inte längre gick att gå. Vände hem!
Det snöade vägrätt!!!!


Så snart det är sånt här oväder och jag är ute och plumsar, kommer bilderna upp på näthinnan, när Madame Flod i Strindbergs Hemsöborna, plumsade omkring i snön för att hitta sin vänsterprasslande man Karlsson. Han var som vanlingt ute med någon annan och Madame Flod, Anna-Eva, grät och snörvlade medan hon snubblade fram över gärsgårdarna i djupsnö och storm. Minns att hon endast hade en sjal om axlarna och att hennes kjol släpade i snön.

Senare blev hon sjuk och dog. Man fick se henne ligga i kistan vitklädd med händerna knäppta. Sedan tappade de kistan i en vak på havet - lika hemskt väder då. Stormen tjöt vid båda tillfällena, och ett mycket högre ljud än vad som är vanigt i verkligheten.


Jag var 5 eller 6 år när Hemsöborna gick som serie på TV.ns enda kanal! Det var dessutom i luciatider och jag fick mitt första lucialinne. Jag skulle prompt sova i det - och min mamma förstod ingenting. När jag så hade fått min vilja igenom och lagt mej i sängen. Knäppte jag händerna på bröstet och låtsades att jag var död som Madame Flod.
Jag berättade inte förrän långt senare vad jag hade gjort. Scenen på TV berörde tydligen mej så djupt att jag också ville testa hur det var att ligga med vitt linne och knäppta händer. Död var inget laddat för mej då!


När jag så vände åter ven snön precis som i Hemsöborna. På den korta stund jag var borta hade spåret i det närmsta blåst bort. Nu var jag inte så långt borta och hittade förstås hem utan spår att följe.
I sånt här busväder blir jag abrupt påmind om min litenhet. Tittade på träden som länge varit tyngda av snö. Nu hade det rasat ner, men många av dem var ovoväckade böjda. Snabbt in i stugvärmen och brasa i pannan.

Jag längtar till sommar och sol och fundera emellanåt på om jag bor på fel breddgrader!

Av Ann-Christin Tjernström - 18 februari 2012 14:49

Youtubeklippet nedan är en informationsvideo om Amegaglobal, som tillverkar zeropointladdade/nollpunktsladdade produkter.


Jag har testat en del av produkterna och sammanfattad en del av mina reaktioner på dem här under kategorin AMEGA.
Välkommen att läsa och titta på flera klipp med mirakelreaktioner av produkterna.



Av Ann-Christin Tjernström - 18 februari 2012 11:07

Jag skrev en insändare redan i demcember där jag ställde frågor om hur vi skulle kunna sköta våra bankärenden?
Inget svar. Nu har jag skrivit en ny insändare. Spännande att se om den publiceras.


Så här skrev jag:


Vid månadsskiftet februari/mars är det två månader sedan Swedbanks kontanthantering togs bort vid kontoret i Kramfors.
På luciadagen hade jag en insändare inne i T Å där jag ställde en del frågor kring hur vi skulle sköta detta praktiskt, med de problem som har följt – inget svar!


Bankens grundtanke; att förvara och förvalta våra pengar, ta ut och sätta in – är nu ett minne blott. Vad skall vi med ett bankkontor när endast rådgivning är dess uppgifter?


Inne i banklokalerna har våra ärenden skötts i skydd för insyn, i enlighet med ett kösystem och väntplats och en säkerhet i bl a form av larm. Dessutom med personal med ekonomisk utbildning.


Nu skall detta skötas på gatan; utan skydd för insyn i form av kösystem och larm, eller i matvarubutikernas kassor! Behöver vi ett större belopp utom gränsen för vad som får lyftas per gång och dag vid just en bankomat, blir det att gå, eller i värsta fall resa runt, för att få tillgång till kontanter.
 


Tips till Ullas Gatukök: Sätt ut parkbänkar i lagom avstånd till bankomaten på Limstagatan och skaffa ett korvstånd. Låt Swedbankkunderna få tillfälle till en korv, hamburgare eller glass medan de väntar på sin tur i bankomatkön = avskildhet?


Behöver vi sätta in pengar, hur gör vi då? Skall vi anlita annan bank och betala avgift eller växla till mynt, gå med dem i plastpåsar till banklokalen och tömma dem i ”sparapparaten” för mynt för att få in det på kontot!


Trots att Swedbank visar på miljardvinster försämras vår service och ännu mer skall sparas!
Idag behövs inget kösystem i Swedbanks lokaler. Självfallet finns inget stort behov av placeringsråd i en lantsortskommun där medelåldern är hög och lika så arbetslösheten. Banklån för hus- eller bilköp inte heller en tjänst som används frekvent.
Byta bank är ett alternativ – men de som har utnyttjade krediter skall då återbetala direkt.


Nej, stäng ner det stora bannkontoret som finansieras av oss kunder. Flytta in rådgivningen i den lilla lokalen bredvid bankomaten. Överlåt sedan de stora fina, centralt belägna lokalerna till ungdomarna, då ingen ny lösning finns för dem när Dr Barks ungdomsgård skall rivas.
Tänk vilka ändamålseniga lokaler! Stor hall för pingis och biljard. Små bås för spel, film och mys och ett fantastiskt läge mitt i stan.


Våra pengar kan vi återgå med att lägga i madrassen, sannolikt lika säkert som att hantera dem på gatan. Några knölar lär det inte bli – så rika är vi inte!



ANN-CHRISTIN TJERNSTRÖM



Av Ann-Christin Tjernström - 17 februari 2012 19:49

GRATIS DEMONSTRATION - Amegastaven
Ett nytt naturligt hälsoverktyg baserat på kvantfysik introduceras nu i Sverige. Kom och se med egna ögon vad som händer när Zero Point Energy kommer i kontakt med en människokropp! 
Om du har vänner/familj som ännu inte fått någon hjälp med deras hälsoproblem, oavsett vad, ta med dem eller vidarebefordra gärna denna inbjudan till dem. Denna helt nya teknologi kan även vara högintressant för dem som redan jobbar med friskvård/healing men inga förkunskaper krävs - man snurrar bara medsols.
ALLA SOM NÄRVARAR KOMMER ATT KOMMA I KONTAKT MED DENNA ENERGI OCH FÅ EN NATURLIG TOXINRENSNING PÅ KÖPET. I VISSA FALL HAR EN DEL I PUBLIKEN UPPLEVT FÖRBÄTTRINGAR AV PROBLEM, UTAN ATT HA VARIT I DIREKT KONTAKT MED VERKTYGEN. 
GRATIS DEMONSTRATION
1. Kort introduktion av teknologin och Zero Point Energy
2. Demonstration av Amegastaven + Amulett för att visa kraften i verktygen.
3. Healing-demonstration på någon deltagare.
På vissa demos kommer även Amegas laddade hudvårdsserie att demonstreras!
Detta är enbart ett informationsföredrag, ingen försäljning kommer att erbjudas på plats.
 
***
STOCKHOLM:
Söndag 19/2 2012
KL 18:00-19:00
Söndag 26/2 2012
KL 18:00-19:00
Söndag 4/3 2012
KL 18:00-19:00
Adress i Stockholm:
ENIJA 
Drottninggatan 101 
Stockholm
(nära Odenplan)
Ring på porttelefonen
Demo presenteras av: Lisa Dejanovic

När ni har kommit in på Enija är demonstrationen en trappa ned. För er som har svårt att gå i trappor finns hiss ned. Kontakta någon i teamet så ordnar vi hissnyckel.
OBS! Begränsade platser. Först till kvarn. Dörrarna öppnas 15 minuter före demonstrationsstart. 
Gäster måste OSA till den som har bjudit in dem i fall demonstrationen blir inställd!
VIKTIGT!
Om ni söker på internet efter Amegastaven kan ni ha otur och komma till sidor som säljer kopior och ibland utger sig för att sälja Amegas stavar. Dessa kan vara bra produkter och ha en smärtlindrande effekt etc men baseras på andra traditionella teknologier. Amegas originalstavar är de enda hälsostavar på planeten som är inpräntade med den unika Zero Point Energy resonansen genom uppfinningen Amized Fusion Technology™.

En svensk informationssida:
Min hemsida med Amegas originalprodukter:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Av Ann-Christin Tjernström - 17 februari 2012 12:06

Jag har sökt fram Oshos bok "Själens apotek" och slår lite grann till och från i den. Nu fann jag ett tips som jag vill dela med mej här av. Ett tips på hur du kan göra för att känna dej samlad och sund. En form av meditation.

BALANSAKT


"Den högra och vänstra sidan av din hjärna fungerar åtskilda - så är det för alla men när meditationen drabbar dej djupt kan separationen och skillnaden bli överdriven.
Sitt i stillhet för dej själv och tryck motögonen. Tryck mot ögongloberna till du börjar se ljus. Gör inte illa ögonen, men det får göra lita ont. Bara fortsätt att titta på ljusen. Det kommer att få många saker att stadga sej.
Gör detta i fyra till fem minuter - tryck mot ögonen - slappna sen av i fem minuter och tryck sedan igen. Gör så här i fyrtio minuter, stänk sedan kallvatten på dem. Slut ögonen och känn svalkan.
Håll på i femton dagar. Den här övningen kommer att få många saker i hjärna att sätta sej och du kommer att känna dej mycket samlad och själsligt stund."


Min intention är att testa själv!   

Av Ann-Christin Tjernström - 16 februari 2012 20:44

De här orden har jag fått av Sanna:

"Våga vara det ljus du är.
Du behöver inte göra kroppen skröpplig

för att hålla det tillbaka."

Av Ann-Christin Tjernström - 16 februari 2012 17:17

Ja, det värkar inte finnas någon gräns för vad en människa skall utsättas för. Trots att amalgam är förbjudet som tandlagningmaterial tog en tandläkare chansen. Undrar just hur det gick till?


Här följer info från Amalgamskadefonden:

Svensk tandläkare använde amalgam – trots förbud

2012-02-15


Trots att förbudet mot att sätta in nya amalgamfyllningar har varit i kraft sedan 1 juni 2009 har en tandläkare i Landskrona satt in amalgam på en patient under 2010. Tandläkaren riskerar nu företagsbot.


Läs mer: http://www.amalgamskadefonden.se/index.shtml



Amalgamskadefonden


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards