corneliasrum

Direktlänk till inlägg 24 november 2012

ZERVITAL DAG 48 VRAK!!!!

Av Ann-Christin Tjernström - 24 november 2012 07:33

När jag sent om sider äntligen tog mej i säng en timme före midnatt i natt, var det med blandade känslor.
Natten dessförinnan hade bjudit på ett ständigt snurrande i sängen med ömsom svettanfall och frossa. Kroppen var helt i olag och levern hade ett styvt jobb kändes det som.
Efter en sådan natt blir dagen extra jobbig. 
Jag var förberedd på en repris och döm om min förvåning då jag vaknade för snart en timme sedan och hade nästan inte vaknat alls....skönt!!!


För nya besökare gör jag en avgiftningskur för svampinfektioner med zervital; www.zervital.se och i min blogg under kategorin med samma namn har jag noterat vad som händer i min kropp.


Igår var jag osäker på varifrån reaktionerna kom då såväl himlen var igensprejad, ett atmosfärslyft hade gjorts och energihöjning i samband med 11.11, se tidigare inlägg.


Nu i morse kändes det mera som en mycket kraftfull utrensning!!! Jag hade ju starka reaktioner i början av kuren och sedan kändes jag mer och mer lätt i sinnet och i kroppen. Nu blev det så tvärnit.
Jag tror att jag har kommit till en annan nivå i utrensningen och kanske en Herxherkimer reaktion igen, se tidigare inlägg.
Så här stel och ont i kroppen har jag inte haft på flera år. Jag har t o m avstått yogan som jag så duktigt hade fått till rutiner kring. Det värker som tandvärk i mina underarmar. En smärta som jag hade innan jag amalgamsanerade. Smärtor som t o m gjorde det nästan omöjligt att byta lakan i sängen. Det hade jag glömt bort.


Smärtorna i buken som jag har haft sedan 2000 har återkommit. Det spänner och drar.
Det kliar också!!!!! Väldigt mycket. På ställen på fötterna där jag hade glömt mina svampangrepp kliar det nu mer än någonsin. Alltså överallt där det finns och har funnits är klådan nu stor. Stickningarna i huden som jag har haft sedan tonåren är också tillbaka. Det kliar och sticker så snart jag får ett tryck mot huden, speciellt då jag ligger ner.
Igår begåvades jag med tre finnar i ansiktet - fort kom de - men ingen öppning på dem. De kändes hårda och ömma. En blåsa i munnen också.....
Trött  som jag inte har varit på länge och promenaderna med hunden får bli någonstans där jag kan släppa henne så att jag slipper gå lika långt som hon gör. Jag hade ett sånt driv när jag gick iväg, för några dar sedan och nu känner jag mej verkligen som ett vrak!!!


Egentligen känns det mindre bra att beskriva hur det känns när kroppen är i stort olag, men för den som väljer att göra kuren efter mej, vill jag berätta att det verkar som att man rensar på olika nivåer och att det man skall igenom lager på lager på sin väg  till bättre hälsa. Lika överraskande varje gång, och jag om någon borde veta att avgiftningar verkligen kan te sig väldigt olika och ibland även ytterst kraftfulla och besvärliga.
När kroppen släpper skall gamla krämpor lyftas till ytan, och nog känns det även så med den här kuren.


Efter snart 50 dagar, inser jag att jag ändå har en ganska lång väg kvar att vandra. Fötterna har ju fjällat och släppt infekterad hud i omgångar och det är bevis nog för att det här ger effekt.


I nästa vecka hoppas jag komma till skott med att kolla mitt pH-värde igen. Jag har nu tagit bikarbonat varje månad under några veckor och är spänd på att se om det kan göra något åt min försurning. I annat fall får jag beställa preparat via IMS Egenvårspoolen igen.


Så länge jag är så försurad som jag är förstår jag att det går långsammare att svälta eller utrota infektionerna inifrån. Därför vill jag hjälpa till med att tillföra det som basar, och jag har aldrig tidigare testa bikarbonat så här frekvent.


Nu slår min nya eller egentligen gamla, men ny för mej, vägggklocka 8. Äntligen en riktigt gamma klocka i mitt hem. Jag tycker så mycket om klangen i den när hammarna slår an de långa stålpinnarna.


Jag har eldat, duschat och smort på mej zervitalbadet för kroppen. Nienka börjar att röra på sej och det är dax för henne att få gå ut en stund. Det är mörkt utanför mitt fönster och termomoern visar +5 grader.
Om precis en månad är det jul och jag inser att några julgotter blir det inte för mej, inte av det vanliga slaget. Nötter, mandel, torkad frukt och annat får det bli för min del.
Kosten känns bra, och efter så här lång tid nu och längre kommer det att bli, funderar jag på om jag någonsin kommer att ta med det jag nu har plockat bort i mitt kosthåll igen. Jag mår så mycket bättre utan det VITA!!!!


Hej svej!!!   





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Tisdag 27 feb 23:01

https://www.youtube.com/watch?v=HZ6VYc75kpM&list=PLA_Q3mbrlIMjMfFsPeHCeVhbkMoUFKCzn   ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards