corneliasrum

Alla inlägg under maj 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 10:49

Den framske nobelpristageran Luc Montagniers uträkningar om följderna:


COVID Vaccinated People Within 2 Years

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • POSTS
  • #124914
    luzdoh
    UK Column Monthly Membership

    I just received this:

    https://www.brighteon.com/d3335274-24b1-4a68-942c-92fb8d692255

    “All vaccinated people will die within 2 years. Nobel laureate Luc Montagnier has confirmed that there is no chance of survival for people who have received any form of the vaccine. In the shocking interview, the world’s leading virologist stated bluntly: “There is no hope and no possible treatment for those who have already been vaccinated. We must be prepared to cremate the bodies.” The scientific genius backed up the claims of other eminent virologists after studying the ingredients of the vaccine. “They will all die from antibody-dependent enhancement. That is all that can be said.”

    Screenshot-2021-05-25-at-13.26.34

Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 07:56

God morgon!   


Till dig som besöker bloggen och läser mina inlägg.:

Jag delar här det jag känner att jag behöver informera dig om. Det är information som för övrig mainstreammedia inte publicerar.
Den här informationen kommer från nationella och internationella källor och de flesta finansieras inte av några stora bolag.

Den här bloggen är ingen betalblogg vilket gör att det ersättning för inläggen ej utgår.

Om du känner att det här är värdefull information til dig, att förkovra sig  och kanske dela till andra, får du gärna swisha ett bidrag till: 072 562 64 98

Jag har som så många, fått en ekonomisk smäll av att samhället har stängts ner. Min hantverks- och behandlingafirma står stilla.

Energibehanlingar/healing kan ger på distans för den som önskar.

Välkommen!   

http://corneliasrum.bloggplatsen.se/2021/05/20/11719023-healingbehandlingar/





Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 05:39




23 588 svenskar har fått Covid-19 efter covidvaccinering – Folkhälsomyndigheten

4
 
Vaccination. Foto: Public Health Image Library, Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Licens: <a href=Unsplash.com" width="900" height="535" data-ll-status="loaded" />Vaccination. Foto: Public Health Image Library, Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Licens: Unsplash.com

VACCIN. Folkhälsomyndigheten meddelar att det hittills finns 21 329 kända fall av svenskar som fått Covid-19 efter första dosen av covidvaccin. 2 259 personer har fått Covid-19 efter den andra dosen.

Folkhälsomyndigheten följer upp hur många personer som fått Covid-19 efter att de har vaccinerats. Om en person blir smittad mer än två veckor efter den andra dosen kallas det för en genombrottsinfektion. De flesta som fått Covid-19 är äldre människor och yngre kvinnor. Myndigheten anser att dessa fall är få i relation till antalet fall av Covid-19 i stort och i relation till hur många som är vaccinerade.

Folkhälsomyndigheten anser att andelen allvarliga fall av Covid-19 har varit liten bland vaccinerade personer. NewsVoice noterar att upp till 40% av de som vaccinerats väljer att stanna hemma från jobbet 1-3 dagar direkt efter vaccinering.

Aktuell statistik från Folkhälsomyndigheten (FHM)

  • Totalt har 564 328 fall av Covid-19 anmälts sedan början av året.
  • Av dessa har 21 329 personer fått minst en vaccindos innan de insjuknade eller provtogs.
  • Majoriteten (61%) insjuknade eller provtogs dock inom de första tre veckorna efter den första vaccindosen, det vill säga innan vaccinet hunnit ge ett påstått skydd.
  • Av de 21 329 personer som smittats med Covid-19 efter sin första vaccindos har FHM identifierat 8 228 personer som insjuknat eller provtagits mer än tre veckor efter den första dosen vaccin. En del av dessa har varit fullvaccinerade.
  • Totalt har FHM identifierat 2 259 personer som diagnosticerats med Covid-19 mer än två veckor efter den andra dosen och därmed klassificeras dessa fall som så kallade genombrottsinfektioner.

Nästa uppdatering är planerad av FHM till vecka 22.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: Folkhälsomyndigheten

Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 05:36




Informerat samtycke

del 1
 

Informerat samtycke vid exempelvis medicinska ingrepp, deltagande i forskningsstudier och experiment innebär att du som mottagare av det medicinska ingreppet eller som deltagare i forskningsexperimentet har laglig rätt att informeras om ändamålet med ingreppet eller experimentet, dess varaktighet, dess risker, eventuella biverkningar och eventuella fördelar.

Rapporter visar långt högre dödstal bland vaccinerade än för ovaccinerade
Ett medicinskt ingrepp kan vara till exempel en operation, medicinering eller injektion. Ett forskningsexperiment kan till exempel vara test av ett ännu icke godkänt vaccin.
Den nu pågående kampanjen med vaccination mot Covid-19 kan alltså räknas in både som ett medicinskt ingrepp och ett forskningsexperiment då det är en injektionsspruta av ett ännu icke godkänt läkemedel. 

Ur produktresuméerna gällande samtliga vacciner mot Covid-19:
"Detta läkemedel har fått ett ”villkorat godkännande” för försäljning. Detta innebär att det ska komma fler uppgifter om läkemedlet. Europeiska läkemedelsmyndigheten går igenom ny information om detta läkemedel minst varje år och uppdaterar denna produktresumé när så behövs."
 
Var och en som beslutar sig för att injiceras med vaccin mot Covid-19 skall alltså för ett informerat samtycke meddelas samtliga uppgifter gällande experimentets risker, biverkningar samt för- resp nackdelar. Här följer några:
  1. Vaccinet har endast ett tillfälligt och villkorat godkännande (se kursivt utdrag ur EMA och Läkemdelsverket) Detta läkemedel har fått ett ”villkorat godkännande” för försäljning. Detta innebär att det ska komma fler uppgifter om läkemedlet. Europeiska läkemedelsmyndigheten går igenom ny information om detta läkemedel minst varje år och uppdaterar denna produktresumé när så behövs. S. 8
  2. Vaccinets kliniska försök är det som pågår just nu vars försöksrapport skall lämnas in till EMA i december 2023. För att bekräfta effekt och säkerhet för Comirnaty ska innehavaren av godkännandet för försäljning lämna in den slutliga kliniska försöksrapporten för den randomiserade, placebokontrollerade observatörsblindade studien C4591001. Förfallodatum: December 2023
  3. Vaccinet ger inte immunitet mot smitta. Vaccinet ger (troligen) skydd mot allvarlig sjukdom i Covid-19. Vaccin i den vanliga bemärkelsen innehåller försvagat eller avdödat virus av den typ man vill immunisera mot. Detta för att skapa en immunrespons i kroppen. mRNA (modifierat RNA) - och vektor- (modifierad variant av annat virus) vaccinerna mot Covid-19 innehåller inte något virus av Sars-Cov-2. 
  4. Varaktigheten för vaccinets skyddseffekt är okänd eftersom den fortfarande håller på att fastställas i pågående kliniska prövningar. ”Mot bakgrund av det fastställda internationella hotet mot människors hälsa och för att säkerställa tidig tillgång har detta läkemedel beviljats tillfälligt undantag som gör det möjligt att förlita sig på kontroll/testning av tillverkningssats genomförd på registrerad(e) anläggning(ar) i tredjeland. Detta undantag upphör att gälla den 31 augusti 2021.” (Utdrag från s. 16)
  5. Säkerhet och effekt för Comirnaty för barn och ungdomar yngre än 16 år har ännu inte fastställts. Begränsade data finns tillgängliga.
  6. Effekten av vaccinet kan vara lägre hos personer med nedsatt immunförsvar. Studie på detta saknas helt. Ändå är det våra äldre och övriga i andra s.k. riskgrupper med just nedsatt immunförsvar som står först på tur att injiceras.
  7. Liksom med alla vacciner skyddar vaccination med, i detta fall, Comirnaty (Pfizer/BionTech) eventuellt inte alla som vaccineras. Det är möjligt att full skyddseffekt inte uppnås förrän 7 dagar efter den andra vaccindosen.
Produktinformation från EMA och Läkemedelsverket
 

Du har också rätt att veta att flertalet rapporter visar ökad dödlighet efter injektion än för ovaccinerade.
”Siffror visar att de över 65 år och som vaccinerats har ett dödstal på ca 200 personer per 100 000 vaccinerade. Jämför detta med 4,91 döda per 100 000 för ovaccinerade.

Dessa skrämmande siffror visar sig även i gruppen 65 år och yngre. Under den fem-veckors vaccinationsperiod som ingick i studien avled 50 vaccinerade per 100 000, ett tal som skall jämföras med 0,19 ovaccinerade som avled i Covid-19 under samma period. I åldersgruppen  under 65 ökade alltså vaccinerna dödligheten med 260 gånger.”

Högre dödstal för vaccinerade än för ovaccinerade
Avslöjande data av vaccinernas effekt i Israel ger en skrämmande bild av allvarliga biverkningar och dödsfall
Av Ann-Christin Tjernström - 27 maj 2021 09:21

I detta blogginlägg från 22/4, summerar Börje Peratt artiklar och sin egen summering:

8000 människor i Sverige döda av Covid19 vaccin till midsommar?

Det dör sannolikt lågt räknat 46 människor varje dag i Sverige av Covid19vaccinering.

Spanien rapporterar massdöd från ett äldreboende dagarna efter att fullt friska äldre vaccinerats. Nio åldringar på ett äldreboende i Lagartera i Spanien har avlidit – bara dagar efter att de injicerats med Pfizers coronavaccin. (Nya Dagbladet).

TEXT/SAMMANSTÄLLNING: BÖRJE PERATT

Av Läkemedelsverkets statistik baserad på inskickade rapporter om biverkningar har man i Sverige fram till 14 april noterat: 153 döda Pfizer och ca 20 % handlagda rapporter av 6515 (Sannolikt 750 döda fram till 14 april). Astra Zeneca 10 döda 3 % handlagda rapporter av 16139 rapporter (Sannolikt 4000 döda fram till 14 april). Moderna 10 döda 16 % handlagda av 1269 inkomna rapporter (sannolikt 100 döda fram till 14 april). Det ger ett snitt på drygt 46 döda varje dag. Fram till den 14 april blir det ca 4 850 döda av Covid19 vaccin.

Idag den 22 April kan vi lägga till 368 och då blir det 5218 döda av denna häxbrygd. Till midsommar kan vi utgå från att 8000 rapporteras ha dött av Covid19vaccin. Ett ansenligt mörkertal inte inräknat.


Läkemedelsverket har en brasklapp som skriver ”Inrapporterade misstänkta biverkningar – coronavacciner”. Till detta ska fogas ett motstånd mot att skicka in misstänkta samband. Att en människa kollapsar direkt efter Covid19vaccinering skickas exempelvis inte in eftersom kollaps, svimning och koma inte står uppsatt som biverkan. Däremot står dödsfall som biverkan! Rapporter som rubricerats allvarliga åtföljs av texten dödliga, livshotande, invalidisering, missbildande. Detta till trots rapporteras ett minimum som dödsfall. Så de som dör efter rapportering står inte uppsatta som dödsfall utan kan till och med diagnosticerats som död med Covid19. Vilket ökar på dödssiffrorna av felaktig anledning.

Catarina Rabitsch

6 april kl. 09:15  · S.O.S FRÅN EN VÅRDANSTÄLLD!Jag jobbar inom sjukvården, på ett mindre sjukhus. De senaste veckorna har det inkommit flera personer till akuten som har blivit sjuka efter vaccination mot Covid 19. Många av dessa har varit så allmänpåverkade att de måste läggas in på avdelning med syrgas, mm. Symptombild ter sig liknande hos de flesta. Det handlar oftast om andningsproblem, oklar ökning av infektionsprover, blodtrycksfall, svår värk, mm. I flera fall har personerna drabbats av arytmi på hjärta inklusive vätska i lungor/hjärtsäck. Jag har träffat flera personer som har insett att det är vaccinet som har triggat symptom, medan andra inte förstår ett möjligt samband. Det kom upp på diskussion bland läkare att vissa fall kanske bör anmälas som misstänkta biverkningar. Emellertid framkom det till min stora förvåning att läkarna jag jobbade med inte hade en aning om hur man anmäler läkemedelsbiverkningar. Detta är läkare som är specialister med mångårig erfarenhet, kan nämnas! En speciell läkare skulle rådfrågas om hur man går till väga, men denne sa (efter att ha tittat i journaler) att han inte tyckte man skulle anmäla möjliga biverkningar om det gäller personer som är äldre med underliggande sjukdomar som kan förklara symptom, även om aktuell symptombild inte överensstämde med grunddiagnoser. En man hade kollapsat, bara 70 år gammal, men läkaren tyckte inte det skulle anmälas som biverkan eftersom han inte hittade uppgifter om att kollaps är en listad biverkan när det gäller vaccinet. Blev helt chockad över allt detta, och ändå jobbar jag inom vården. Jag skriver detta för att jag vill att fler ska få upp ögonen för hur det går till, hur stort mörkertalet är när det gäller biverkningar av läkemedel i allmänhet och vaccin i synnerhet. De flesta läkare vet alltså inte ens om hur man anmäler en biverkan, trots att de tillstår att de möter patienter som uppger biverkningar.


Vid midsommar lär vi ha lågt räknat 8000 döda av Covid19 vaccinering. Sannolikt det mångdubbla.

Eftersom påstådda dödstal av covid19 är synnerligen osäkert och överdrivet kan vi räkna med att fler dör av sprutan än av sjukdomen. Ovanpå det visar det sig att de som vaxats med covid19 är de värsta smittbärarna och kan i framtiden komma att utgöra den verkliga faran. Tidigare friska från äldreboende inklusive personal som vaxat får inom dagar och några veckor ett coronautbrott och mängder av kända bieffekter av covid19 som bland annat förlamning och naturligtvis även dödsfall. Tidigare alerta och friska åldringar uppträder plötsligt efter covid19vaccinering som Zombies.

Socialförvaltningen i Surahammar vaccinerade i början av 2021 alla på vård- och serviceboenden samt inom hemsjukvården. Två veckor senare drabbades man av ett “coronautbrott”, rapporterar Västmanlands Läns Tidning.

Stoppa massvaccination mot Covid19 omedelbart!


Dr Geert Vanden Bossche är en oberoende virolog och vaccinexpert som förr varit anställd vid GAVI och Bill and Melinda Gates Foundation.

Dr Geert Vanden Bossche har skrivit ett öppet brev med en vädjan som ”angår alla myndigheter, forskare och experter runt om i världen, och gäller: hela världens befolkning”, att omedelbart stoppa massvaccination mot COVID19, och motiverar med att det finns övertygande bevis för att en sådan dramatiskt kommer att förvärra konsekvenserna av virussmitta.

Dr Bossche menar att om mänskligheten ska leva vidare måste vårt immunförsvar ovillkorligen kontinuerligt tränas till att möta olika former av sjukdomsalstrare som kan dyka upp. Den nya tekniken kortsluter delvis detta nedärvda försvarssystem genom att gällande vax omprogrammerar människans DNA på ett mycket riskfullt sätt.

Den nuvarande extremt kritiska situationen tvingar mig att sprida detta nödmeddelande. Eftersom den exempellösa omfattningen av mänskligt ingripande i Covid-19-pandemin nu riskerar att resultera i en global katastrof utan motsvarighet, kan denna appell inte höras tillräckligt högt och starkt nog. … Denna typ av profylaktiska vacciner är helt olämpliga och till och med mycket farliga när de används i massvaccinationskampanjer under en viral pandemi..Förra måndagen gav jag internationella hälsoorganisationer, inklusive WHO, min analys av den nuvarande pandemin baserad på vetenskapligt präglade insikter i immunbiologin i Covid-19. Med tanke på akutnivån uppmanade jag dem att överväga mina farhågor och att inleda en debatt om de skadliga konsekvenserna av ytterligare ”viral immunflykt”. … Samtidigt som det inte finns någon tid att förlora har jag ändå inte fått någon feedback. Experter och politiker har varit tysta medan de uppenbarligen fortfarande är angelägna att tala om mildare regler för att förebygga infektioner och ”ökad rörelsefrihet”. Mina uttalanden är baserade på ingenting annat än vetenskap. De ska endast motsägas av vetenskapen. Medan man knappt kan göra några felaktiga vetenskapliga uttalanden utan att kritiseras av kamrater, verkar det som eliten av forskarna, som för närvarande är rådgivare för våra världsledare, föredrar att hålla tyst. Tillräckligt med vetenskapliga bevis har framförts. Tyvärr förblir bevisen obehandlade av dem som har makt att agera. Hur länge kan man ignorera problemet när det för närvarande finns massiva bevis för att virusimmunflykt nu hotar mänskligheten? Vi kan knappast säga att vi inte visste – eller inte varnades. I detta förtvivlade brev sätter jag hela mitt rykte och trovärdighet på spel. Jag förväntar mig åtminstone detsamma av er, mänsklighetens väktare. Det är ytterst angeläget. Öppna debatten. På alla sätt: Vänd vinden! ÖVERSÄTTNING: GÖSTA SINGSTRAND

 



Av Ann-Christin Tjernström - 27 maj 2021 09:18

Natural News och Mike Adams artikel:



Full update: Vaccine tourists flock to America to receive vaccine DEATH shots, while the CDC bribes dating apps to attach vaccination badges and “super likes” to dating profiles

Bypass censorship by sharing this link:
Image: Full update: Vaccine tourists flock to America to receive vaccine DEATH shots, while the CDC bribes dating apps to attach vaccination badges and “super likes” to dating profiles

(Natural News) Today’s Situation Update returns to our traditional format, which is a single “full” podcast covering a wide range of topics. We tested the multi-part format for two days, and after listening to reader feedback, the solution is now obvious: A single podcast with a description that includes time stamps for where each topic appears in the podcast. (Thank you to the fans who suggested this.)

So starting from tomorrow, the daily podcast will feature timestamps in the description, allowing you to jump to the section you want to hear… or you can just play the entire podcast all the way through.

Today’s podcast covers “vaccine tourism” where people from Mexico and even Taiwan — which is its own country, not a territory of China — are flocking to the United States to get free death shots that are misleadingly labeled “vaccines.” Many people in Taiwan, Mexico and other countries have been brainwashed into thinking America’s vaccines are somehow better, not realizing that even in America, the vaccines are engineered as depopulation weapons to exterminate the human race through infertility and spike protein deaths.

Thus, the very people who think they’re picking up “freebies” from America are about to find out they’re dead wrong. Literally.

At the same time, the CDC is bribing nine dating apps, using part of its $1 billion propaganda slush fund to push vaccine brainwashing onto the public. So now, dating apps are allowing vaccinated individuals to show special vaccine badges, as if someone being old, fat and saggy will suddenly be more attractive if they’re shedding spike protein. (“Oooh, baby, that vaccine badge is so hot! Wanna bump and grind some spike protein?”)

Japan is targeting the elderly with covid vaccines because they need to exterminate a few million of them in order to keep their own government solvent and end social benefits to the elderly. So they’re pushing hard to get covid bioweapons injected into everyone 65 and older.

Brain-dead Biden and war criminal Fauci have teamed up with a cringe-worthy transsexual “glam” model to push yet more covid vaccines, as if videos featuring creepy LGBT morons are somehow going to instantly make people love the idea of being injected with experimental vaccines. Then again, anyone dumb enough to think men can get pregnant and women have a penis is probably also dumb enough to take the vaccine death shot, too. So it’s only fitting. (Would a “lipstick on a pig” comment be out of line here?)

And in Canada, creepy vaccine predators are now ensnaring young children into getting vaccinated by offering them free ice cream. This is apparently allowed under Canadian law, which says parents have no role in parenting, and children are the property of the state. If you thought the ice cream trucks cruising down child-filled neighborhood streets were creepy, the government of Canada just upped the ante on child predators. Soon, Canadian government child predators will be chasing young kids down the street with a syringe in one hand and an ice cream scoop in the other, screaming, “It’s yummy! Don’t you want some ice cream, little boy?”

There’s much more in today’s full Situation Update podcast, found at Brighteon.com:

Brighteon.com/10b12a1b-df34-4aa3-ae03-75f72eee75de

Av Ann-Christin Tjernström - 26 maj 2021 18:34

Bret Weinstein och Heather Haying



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards