corneliasrum

Alla inlägg under maj 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 26 maj 2021 18:17

Bloggaren Börje Peratt sammanfattar den 26/5.




https://borjeperattexplorer.wordpress.com/2021/05/26/alarmerande-okning-av-skadade-och-doda-fran-mrna-vacciner-kraver-bradskande-atgarder/?fbclid=IwAR0C9zha8Y8Ds0AYNTjAC1lS5KIZrpE0-pQaCnlxO0-nl-lQiYzB-RuKIS4




Alarmerande ökning av skadade och döda från mRNA-vacciner kräver brådskande åtgärder

Original: Alarming Casualty Rates for mRNA Vaccines Warrant Urgent Action

Alarmerande olyckshastigheter för mRNA-vacciner garanterar brådskande åtgärd

Av F. William Engdahl 19 maj 2021

Författare: Bicanski på Pixnio. Licens: Personligt och kommersiellt bruk (CC0) https://pixnio.com/media/injection-medication-needles-springe-vaccination# inkluderar länk till licens.

När det nu publiceras officiella regeringsuppgifter i Europa och USA om det alarmerande antalet ökade dödsfall och permanent förlamning samt andra allvarliga biverkningar från de experimentella mRNA-vaccinerna, blir det tydligt att vi människor är försökskaniner i ett experiment som kan förändra den mänskliga genstrukturen och mycket värre.

Större medier ignorerar dessa alarmerande data!

Medan otaliga unga friska offras och dör, rullar försöksvaccinet fram med stöd av Washington och Bryssel och tillsammans med WHO och vaccinkartellen. Denna [vax]maffia tvingar på dig ”ett erbjudande som du inte får vägra” vilket åtföljs av total avsaknad av medmänsklig respekt och medkänsla för de öden som drabbar de skadade.

Den alarmerande EMA-rapporten

Den 8 maj offentliggjorde Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA), en byrå för Europeiska unionen (EU) som ansvarar för utvärdering och tillsyn av medicinska produkter, med hjälp av databasen EudraVigilance som samlar rapporter om misstänkta biverkningar av läkemedel inklusive vacciner, en larmrapport som knappt fick något omnämnande i stora vanliga medier.

Fram till den 8 maj 2021 hade de registrerat 10 570 dödsfall och 405 259 skador efter injektioner av fyra experimentella COVID-19-sprutor: COVID-19 mRNA VACCINE of MODERNA (CX-024414); COVID-19 mRNA VACCINE av PFIZER-BIONTECH; COVID-19 VACCINE av ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19); och Johnson & Johnsons Janssen COVID-19 VACCINE (AD26.COV2.S). En detaljerad analys av varje vaccin ger följande: Pfizer-BioNTech-mRNA-genredigerat vaccin resulterade i de största dödsfallen – 5 368 dödsfall och 170 528 skador eller nästan 50% av det totala antalet för alla fyra. Moderna mRNA-vaccinet på andra plats med 2865 dödsfall och 22.985 skador. Det vill säga, de ena av två genmanipulerade mRNA-experimentella vaccinerna.


Pfizer-BioNTech och Moderna, stod för 8 233 dödsfall av de totala registrerade dödsfallen på 10 570. Det är 78% av alla dödsfall från de fyra vacciner som för närvarande används i EU.

Och bland de allvarliga biverkningarna eller skadorna som registrerats av EMA, för de två mRNA-vaccinerna som vi fokuserar på i den här artikeln, för Pfizer ”experimentella” vaccin, inkluderade de flesta rapporterade skador i blod- och lymfsystemet inklusive dödsfall; hjärtstörningar inklusive dödsfall; muskel- och bindvävssjukdomar; andnings-, bröstkorgs- och mediastinumstörningar och kärlsjukdomar.

För Moderna mRNA-vaccinet inkluderade de allvarligaste skadorna eller dödsorsakerna blod- och lymfsystemet. hjärtstörningar; muskel- och bindvävssjukdomar; störningar i centrala nervsystemet.

Observera att dessa endast är de allvarligaste skadorna relaterade till de två genetiskt manipulerade mRNA-vaccinerna. EMA konstaterar också att man tror att endast en liten procentandel av de faktiska dödsfallen eller allvarliga biverkningar, kanske bara 1% till 10%, rapporteras av olika skäl. Officiellt har mer än 10 000 personer dött efter att ha fått coronavirusinjektioner sedan januari 2021 i EU. Det är ett skrämmande antal ”vaccin”-relaterade dödsfall, även om det verkliga antalet är mycket större.

CDC också

Även de amerikanska centren för sjukdomskontroll (CDC), en notoriskt politisk och korrupt byrå med vinstdrivande band till vaccintillverkare, visar i sitt officiella VAERS-system (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) totalt 193 000 ”biverkningar” inklusive 4057 dödsfall 2475 permanenta funktionshinder, 25 603 akutbesök och 11 572 sjukhusvistelser efter COVID-19-injektioner mellan 14 december 2020 och 14 maj 2021.

Detta inkluderade de två mRNA-vaccinerna, Pfizer och Moderna, och det mycket mindre vanliga J&J Janssen-vaccinet. Av de rapporterade dödsfallen inträffade 38% hos personer som blev sjuka inom 48 timmar efter att ha vaccinerats.

Det officiella amerikanska vaccinerelaterade dödsantalet är högre på bara fem månader än alla vaccinrelaterade dödsfall från de senaste 20 åren tillsammans. Ändå begraver de stora medierna världen över och den amerikanska regeringen praktiskt taget dessa alarmerande fakta.

Cirka 96% av de dödliga resultaten kom från Pfizer- och Moderna-vaccinerna, de två varianterna som finansierades och marknadsfördes av Gates Foundation och Tony Faucis NIAID med den experimentella genetiska mRNA-teknologin.


Dessutom designade Dr. Tony Fauci, den amerikanska vaccin tsaren Biden Administration och hans NIAID Vaccine Research Center Moderna mRNA-vaccinet och gav Moderna och Pfizer 6 miljarder dollar för att producera det. Det är också en uppenbar intressekonflikt eftersom Fauci och hans NIAID tillåts finansiellt dra nytta av sina patentintäkter i vaccinet med hjälp av en mycket underlig amerikansk lag.

NIAID utvecklade coronavirus-spikproteinerna för utveckling av SARS-CoV-2 mRNA-vacciner med skattebetalarpengar. De licensierade det sedan till Moderna och Pfizer.

Aldrig tidigare sett i naturen …

”I en tragisk mening börjar erfarenheterna från biverkningar av de två aldrig tidigare skådade mRNA-experimentella vaccinerna först nu strömma in. Injektionskampanjen som skedde i oöverträffad hastighet ”höghastighet”, som den amerikanska regeringen kallade det, först nu att ses, i de verkliga prövningarna för mänskliga försökskaniner. Få inser att de två mRNA-vaccinerna använder genetiska manipulationer som aldrig tidigare har använts hos människor.

Och under ursäkter för brådskande insatser avstod USA: s och EU: s hälsovårdsmyndigheter de djurförsök är brukliga [men som upphörde då försöksdjuren dog]. Myndigheterna säkerställde inte ens elementär säkerhetsprövning utan gav ett ”tillstånd för nödanvändning.” [Vilket öppnar för ”fort men fel”]

Dessutom friades vaccintillverkarna från ansvar och blev till 100% undantagna från skadeståndskrav. Allmänheten försäkrades om vaccinsäkerhet när Pfizer och Moderna publicerade rapporter om 94% och 95% ”effekt” av dessa vacciner.

NIAIDs Fauci kallade det snabbt och ”extraordinärt” i november 2020, och ”höghastighet! var igång liksom aktiekursen för Pfizer och Moderna. Peter Doshi, biträdande redaktör för British Medical Journal pekade på en stor brist i över 90 % av rapporterna gällande effekten av Moderna- och Pfizer-vacciner. Han noterade att procentsatserna av påstådd effektivitet är relativa, i förhållande till den utvalda lilla friska unga testgruppen, och inte absoluta som i verkliga livet. I verkligheten vill vi veta hur effektivt vaccinet är bland den stora befolkningen.

Doshi pekar på det faktum att Pfizer utesluter över 3400 ”misstänkta COVID-19-fall” som inte ingick i interimsanalysen. Dessutom individer ”i både Moderna- och Pfizer-studierna ansågs vara SARS-CoV-1- positiva vid utgångsbehandlingen, (2003 års asiatiska SARS-virus) trots att tidigare infektion var skäl för uteslutning”, konstaterar Doshi. Båda företagen vägrade att släppa ut sina rådata. Pfizers egna forskare gjorde sina egna tester. Kort sagt är 95% vad Pfizer eller Moderna hävdar osant eller ren lögn. Vi får höra, ”Lita på oss.” En mer realistisk uppskattning av den verkliga effekten av de två vaccinerna för allmänheten, med hjälp av data från vaccintillverkarna till FDA, visar att Moderna-vaccinet vid tiden för interimsanalysen visade en absolut riskminskning på så liten som 1,1%, medan Pfizer vaccinets absoluta riskminskning var 0,7%. Det innebär 99% risk! Det är väldigt dåliga skydd.


Peter Hotez, dekan vid National School of Tropical Medicine vid Baylor College of Medicine i Houston, säger: ”Helst vill du att ett antiviralt vaccin ska göra två saker. . . först, minska sannolikheten för att du blir allvarligt sjuk och slippa tvingas uppsöka sjukhus, och två, förhindra infektion som kan avbryta sjukdomsöverföringen.” Som Doshi konstaterar var ingen av försöken ”utformade för att upptäcka en minskning av något genuint resultat, såsom minskning av sjukhusinläggningar, användning av intensivvård eller dödsfall. Inte heller studeras försöksvaccinerna för att avgöra om de kan avbryta överföringen av viruset. Modernas chefsforskare medgav till och med att ”Vår granskning kunde inte visa förebyggande av överföring av smitta.”

Möjliga effekter av mRNA-vacciner

I en stor ny studie som just publicerats i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research analyserar Dr. Stephanie Seneff, seniorforskare vid MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory, och Dr Greg Nigh, Naturopathic oncology specialist, i detalj möjliga vägar där de experimentella mRNA-vaccinerna från Pfizer och Moderna kan orsaka sådana negativa effekter i de vaccinerade. Först påpekar de att både Pfizer- och de Moderna-genredigerade vaccinerna är mycket instabila: ”Båda levereras genom muskelinjektion och båda kräver frysning för att förhindra att RNA bryts ner. Detta beror på att, till skillnad från dubbelsträngat DNA som är mycket stabilt, kan enkelsträngade RNA-produkter skadas eller göras maktlösa vid varma temperaturer och måste hållas extremt kalla för att bibehålla sin potentiella effektivitet. ” Pfizer rekommenderar minus 70 ‘Celsius.

Författarna påpekar att för att förhindra att mRNA bryts ner innan det kan producera protein, ersätter båda vaccintillverkarna metyl-pseudouridin för att stabilisera RNA mot nedbrytning, så att det kan överleva tillräckligt länge för att producera tillräckliga mängder proteinantigen. Problemet som de påpekar är att ”Denna form av mRNA som levereras i vaccinet ses aldrig i naturen och har därför potential för okända konsekvenser … Manipulation av livskoden kan leda till helt oväntade negativa effekter, potentiellt långsiktiga och även permanenta skador.”

PEG-hjälpmedel och anafylaktisk chock

Av olika skäl för att undvika att använda aluminiuminsatser i syfte att öka antikroppsreaktion använder båda mRNA-vaccinerna polyetylenglykol, eller PEG, som adjuvans. Detta får konsekvenser.

Författarna påpekar, ”… båda mRNA-vaccinerna som för närvarande används mot COVID-19 använder lipidbaserade nanopartiklar som leverans”fordon”. MRNA-lasten placeras i ett skal bestående av syntetiska lipider och kolesterol, tillsammans med PEG för att stabilisera mRNA-molekylen mot nedbrytning. ” PEG har visat sig ge anafylaktisk chock eller allvarliga allergiframkallande reaktioner. I studier av tidigare icke-mRNA-vacciner inträffade anafylaktiska chockreaktioner i 2 fall per miljon vaccinationer. Med mRNA-vaccinerna visade den första övervakningen att ”anafylaksi inträffade med en hastighet av 247 per miljon vaccinationer. Detta är mer än 21 gånger så många som ursprungligen rapporterades av CDC. Den andra injektionsexponeringen kommer sannolikt att orsaka ännu större antal anafylaktiska reaktioner. ” En studie noterade, ”PEG är ett högrisk” dolt ”allergen, vanligtvis oväntat och kan orsaka frekventa allergiska reaktioner på grund av oavsiktlig återexponering.” Bland sådana reaktioner ingår livshotande kardiovaskulär kollaps. Detta är långt ifrån alla odeklarerade risker med experimentella mRNA-coronavirusvacciner. [Det finns således anledning att befara fler odeklarerade risker].


Antikroppsberoende förbättring

Antikroppsberoende förbättring (ADE) är ett immunologiskt fenomen. Seneff och Nigh noterar att ”ADE är ett speciellt fall av vad som kan hända när låga, icke-neutraliserande nivåer av … antikroppar mot ett virus är närvarande vid tidpunkten för infektionen. Dessa antikroppar kan vara närvarande på grund av … tidigare vaccination mot viruset … ”Författarna föreslår att i fallet med både Pfizer- och Moderna-mRNA-vacciner,” icke-neutraliserande antikroppar bildar immunkomplex med virala antigener för att framkalla överdriven utsöndring av proinflammatoriska cytokiner och i extrema fall en cytokinstorm som orsakar omfattande lokal vävnadsskada. ”

För att vara tydlig är cytokiner normalt en del av kroppens immunsvar på infektion. Men deras plötsliga frisättning i stora mängder, leder till en cytokinstorm, som kan orsaka organsvikt och död.

Vårt medfödda immunsystem genomgår en okontrollerad och överdriven frisättning av proinflammatoriska signalmolekyler som kallas cytokiner. Författarna tillägger att redan existerande ”antikroppar, inducerade av tidigare vaccination, bidrar till allvarlig lungskada av SARS-CoV i makaker …” äldre kan predisponera dem för ADE vid exponering för SARS-CoV-2. ” Detta är en möjlig förklaring till den höga förekomsten av dödsfall efter mRNA-vaccination bland äldre.

Vaccintillverkarna har ett smart sätt att förneka deras mRNA-vacciners toxicitet (giftnivå). Som Seneff och Nigh säger, ”är det inte möjligt att skilja en ADE-manifestation av sjukdom från en sann, icke-ADE-virusinfektion.” Men de gör den talande punkten: ”I ljuset av detta är det viktigt att inse att när sjukdomar och dödsfall inträffar strax efter vaccination med ett mRNA-vaccin, kan det ändå aldrig bestämmas definitivt, inte ens med en fullständig undersökning, att vaccinreaktionen inte var den närmaste (proximala) orsaken. “

Författarna anför många andra alarmerande punkter inklusive uppkomst av autoimmuna sjukdomar som celiaki, en sjukdom i matsmältningssystemet som skadar tunntarmen och stör absorptionen av näringsämnen från maten. Även Guillain-Barré syndrom (GBS) som orsakar progressiv muskelsvaghet och förlamning. Dessutom kan immuntrombocytopeni (ITP) där en person har ovanligt låga nivåer av blodplättar – cellerna som hjälper blodet att koagulera – inträffa efter vaccination ”genom migrering av immunceller som bär en last av mRNA-nanopartiklar via lymfsystemet in i mjälten … ITP verkar initialt som petechiae eller purpura på huden och / eller blödning från slemhinnor. Det har en hög risk för dödsfall genom blödning och stroke. 


Dessa exempel är ett tecken på det faktum att vi bokstavligen exponerar människosläktet via oprövade experimentgenredigerade mRNA-vacciner för oberäkningsbara faror som i slutändan kan överstiga den absolut potentiella risken för skada från något som har kallats SARS-Cov-2. Långt ifrån det mycket uppskattade mirakelämnet som WHO, Gates, Fauci och andra förkunnar, har Pfizer, Moderna och andra möjliga mRNA-vacciner helt klart potentiellt tragiska och till och med katastrofala oförutsedda konsekvenser. Inte undra på att vissa kritiker tror att det är ett förklätt medel för mänsklig eugenik.

F. William Engdahl är strategisk riskkonsult och föreläsare, har en examen i politik från Princeton University och är en bästsäljande författare om olja och geopolitik, exklusivt för onlinetidningen ”New Eastern Outlook”.

Alarmerande ökning av skadade och döda från mRNA-vacciner kräver brådskande åtgärder

Original: Alarming Casualty Rates for mRNA Vaccines Warrant Urgent Action

Alarmerande olyckshastigheter för mRNA-vacciner garanterar brådskande åtgärd

Av F. William Engdahl 19 maj 2021

Författare: Bicanski på Pixnio. Licens: Personligt och kommersiellt bruk (CC0) https://pixnio.com/media/injection-medication-needles-springe-vaccination# inkluderar länk till licens.

När det nu publiceras officiella regeringsuppgifter i Europa och USA om det alarmerande antalet ökade dödsfall och permanent förlamning samt andra allvarliga biverkningar från de experimentella mRNA-vaccinerna, blir det tydligt att vi människor är försökskaniner i ett experiment som kan förändra den mänskliga genstrukturen och mycket värre.

Större medier ignorerar dessa alarmerande data!

Medan otaliga unga friska offras och dör, rullar försöksvaccinet fram med stöd av Washington och Bryssel och tillsammans med WHO och vaccinkartellen. Denna [vax]maffia tvingar på dig ”ett erbjudande som du inte får vägra” vilket åtföljs av total avsaknad av medmänsklig respekt och medkänsla för de öden som drabbar de skadade.

Den alarmerande EMA-rapporten

Den 8 maj offentliggjorde Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA), en byrå för Europeiska unionen (EU) som ansvarar för utvärdering och tillsyn av medicinska produkter, med hjälp av databasen EudraVigilance som samlar rapporter om misstänkta biverkningar av läkemedel inklusive vacciner, en larmrapport som knappt fick något omnämnande i stora vanliga medier.

Fram till den 8 maj 2021 hade de registrerat 10 570 dödsfall och 405 259 skador efter injektioner av fyra experimentella COVID-19-sprutor: COVID-19 mRNA VACCINE of MODERNA (CX-024414); COVID-19 mRNA VACCINE av PFIZER-BIONTECH; COVID-19 VACCINE av ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19); och Johnson & Johnsons Janssen COVID-19 VACCINE (AD26.COV2.S). En detaljerad analys av varje vaccin ger följande: Pfizer-BioNTech-mRNA-genredigerat vaccin resulterade i de största dödsfallen – 5 368 dödsfall och 170 528 skador eller nästan 50% av det totala antalet för alla fyra. Moderna mRNA-vaccinet på andra plats med 2865 dödsfall och 22.985 skador. Det vill säga, de ena av två genmanipulerade mRNA-experimentella vaccinerna.


Pfizer-BioNTech och Moderna, stod för 8 233 dödsfall av de totala registrerade dödsfallen på 10 570. Det är 78% av alla dödsfall från de fyra vacciner som för närvarande används i EU.

Och bland de allvarliga biverkningarna eller skadorna som registrerats av EMA, för de två mRNA-vaccinerna som vi fokuserar på i den här artikeln, för Pfizer ”experimentella” vaccin, inkluderade de flesta rapporterade skador i blod- och lymfsystemet inklusive dödsfall; hjärtstörningar inklusive dödsfall; muskel- och bindvävssjukdomar; andnings-, bröstkorgs- och mediastinumstörningar och kärlsjukdomar.

För Moderna mRNA-vaccinet inkluderade de allvarligaste skadorna eller dödsorsakerna blod- och lymfsystemet. hjärtstörningar; muskel- och bindvävssjukdomar; störningar i centrala nervsystemet.

Observera att dessa endast är de allvarligaste skadorna relaterade till de två genetiskt manipulerade mRNA-vaccinerna. EMA konstaterar också att man tror att endast en liten procentandel av de faktiska dödsfallen eller allvarliga biverkningar, kanske bara 1% till 10%, rapporteras av olika skäl. Officiellt har mer än 10 000 personer dött efter att ha fått coronavirusinjektioner sedan januari 2021 i EU. Det är ett skrämmande antal ”vaccin”-relaterade dödsfall, även om det verkliga antalet är mycket större.

CDC också

Även de amerikanska centren för sjukdomskontroll (CDC), en notoriskt politisk och korrupt byrå med vinstdrivande band till vaccintillverkare, visar i sitt officiella VAERS-system (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) totalt 193 000 ”biverkningar” inklusive 4057 dödsfall 2475 permanenta funktionshinder, 25 603 akutbesök och 11 572 sjukhusvistelser efter COVID-19-injektioner mellan 14 december 2020 och 14 maj 2021.

Detta inkluderade de två mRNA-vaccinerna, Pfizer och Moderna, och det mycket mindre vanliga J&J Janssen-vaccinet. Av de rapporterade dödsfallen inträffade 38% hos personer som blev sjuka inom 48 timmar efter att ha vaccinerats.

Det officiella amerikanska vaccinerelaterade dödsantalet är högre på bara fem månader än alla vaccinrelaterade dödsfall från de senaste 20 åren tillsammans. Ändå begraver de stora medierna världen över och den amerikanska regeringen praktiskt taget dessa alarmerande fakta.

Cirka 96% av de dödliga resultaten kom från Pfizer- och Moderna-vaccinerna, de två varianterna som finansierades och marknadsfördes av Gates Foundation och Tony Faucis NIAID med den experimentella genetiska mRNA-teknologin.


Dessutom designade Dr. Tony Fauci, den amerikanska vaccin tsaren Biden Administration och hans NIAID Vaccine Research Center Moderna mRNA-vaccinet och gav Moderna och Pfizer 6 miljarder dollar för att producera det. Det är också en uppenbar intressekonflikt eftersom Fauci och hans NIAID tillåts finansiellt dra nytta av sina patentintäkter i vaccinet med hjälp av en mycket underlig amerikansk lag.

NIAID utvecklade coronavirus-spikproteinerna för utveckling av SARS-CoV-2 mRNA-vacciner med skattebetalarpengar. De licensierade det sedan till Moderna och Pfizer.

Aldrig tidigare sett i naturen …

”I en tragisk mening börjar erfarenheterna från biverkningar av de två aldrig tidigare skådade mRNA-experimentella vaccinerna först nu strömma in. Injektionskampanjen som skedde i oöverträffad hastighet ”höghastighet”, som den amerikanska regeringen kallade det, först nu att ses, i de verkliga prövningarna för mänskliga försökskaniner. Få inser att de två mRNA-vaccinerna använder genetiska manipulationer som aldrig tidigare har använts hos människor.

Och under ursäkter för brådskande insatser avstod USA: s och EU: s hälsovårdsmyndigheter de djurförsök är brukliga [men som upphörde då försöksdjuren dog]. Myndigheterna säkerställde inte ens elementär säkerhetsprövning utan gav ett ”tillstånd för nödanvändning.” [Vilket öppnar för ”fort men fel”]

Dessutom friades vaccintillverkarna från ansvar och blev till 100% undantagna från skadeståndskrav. Allmänheten försäkrades om vaccinsäkerhet när Pfizer och Moderna publicerade rapporter om 94% och 95% ”effekt” av dessa vacciner.

NIAIDs Fauci kallade det snabbt och ”extraordinärt” i november 2020, och ”höghastighet! var igång liksom aktiekursen för Pfizer och Moderna. Peter Doshi, biträdande redaktör för British Medical Journal pekade på en stor brist i över 90 % av rapporterna gällande effekten av Moderna- och Pfizer-vacciner. Han noterade att procentsatserna av påstådd effektivitet är relativa, i förhållande till den utvalda lilla friska unga testgruppen, och inte absoluta som i verkliga livet. I verkligheten vill vi veta hur effektivt vaccinet är bland den stora befolkningen.

Doshi pekar på det faktum att Pfizer utesluter över 3400 ”misstänkta COVID-19-fall” som inte ingick i interimsanalysen. Dessutom individer ”i både Moderna- och Pfizer-studierna ansågs vara SARS-CoV-1- positiva vid utgångsbehandlingen, (2003 års asiatiska SARS-virus) trots att tidigare infektion var skäl för uteslutning”, konstaterar Doshi. Båda företagen vägrade att släppa ut sina rådata. Pfizers egna forskare gjorde sina egna tester. Kort sagt är 95% vad Pfizer eller Moderna hävdar osant eller ren lögn. Vi får höra, ”Lita på oss.” En mer realistisk uppskattning av den verkliga effekten av de två vaccinerna för allmänheten, med hjälp av data från vaccintillverkarna till FDA, visar att Moderna-vaccinet vid tiden för interimsanalysen visade en absolut riskminskning på så liten som 1,1%, medan Pfizer vaccinets absoluta riskminskning var 0,7%. Det innebär 99% risk! Det är väldigt dåliga skydd.


Peter Hotez, dekan vid National School of Tropical Medicine vid Baylor College of Medicine i Houston, säger: ”Helst vill du att ett antiviralt vaccin ska göra två saker. . . först, minska sannolikheten för att du blir allvarligt sjuk och slippa tvingas uppsöka sjukhus, och två, förhindra infektion som kan avbryta sjukdomsöverföringen.” Som Doshi konstaterar var ingen av försöken ”utformade för att upptäcka en minskning av något genuint resultat, såsom minskning av sjukhusinläggningar, användning av intensivvård eller dödsfall. Inte heller studeras försöksvaccinerna för att avgöra om de kan avbryta överföringen av viruset. Modernas chefsforskare medgav till och med att ”Vår granskning kunde inte visa förebyggande av överföring av smitta.”

Möjliga effekter av mRNA-vacciner

I en stor ny studie som just publicerats i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research analyserar Dr. Stephanie Seneff, seniorforskare vid MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory, och Dr Greg Nigh, Naturopathic oncology specialist, i detalj möjliga vägar där de experimentella mRNA-vaccinerna från Pfizer och Moderna kan orsaka sådana negativa effekter i de vaccinerade. Först påpekar de att både Pfizer- och de Moderna-genredigerade vaccinerna är mycket instabila: ”Båda levereras genom muskelinjektion och båda kräver frysning för att förhindra att RNA bryts ner. Detta beror på att, till skillnad från dubbelsträngat DNA som är mycket stabilt, kan enkelsträngade RNA-produkter skadas eller göras maktlösa vid varma temperaturer och måste hållas extremt kalla för att bibehålla sin potentiella effektivitet. ” Pfizer rekommenderar minus 70 ‘Celsius.

Författarna påpekar att för att förhindra att mRNA bryts ner innan det kan producera protein, ersätter båda vaccintillverkarna metyl-pseudouridin för att stabilisera RNA mot nedbrytning, så att det kan överleva tillräckligt länge för att producera tillräckliga mängder proteinantigen. Problemet som de påpekar är att ”Denna form av mRNA som levereras i vaccinet ses aldrig i naturen och har därför potential för okända konsekvenser … Manipulation av livskoden kan leda till helt oväntade negativa effekter, potentiellt långsiktiga och även permanenta skador.”

PEG-hjälpmedel och anafylaktisk chock

Av olika skäl för att undvika att använda aluminiuminsatser i syfte att öka antikroppsreaktion använder båda mRNA-vaccinerna polyetylenglykol, eller PEG, som adjuvans. Detta får konsekvenser.

Författarna påpekar, ”… båda mRNA-vaccinerna som för närvarande används mot COVID-19 använder lipidbaserade nanopartiklar som leverans”fordon”. MRNA-lasten placeras i ett skal bestående av syntetiska lipider och kolesterol, tillsammans med PEG för att stabilisera mRNA-molekylen mot nedbrytning. ” PEG har visat sig ge anafylaktisk chock eller allvarliga allergiframkallande reaktioner. I studier av tidigare icke-mRNA-vacciner inträffade anafylaktiska chockreaktioner i 2 fall per miljon vaccinationer. Med mRNA-vaccinerna visade den första övervakningen att ”anafylaksi inträffade med en hastighet av 247 per miljon vaccinationer. Detta är mer än 21 gånger så många som ursprungligen rapporterades av CDC. Den andra injektionsexponeringen kommer sannolikt att orsaka ännu större antal anafylaktiska reaktioner. ” En studie noterade, ”PEG är ett högrisk” dolt ”allergen, vanligtvis oväntat och kan orsaka frekventa allergiska reaktioner på grund av oavsiktlig återexponering.” Bland sådana reaktioner ingår livshotande kardiovaskulär kollaps. Detta är långt ifrån alla odeklarerade risker med experimentella mRNA-coronavirusvacciner. [Det finns således anledning att befara fler odeklarerade risker].


Antikroppsberoende förbättring

Antikroppsberoende förbättring (ADE) är ett immunologiskt fenomen. Seneff och Nigh noterar att ”ADE är ett speciellt fall av vad som kan hända när låga, icke-neutraliserande nivåer av … antikroppar mot ett virus är närvarande vid tidpunkten för infektionen. Dessa antikroppar kan vara närvarande på grund av … tidigare vaccination mot viruset … ”Författarna föreslår att i fallet med både Pfizer- och Moderna-mRNA-vacciner,” icke-neutraliserande antikroppar bildar immunkomplex med virala antigener för att framkalla överdriven utsöndring av proinflammatoriska cytokiner och i extrema fall en cytokinstorm som orsakar omfattande lokal vävnadsskada. ”

För att vara tydlig är cytokiner normalt en del av kroppens immunsvar på infektion. Men deras plötsliga frisättning i stora mängder, leder till en cytokinstorm, som kan orsaka organsvikt och död.

Vårt medfödda immunsystem genomgår en okontrollerad och överdriven frisättning av proinflammatoriska signalmolekyler som kallas cytokiner. Författarna tillägger att redan existerande ”antikroppar, inducerade av tidigare vaccination, bidrar till allvarlig lungskada av SARS-CoV i makaker …” äldre kan predisponera dem för ADE vid exponering för SARS-CoV-2. ” Detta är en möjlig förklaring till den höga förekomsten av dödsfall efter mRNA-vaccination bland äldre.

Vaccintillverkarna har ett smart sätt att förneka deras mRNA-vacciners toxicitet (giftnivå). Som Seneff och Nigh säger, ”är det inte möjligt att skilja en ADE-manifestation av sjukdom från en sann, icke-ADE-virusinfektion.” Men de gör den talande punkten: ”I ljuset av detta är det viktigt att inse att när sjukdomar och dödsfall inträffar strax efter vaccination med ett mRNA-vaccin, kan det ändå aldrig bestämmas definitivt, inte ens med en fullständig undersökning, att vaccinreaktionen inte var den närmaste (proximala) orsaken. “

Författarna anför många andra alarmerande punkter inklusive uppkomst av autoimmuna sjukdomar som celiaki, en sjukdom i matsmältningssystemet som skadar tunntarmen och stör absorptionen av näringsämnen från maten. Även Guillain-Barré syndrom (GBS) som orsakar progressiv muskelsvaghet och förlamning. Dessutom kan immuntrombocytopeni (ITP) där en person har ovanligt låga nivåer av blodplättar – cellerna som hjälper blodet att koagulera – inträffa efter vaccination ”genom migrering av immunceller som bär en last av mRNA-nanopartiklar via lymfsystemet in i mjälten … ITP verkar initialt som petechiae eller purpura på huden och / eller blödning från slemhinnor. Det har en hög risk för dödsfall genom blödning och stroke. 


Dessa exempel är ett tecken på det faktum att vi bokstavligen exponerar människosläktet via oprövade experimentgenredigerade mRNA-vacciner för oberäkningsbara faror som i slutändan kan överstiga den absolut potentiella risken för skada från något som har kallats SARS-Cov-2. Långt ifrån det mycket uppskattade mirakelämnet som WHO, Gates, Fauci och andra förkunnar, har Pfizer, Moderna och andra möjliga mRNA-vacciner helt klart potentiellt tragiska och till och med katastrofala oförutsedda konsekvenser. Inte undra på att vissa kritiker tror att det är ett förklätt medel för mänsklig eugenik.

F. William Engdahl är strategisk riskkonsult och föreläsare, har en examen i politik från Princeton University och är en bästsäljande författare om olja och geopolitik, exklusivt för onlinetidningen ”New Eastern Outlook”.

Av Ann-Christin Tjernström - 26 maj 2021 15:05

Lars Bern intervjuas av Swebbtv

https://swebbtv.se/videos/watch/991eef0c-fc00-496d-b0b2-659e1a3c3567




https://anthropocene.live/2021/05/24/kandisarnas-oansvariga-vaccinpropaganda/

Av Ann-Christin Tjernström - 26 maj 2021 09:43

https://rumble.com/vhfbov-professor-dolores-cahill-says-that-mrna-vaccines-enhances-the-illness-and-t.html?fbclid=IwAR3mJ3fSyeTSffZw2DlPCvK3OSe7-qSEx9NkI7V1piYpzpUWSAkgYseEuX0




 

 

Professor Dolores Cahill says that mRNA vaccines enhances the illness and the disease.

Published May 21, 2021 52,407 Views
 

Rumble — Citizens subjected to punitive restrictions on their liberties and movement for more than 12 months, are now being forced into mass, and what will soon be, mandatory vaccination programs to gain back their freedoms. Political leaders continue use the vacuous and dishonest slogan of “following the science” that many still believe, but are they leading us into another form of hell?

The Covid-19 vaccines are new vaccines and only provisionally approved. They are still in the trial phase which ends at earliest in 2023. Brilliant they may well be, and enormously enriching for their investors, but are our Government’s providing the facts for informed choice in vaccination? Are there other risks to their rushed vaccine rollouts, including to front line medical and essential service workers? And why are so many eminent scientists and influential community leaders in our countries being silenced by social and mainstream media?

The Victorian Government recently commissioned a paper entitled Antibody-dependent enhancement and SARS-CoV-2 vaccines and therapies. We are not hopeful but will attempt to discuss the paper with one of its authors in another episode.

In the meantime, to talk about mRNA vaccines and Antibody Dependent Enhancement is Professor Dolores Cahill, a renown expert in immunology and the study of immune systems.

Dr. Cahill is a Professor of University College Dublin and was Group Leader of the Max-Planck-Institute in Berlin, Germany from 1995 to 2003. She is an Inventor, Founder and Shareholder of companies and has international Patents with applications for improving the early diagnosis of diseases such as auto immune diseases & cancer.

Dr. Cahill has been an Expert in the EU for some 15 years in Future & Emerging technologies. Professor Cahill’s latest business ventures include the World Freedom Alliance, a worldwide platform of organisations offering access to justice, true dialogue for health science and politics, holding worldwide officials to account under the law. The World Freedom Alliance offers transparent evidence-based solutions and encourages robust debate with media, scientists and governments to ensure fundamental freedoms for people of the world.

Asia Pacific Today. May 21, 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 26 maj 2021 08:34

Artikeln från Göteborgsposten 26/5



En infektion med sars-cov-2 resulterar antagligen i att kroppen producerar antikroppar i flera år framöver, även om nivåerna är låga.
En infektion med sars-cov-2 resulterar antagligen i att kroppen producerar antikroppar i flera år framöver, även om nivåerna är låga. Bild: CDC/TT

Covid-19 ger immunitet ända in i märgen

En infektion med sars-cov-2 resulterar även i att långlivade plasmaceller vaknar till liv och börjar producera antikroppar.
– Det här är goda nyheter, eftersom det antagligen innebär att alla som har haft covid inte blir lika sjuka nästa gång, säger forskaren Marcus Buggert.
ANNONS
 

Precis som alla andra virusinfektioner resulterar även covid-19 i att kroppen börjar producera antikroppar.

– De här antikropparna ger ett bra skydd, men efter ett tag går nivåerna av dem ofta ner, säger Marcus Buggert, biträdande lektor vid Karolinska institutet.

Detta har oroat forskarna, eftersom det har funnits och finns farhågor om att immuniteten försvinner efter en tid.

Men nu kan forskare vid bland annat Washington University School of Medicine i USA konstatera att även en mild infektion av sars-cov-2 resulterar i att så kallade långlivade plasmaceller aktiveras.

Lång tid

– De här cellerna finns i benmärgen där de producerar låga nivåer av antikroppar. Det här är duktiga forskare och vad de har gjort är att de har analyserat benmärgsprover från försökspersoner och sett att de här cellerna aktiveras efter en covidinfektion. En väldigt invasiv forskning, med andra ord, som vi knappast skulle få etiskt tillstånd för här i Sverige, säger Marcus Buggert.

ANNONS
 

Resultatet, som presenteras i tidskriften Nature, innebär att kroppen, även efter en mild infektion, kommer att producera antikroppar mot coronaviruset en lång tid framöver.

Mildare sjukdom

– De här cellerna kan leva i 60 eller 70 år och är en del av vårt långsiktiga immunförsvar. Att de aktiveras av en infektion är bra, eftersom det kan innebära att man endast får milda symtom, eller blir helt asymtomatisk, om man utsätts för smittan en gång till, säger Marcus Buggert.

Nivåerna av dessa antikroppar är dock låga, så därför kan en person ha dessa antikroppar, trots att de inte går att hitta med ett vanligt antikroppstest.

Huruvida vaccinerna också aktiverar dessa immunceller är det dock ingen som vet än.

– Det återstår att se, men det skulle förvåna mig om de inte gör det, säger Marcus Buggert.

ANNONS
 

Johan Nilsson/TT

Fakta: Immunförsvaret

Kroppens immunförsvar består av många olika delar som samverkar med varandra.

En viktig del är antikropparna, det vill säga de Y-formade proteiner som produceras av en viss typ av vita blodkroppar, B-lymfocyter eller B-celler. Dessa antikroppar patrullerar kroppen och "känner igen" främmande ämnen.

Därutöver kan låga nivåer av antikroppar även produceras av plasmaceller i benmärgen. Till skillnad från de andra kan dessa plasmaceller bli mycket gamla.

De så kallade T-cellerna är en annan viktig del av immunförsvaret. Av dessa finns bland annat T-hjälparceller, som hjälper till att bilda antikroppar, och T-mördarceller, som känner igen infekterade celler och dödar dem.

Av Ann-Christin Tjernström - 25 maj 2021 21:42

Travel daily media:

 

https://www.traveldailymedia.com/vaccinated-travellers-wont-be-allowed-to-fly-due-to-blood-clot/?fbclid=IwAR2W-5g_lEyn03TTO8BtdyHOeLKRnmv9kRy3GJfQbkabwkHnY1dr_Er6BvI

 

 

Vaccinated travellers won’t be allowed to fly due to blood-clot

Guest Writer
 

Travel Technology - Airport

Last week rumours that vaccinated people will be barred from flying because of blood-clot fears were circulating on social media. These rumours have been debunked by CoronaCheck, an RMIT ABC Fact Check, dedicated to fighting the misinformation infodemic surrounding the coronavirus outbreak.

Are airlines banning vaccinated travellers?

The short answer is NO. Qantas CEO Alan Joyce previously raised hackles with his suggestions that proof of vaccination against COVID-19 could become a requirement for international travel. But new claims spreading online suggest it may be those who are vaccinated who will be barred from flying.

Because the injection creates clots and bleeding and that is life-threatening — when it happens at several thousand meters altitude. So the airlines do not want to risk being sued and have deaths on board.

A social media post claims “I heard from someone who has contacts inside the [unnamed] airline and they are now discussing that the injected should not be allowed to fly,” one Facebook post reads.

My own opinion is “ this rumour has been put out by someone who does not want to be vaccinated and wants vaccinated people to experience the same distress of not being accepted on flights”.

Both Qantas and Virgin Australia confirmed to Fact Check that no such bans were being considered.

A spokeswoman for Qantas said the airline had “never said anything about not allowing vaccinated travellers onboard” and pointed Fact Check to a November 2020 media release outlining the airline’s vaccination policy.

A spokesman for Virgin Australia told Fact Check that the airline would “continue to consider relevant government and health advice around vaccination”, making “any decisions in line with passenger and crew health and safety”.

Therefore, any social media posts about vaccinated passengers not being allowed to fly are false.

Meanwhile, Allen Cheng, director of the Infection Prevention and Healthcare Epidemiology unit at Alfred Health in Melbourne, told Fact Check that banning those people vaccinated against COVID-19 because of clotting risks “wouldn’t make much sense”.

According to Professor Cheng, there are two types of clotting syndromes — “common” clots such as deep vein thrombosis and thrombosis with thrombocytopenia syndrome (TTS).

Common clots, he explained, are associated with long periods of not moving, such as post-surgery hospitalisation and prolonged air travel.

TTS, on the other hand, is much less common and associated with specific medications, including the AstraZeneca vaccine. According to the Australian Technical Advisory Group on Immunisation, TTS may occur four to 20 days after vaccination.

“TTS is generally severe, tends to involve different locations in the body and occurs in the absence of recent air travel,” Professor Cheng said.

“So, AstraZeneca vaccination isn’t thought to be a risk for common clots.”

In conclusion, considering the above mentioned scientific evidence, airlines would never put out such restriction as considering all of the above, it would be ‘commercial suicide’. If they will no carry vaccinated people, they would have to carry unvaccinated people which cause a much greater risk of getting infected with Covid putting themselves at great risk.

 

 

 

Av Ann-Christin Tjernström - 25 maj 2021 20:48

Det här inlägget är översatt till svanska:



DR REINER FUELLMICH, INTERNATIONELL ADVOKAT HAR ALLA BEVIS FÖR ATT PANDEMI ÄR BROTT
 
Vi har fokuserat på den medicinska aspekten av vårt Stealth-världskrig, men det finns också en massiv rättslig dimension och Dr Reiner Fuellmich är i spetsen.
Dr Fuellmich är en advokat som varit medlem i advokatbyrån i både Tyskland och Kalifornien i 27 år, under vilken tid han framgångsrikt tvister mot Volkswagen och Deutsche Bank, den senare som han kallar ”En av de mest kriminella organisationerna i denna värld. ”
I nästan ett år har han byggt upp ett rättsfall av brott mot mänskligheten i verkställigheten av blockeringar baserat på bedräglig användning av PCR-testresultat.
Hans internationella Corona Investigative Committee, bildad av advokater, läkare och forskare har tillsammans nått slutsatsen att COVID-19 kan vara det största brottet mot mänskligheten i historien.
Han säger, ”Det här har aldrig handlat om viruset. Det här har aldrig handlat om hälsa. Det här har alltid handlat om att ta allt ifrån oss så att vi skulle bli beroende av dem, plus befolkningsminskning, plus att få fullständig kontroll över de som är kvar ... det här är alla bevis, alla människor som vi intervjuade på Corona Kommittén, vad detta pekar på. Denna slutsats är oundviklig.
”Det vi har att göra med är 0,000001% av befolkningen som försöker få kontroll över resten av världen.
Det här handlar inte om pengar, för denna grupp människor, kanske 3000 ... de är superrika ... De behöver inte köpa en 10: e eller 3: e båt eller den 20: e Maserati eller vad som helst. Så det handlar egentligen inte om pengar.
”Men det handlar om pengar, för de använder dem för att muta människor på sjukhusen, läkarna, politikerna. De använder också alla typer av psykologiska tekniker för att manipulera och hota människor ...
”Davos-kliniken, du vet, den självutnämnda politiska eliten och den självutnämnda företagseliten, det är en del av de människor vi har att göra med.
”Denna globalism är vad som fick oss hit ... Vad kallar du WHO eller World Economic Forum? Dessa är privata globala organisationer som har tagit kontroll över hela världen.
Privata organisationer som drivs av superrika. När folk förstår detta kommer det inte att bli för svårt att vända på bordet.
”Och det är de som är ansvariga för finanskrisen för ungefär 10 eller 12 år sedan. Hade vi varit lite mer försiktiga, hade vi tittat lite närmare, skulle vi ha vetat att denna grupp människor i 30 år har stulit skattebetalarnas pengar över hela världen.
Vi borde ha varit mycket mer försiktiga ... Du kan inte skriva ut pengar för att återställa vad de har stulit ... de kom med corona som en avledningstaktik.
”Vi är på väg att nå toppunkten, tror jag, för det finns så många misstag som de gör ... för jag tror inte att alla dessa biverkningar mot” vaccinet ”är en del av planen ...
De är försöker skynda igenom den här saken och jag tror att det som hände är - vi har en visselblåsare och hon berättade för oss att den ursprungliga planen var att rulla ut detta 2050
Men då blev de som är inblandade i detta giriga och drog saker fram till 2030, och sedan 2020 och det är därför vi tror att så många misstag händer ... där koagulation och blödning efter vaccination är regeln. ”
Dr Fuellmich säger att vi nästan har nått toppunkten, med vissa fall inlämnade mot PCR-testet, att grupptalan är nära förestående. "Det finns olika juridiska vägar att gå efter läkemedels- och teknikindustrin och kanske även finansbranschen."
Han säger, det här är så stort att inte ens nationella domstolar kommer att kunna hantera det och att vi kommer att behöva en Nürnberg 2.0 för att hantera det.
Han säger att Europa är helt trasigt, pensionsfonderna är trasiga och det är därför de vill få alla under kontroll innan de inser vad som händer.
När det gäller dem som villigt vaccineras säger han: ”Vi kan inte rädda alla. Många människor kommer inte bara att förlora sitt försörjande utan också förlora sina liv ... De 10% eller 20% av befolkningen, det är vi som vill vända bordet ...
”Jag ser en mycket bättre värld i slutet av denna tunnel ... de flesta saker vi har vant oss vid, vårt sätt att leva är mycket destruktivt, både på personlig nivå och på global nivå.
Det finns för mycket orättvisa och det är för många som försöker dra nytta av andra människor.
Det kommer att förändras. Det är ljuset i slutet av tunneln ... Det har gjorts framsteg ... Vi vinner några av domstolsstriderna, vi kommer att vinna många fler. ”
Dr Fuellmich anser att brott som begåtts av olika hälso- och sjukvårdsmyndigheter och WHO måste vara lagligt kvalificerade som faktiska brott mot mänskligheten.
Enligt definitionen i avsnitt 7 i den internationella strafflagen och han föreslår att vägen framåt till kompensationsskador och till politiska konsekvenser är genom Stämningsansökan.
Skulle världens folk lyckas i sådana fall, skulle WHO och alla regeringsenheter som var ansvariga för att genomföra detta COVID-bedrägeri och brott mot mänskligheten gå i konkurs och tvingas att upplösas, i en backfire av otänkbart episka proportioner.
 
OM DU VILL KAN DU KLICKA PÅ NEDAN LÄNK DÄR FINNS VIDEOFILMER MED BLAND ANNAT INFORMATION OM
Sammanställning av klipp från nyhetsrapporter och information om intervjuer som förklarar vad mRNA-vaccinerna är och vad resultatet av dem är från läkare.
Denna hemsida är från BIT CHUTE ifall du inte kan se det.
EveryDay Concerned Citizen
En webbplats för att få information, vidta åtgärder, göra förändringar
 
https://everydayconcerned.net/.../worldwide-reveal-of-new the-human-species-the-carnicom-institute-disclosure /? fbclid = IwAR3fKeWGOeu-bL1d8FeXBWW2gtXqZ4uggeHE_SB8bgfrv5UBxwDQjhPH4uo
Av Ann-Christin Tjernström - 25 maj 2021 16:53

Flygbolagen på bilder börjar tveka till att ta med sprutade resernärer i sina plan pga blodtrycksrisken.

Det kan bli en svår smäll för de som har valt att spruta sig, enbar för att få resa.

 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards