corneliasrum

Alla inlägg under maj 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 24 maj 2021 08:06

Författaren och läkaren Sherry Tenpenny, Ohio, har arbetat som läkare sedan 1996 och forskat sedan 2000.



https://www.bitchute.com/video/usUvOAevl4uw/?fbclid=IwAR3RuhDhrpk_GbGjnkJ0suejtIC7bbCJkiKgNKSfk-yiCUlfqN-pAGHLO3c

Av Ann-Christin Tjernström - 24 maj 2021 07:55


Dr Shelley Cole listar medicinsk fakta i tio punkter.



TEN MEDICINSK FAKTA ANGÅENDE DETTA
C O V I D-19 EXPERIMENTALA VACCINER
 
Dr. Shelley Cole, läkardirektör AFLDS
 
1. De beter sig inte som vaccin, enligt den gemensamma definitionen av ett vaccin.
De utredande COVID-19-vaccinen beviljades nödanvändning baserat på minskning
symtom endast och inte baserat på att förhindra överföring av SARS CoV2. När försöket är slut
färdigställt, Moderna 27 oktober 2022 och Pfizer 31 januari 2023, uppgifterna kommer att analyseras och på den tiden kan det vara möjligt att veta om antingen eller båda vaccinkandidaterna minskar viralöverföringen.
Det har aldrig funnits en situation där en vaccinkandidat rullades ut till miljontals friska människor under en så bisarr uppsättning fakta.
2. Det experimentella vaccinet minskar bara symtom.
De effektiva räntorna rapporterade om 90 % eller högre, hänvisar till att minimera symtom på COVID-19, inte immunisera dig mot SARS CoV-2-viruset. Därför rekommenderar CDC fortfarande att du använder masken efter att du tagit det experimentella ′′ vaccinet." Du riskerar fortfarande att få viruset. Det liknar att ta Tylenol för att minska smärtan av huvudvärk inte ett botemedel eller undvika huvudvärken.
3. Du behöver inte vaccineras om du redan har fått COVID-19.
Typiskt människor som fångar en sjukdom utvecklar naturlig, livslång immunitet och det finns ingen anledning att tycka SARS-CoV-2 är annorlunda i detta avseende. Personer som redan haft COVID uteslöts från de första prövningarna (vilket är konstigt givet att nu rekommendera det till personer som redan haft sjukdomen.) Det finns bevis på att covid-vaccinet faktiskt kan vara farligare för personer som redan har haft sjukdomen i det de verkar utveckla en överdriven reaktion på vaccinet.
4. Det experimentella vaccinet använder ny teknik som aldrig tidigare använts i ett vaccin.
Alla nuvarande och tidigare vaccin använder antigener, något som kroppen upptäcker som främmande för oss. I total kontrast använder några av COVID-19-vaccin modifierat RNA för att programmera våra celler för att göra antigen. Då, efter att våra celler gjort antigen, kämpar vårt immunförsvar mot det.
För första gången försöker immunförsvaret attackera något som våra kroppar har gjort. Kommer kroppen att betrakta det som ′′ själv ′′ eller ′′ främmande?" Det här måste studeras omvänt och noga innan det sker för miljontals friska människor över hela världen. Vi vet att autoimmun sjukdom kommer att förekomma som den alltid gör i någon procent av standardvaccin. Men vi är oroliga det kommer att vara i mycket
högre procentsatser med denna nya teknik.
Förstå, du håller med om att vara i en läkarstudie när du tar någon av COVID-19
vaccin.
5. ′′ Vaccinet ′′ kan göra dig sjukare än om du inte hade tagit det, speciellt äldre.
Vaccinet kan orsaka en paradoxal reaktion, kallad ADE: s antikroppsberoende förstärkning.
Dessa förstärkta antikroppar är extremt farliga för människor eftersom de faktiskt hjälper viruset att komma in i cellen! Om den vaccinerade personen med ADE senare utsätts för viruset kommer de få en mycket allvarligare reaktion än om de inte tagit vaccinet. Studier visar att äldre kan vara mer benägna att ADE.
De tidigare misslyckade försöken att skapa ett vaccin mot SARS-CoV1, MERS-CoV och
RSV, alla coronavirus, misslyckades på grund av denna antikroppsberoende förstärkning, eller ADE.
6. Inflammation vid moderkakan hos gravida kvinnor som får vaccinet har varit
rapporterat. Försiktighet om du önskar framtida graviditeter.
′′ Vaccinet ′′ är designat för att skapa antikroppar för att angripa det virala proteinet. Det proteinet är väldigt mycket
liknande genetiskt som de proteiner som tillverkats av moderkakan. Några rapporterade fall av inflammation har gjorts.
Vi uppmanar till extrem försiktighet för er som önskar framtida graviditeter. Den här reaktionen kan påverka framtida fertil. Vi vet bara inte.
7. Det finns effektiva, säkra, billiga förebyggande och behandlingsmediciner för COVID19.
Under pandemin har drygt 250 studier visat att hydroxyklorokin eller ivermektin är en säker effektiv billig medicinering för att förebygga och behandla COVID-19. Ytterligare kosttillskott inklusive D-vitamin, C-vitamin, Zink och Quercetin har alla funnit att gynna behandling av COVID-19.
För kostnaden för över-disk-tillskott, och generisk medicinering, vanligen mindre än $ 25, kan majoriteten av människor behandlas. Vi vet att det är mycket vettigare att ta mediciner som har använts miljarder gånger över hela världen, som har godkänts av FDA i decennier med orimliga säkerhetsrekord, än att prova en experimentell ny teknik.
Icke-västvärlden använder hydroxi -
klorokin liberalt och njut av 1 % av COVID-19 dödstalen i västvärldens nationer.
8. Dödsfall på grund av COVID-19 motiverar helt enkelt inte användningen av något ′′ experimentellt vaccin."
Vi vet nu dödstalen för COVID-19 i alla åldrar i USA. Enligt CDC är chansen att överleva SARS-CoV-2 utan någon behandling alls: 0-19 år (99.997 %) 20-50 (99.98 %) 50-69 (99.5 %) och >age 70 (95 %.) 80 % av dödsfallen är över 70 år med i genomsnitt 2.6 andra allvarliga medicinska tillstånd. Endast 6 % av dödsfallen inträffar hos personer utan kända allvarliga problem.
Genomsnittsåldern för dödsfallet av en COVID-19-patient överträffar den genomsnittliga nationella livslängden.
Därmed dog de flesta av de rapporterade dödsfallen för covid-19 med COVID-19 inte av det.
Dödstalen är väldigt låg för de flesta, liknande säsongsinfluensan. Skulle du vara villig att ta en experimentell medicinering som minskade symtom endast för influensa? Vi borde fokusera på högriskgrupperna för dödsfall från COVID-19, de som är 70 år eller äldre med flera sjukdomar.
9. De kända riskerna med vaccin kan vara allvarliga.
Vaccin som för närvarande finns tillgängliga har rapporterat om kända risker inklusive neurologiska sjukdomar som tvärgående myelit, Bells ' Palsy, multipel skleros, autism och Guillain-Barre. Dessa har redan rapporterats med nya COVID-19 ′′ vaccin." Läkemedelsverket begränsade fas 3-försök och förkortade de traditionella prövningsperioderna och nu är hela världens medborgare föremål för studien.
Vi administrerar vaccinet till personer med låg eller högst låg risk för dödsfall. Dessa risker behöver man veta och vägas innan någon bestämmer sig för att ta vaccinet.
10. De experimentella vaccinen ska jämföras med andra terapeutiska läkemedel med
Fastställer exakt deras risk jämfört med nytta.
När du tar någon medicin, fråga dig själv, är risken att ta denna medicin värd nytta av den? Om ′′ vaccinet ′′ bara kan minska symtom bör det jämföras med andra läkemedel som gör likadant, typ Tylenol eller hydroxiklorokin.
De två sistnämnda vinner risken jämfört med nytta jämförelse händer nere.

Av Ann-Christin Tjernström - 24 maj 2021 07:04

Öysein Rönne uppmanar att "kavla ner" istället för att "kavla upp"! Publicerat den 23/5.

https://rumble.com/vhhivf-ystein-rnne-98-kavla-ner.html?fbclid=IwAR1t2XsExOEA6LgzGuV3pkrhTHgQiuyqobiUKtlKEsER_0b__jI2A8F_Sv4

Markera och klistra in.






Av Ann-Christin Tjernström - 24 maj 2021 07:01

Dr Simone Gold, frotline läkare från USA, berättar sanningen som många inte känner till.

https://www.stopworldcontrol.com/gold/?fbclid=IwAR2HTJsvrE3p-CmL1bg8wcTNl3eRpfq32F7oQE3hCaDKhEcvSpoWf8aoE8U




Av Ann-Christin Tjernström - 23 maj 2021 16:27

 

Bild. Stefan Whilde

Av Ann-Christin Tjernström - 23 maj 2021 15:46

Vårdanställda som inte vill "spruta" sig. Vad säger lagar och konventioner.

https://newsvoice.se/2021/01/sjukskoterskor-vaccination-lagen/



 

ANALYS. Om en arbetsgivare försöker få en anställd att bli vaccinerad, så blir den anställde i och med det patient, eftersom all sjukvård omfattas av våra hälso- och sjukvårdslagar. Vaccinering är medicinsk behandling och således sjukvård. Därmed infaller flera skydd till fördel för den anställde. Det och mycket annat framkom i en granskning av de anställdas rättigheter.

Text: Michael Zazzio (juridiskt sakkunnig) och Torbjörn Sassersson | Temabild: Sjuksköterskor och läkare. Personerna på fotot är inte relaterade till artikeln. Foto: Wavebreakmedia.com. Licens: Mostphotos.se

Granskningen är en uppföljning till en artikel i NewsVoice om hur sjukvårdsanställda utsätts för påtryckningar av sina chefer. Det handlar om chefer som ställer ultimatum: ”vaccinera dig eller förlora jobbet”. Därför undersökte NewsVoice det juridiska läget för de vårdanställda som pressas av sina chefer. Hur kan vårdanställda, som inte vill bli vaccinerade själva (eller vaccinera någon annan), resonera i en anställningssituation?

Anställningskontrakt innehåller sällan eller aldrig något om att den anställde ska underkasta sig vaccination

En anställd som i sitt anställningskontrakt inte har avtalat om att gå med på att låta vaccinera sig för att kunna behålla sina arbete, kan arbetsgivaren aldrig heller ställa något sådant krav på.

Lagar måste följas

Regeringsformen (en av de svenska grundlagarna) fastställer i det 1:a kapitlet, § 1 hur den offentliga makten (staten, regionernas och kommunernas beslut) ska utövas. Av § 9 framgår det att tjänstemännen i sin verksamhet ska ”beakta allas likhet inför lagen samt iaktta saklighet och opartiskhet”. Statens, regionernas och kommunernas beslut får alltså inte vara godtyckliga på något sätt.

Enligt Förvaltningslagens kapitel om grunderna för god förvaltning ska all offentlig verksamhet baseras på legalitet (laglighet/lagarna) och objektivitet (saklighet). Staten, regionerna och kommunerna får endast vidta sådana åtgärder som har stöd i rättsordningen (i lagar, domar och beslut av JO eller Justitiekanslern). Av Förvaltningslagen framgår det även att Staten, regionerna och kommunerna ska agera sakligt och opartiskt. Även denna lag förbjuder alltså godtycklig behandling av medborgarna.

Det finns även en internationell lag som kallas: ”Maritime lawDen gäller över hela världen och fastställer att en part inte kan kräva något av en annan part om det mellan dem inte finns något avtal som styr det som ett krav gäller. En sjukvårdschef som till exempel försöker att ställa krav på en anställd har inte heller någon möjlighet att ställa ett ultimatum på den anställde.

Maritime law/law of admiralty” är mycket gammal och ligger till grund för all modern lagstiftning i hela världen.

Common law och den svenska Regeringsformen

Common law är den basala grunden för sådan lagstiftning som gäller för mänskligheten. Denna lag handlar om en grundläggande respekt för andra människor. Common law finns beskriven i det juridiska biblioteket på Encyclopedia Britannica.

I det svenska lagrummet finns den svenska grundlagen Regeringsformen som i 2:a kapitlet 6:e paragrafen om kroppslig integritet fastställer att ”var och en gentemot det allmänna är skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp”. En injektion av ett vaccin är ett exempel på ett kroppsligt ingrepp.

Varje försök till tvångsmedicinering, tex villkorad injicering av ett vaccin initierat av en chef, är dessutom ett försök att begå ett påtvingat kroppsligt ingrepp. Brottsrubriceringen är grovt tjänstefel som enligt brottsbalken kan leda till att en chef själv blir avskedad om denne anmäls. Maxstraffet för tjänstefelsbrott är enligt Brottsbalkens 20:e kapitel för övrigt 6 års fängelse.

Grundlagens skydd – Du har inte ens skyldighet att svara på frågan om du är vaccinerad

I övrigt kan det konstateras att grundlagen alltid går före alla andra nationella lagar. Det betyder att grundlagen gäller. Står det i grundlagen att var och en är skyddad mot påtvingat eller villkorat kroppsligt ingrepp, så gäller detta och ingenting annat. Din chef kan inte ens hänvisa till en arbetsbeskrivning, eller hänvisa till något avtal som åsidosätter grundlagen, eftersom grundlagsskyddade rättigheter inte kan avtalas bort.

Patientens självbestämmande och integritet ska respekteras

I Patientlagen, vilken är en rättighetslag, fastställs det i det 5 kapitlet, § 1 att ”patientens självbestämmande och integritet ska respekteras”. Av § 2 framgår det att ”hälso- och sjukvård får inte ges utan patientens samtycke”, och ”patienten kan även när som helst ta tillbaka sitt samtycke”.

I Hälso- och sjukvårdslagen, vilken styr vårdgivarnas (sjukhusen och klinikernas verksamhet) fastställs det i det 4 kapitlet, § 1 att vården (undersökning och behandling) ”skall bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet”. Sjukvården har alltså inte rätt att ställa några krav på patienterna.

När Sverige har ratificerat en internationell konvention om till exempel skydd för mänskliga rättigheter, så gäller den konventionen före all nationell lagstiftning inklusive grundlagarna. Sverige har ratificerat åtta internationella konventioner (se referenserna nedan), och av dessa framgår det att:

  1. myndigheter, andra arbetsgivare och även sjukvården inte har någon rätt att ta del av om en individ är vaccinerad eller inte.
  2. myndigheter, andra arbetsgivare och även sjukvården inte har någon rätt att undersöka eller behandla någon medicinskt utan individens uttryckliga samtycke. Samtycket måste för övrigt föregås av transparent och saklig information om risker och förekomsten av skador och dödsfall som beror på den aktuella undersökningen/behandlingen.
  3. alla former av diskriminering är förbjudna. Detta inkluderar även sådan diskriminering som riktas mot individer som inte har underkastat sig till exempel vaccinering eller PCR-testning.
  4. Ingenting i de internationella konventionerna får tolkas på sådant sätt att någon stat, grupp eller individ kan tillåtas att utföra någon sådan handling som syftar till att förstöra någon av de rättigheter som finns angivna i konventionerna.

Chefer får inte pressa de anställda

Hemtjänstchefen Ulrika Elgborn som basar över bland annat sjuksköterskorna på Lessebo kommun tillstod under ett samtal att ”man kan ju inte tvinga någon att vaccinera sig”, men på Region Kronoberg har bland annat ambulanspersonal fått veta att de kan bli av med jobbet om de inte vaccinerar sig. Den chef som ansvarar över ambulanspersonalen i Region Kronoberg heter Stefan Engdahl.

Flera personer inom vården har hört av sig till NewsVoice och uttryckt oro inför vaccinationerna på flera sätt. En sjuksköterska säger att denne inte kan vägra att ge någon vaccin, enligt sin chef. Det skulle leda till avsked.

Denna artikel visar att chefer inte kan påtvinga vaccination eller ställa ultimatum överhuvudtaget. Chefer som gör det begår övergrepp och tom brott.

Läs mer: Tvångsvaccinering för vårdanställda införs i Sverige – Personal berättar

Sammanfattningsvis

Slutsatsen är att en anställd tex inom sjukvård och omsorg i Sverige har ett starkt stöd i lagar och konventioner för att kunna motsätta sig försök till påtvingad eller villkorad vaccination. Ingen ska riskera att förlora sin tjänst.

  • Patientens självbestämmande och integritet ska respekteras och A har inte rätt att utföra ett kroppsligt ingrepp på B utan B:s samtycke.
  • Om en arbetsgivare eller chef försöker påtvinga en anställd ett vaccin så blir den anställde en patient. Därmed gäller sjukvårdslagarna.
  • Patienten har rätt att när som helst ta tillbaka sitt samtycke (ångra sig).
  • Sjukvården har ingen som helst rätt att ställa några ultimatum på patienten (tex den vårdanställde som alltså blir patient vid påstådda vaccinationskrav).
  • Denna artikel visar att chefer inte kan påtvinga vaccination eller ställa ultimatum överhuvudtaget. Chefer som gör det begår övergrepp och tom brott.

Text: Michael Zazzio (juridiskt sakkunnig) och Torbjörn Sassersson

Michael Zazzio är domare i den internationella folkdomstolen Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice som har sitt säte i Vancouver i Kanada. Zazzio ‘är styrelseledamot i National Health Federation Sweden (NHF).

 
Av Ann-Christin Tjernström - 23 maj 2021 13:54

I den här videon visar Mike Adams hur man tillverkar tallbarrste.


https://www.brighteon.com/7c129e86-7e2b-47a7-bc74-dd19621e4042

Av Ann-Christin Tjernström - 23 maj 2021 13:37

Mike Adams berättar hur man tillverkar eget preparat mot spikproteiner.

https://www.brighteon.com/7cb1a48c-e414-480b-b986-b419568a0ff3



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards