corneliasrum

Direktlänk till inlägg 4 juni 2021

"WE MADE A MISTAKE" - ÖVERSATT TILL SVENSKA

Av Ann-Christin Tjernström - 4 juni 2021 11:31

Artikeln från igår översatt till svenska. Översättning av Ninni Britasdotter.


Ytterligare info om spikeproteinets giftighet och hur det påverkar alla organ.
Har översatt The Defenders artikel.
___________________________________________________
"THE DEFENDER OM SPIKEPROTEINETS PÅVEKAN PÅ ORGAN
COVID-vaccinforskare hade tidigare antagit att mRNA COVID-vacciner skulle bete sig som traditionella vacciner. Vaccinets spikprotein - ansvarigt för infektion och dess allvarligaste symtom - skulle förbli mestadels på injektionsstället vid axelmuskulaturen eller lokala lymfkörtlar.
Men ny forskning som erhållits av en grupp forskare motsäger den teorin, sa en kanadensisk cancervaccinforskare förra veckan.
”Vi gjorde ett stort misstag. Vi insåg det inte förrän nu, säger Byram Bridle, en viral immunolog och docent vid University of Guelph, Ontario. ”Vi trodde att spikproteinet var ett bra målantigen, vi visste aldrig att spikproteinet i sig var ett toxin och var ett patogent protein. Så genom att vaccinera människor inympar vi dem oavsiktligt med ett toxin. ”
 
Bridle, som förra året tilldelades ett bidrag på 230 000 dollar av den kanadensiska regeringen för forskning om utveckling av COVID-vaccin, sa att han och en grupp internationella forskare lämnade in en begäran om information från den japanska tillsynsmyndigheten för att få tillgång till Pfizers ”biodistributionsstudie”.
Biodistributionsstudier används för att bestämma var en injicerad förening färdas i kroppen och vilka vävnader eller organ den ackumuleras i.
"Det är första gången vetenskapsmän någonsin har varit medvetna om att se vart dessa budbärar-RNA [mRNA] -vacciner går efter vaccination," sa Bridle i en intervju med Alex Pierson där han först avslöjade uppgifterna. ”Är det ett säkert antagande att det stannar i axelmuskelen? Det korta svaret är: absolut inte. Det är väldigt oroväckande. ”
 
Sars-CoV-2 har ett spikprotein på ytan. Det spikproteinet är det som gör att det kan smitta våra kroppar, förklarade Bridle. "Det är därför vi har använt spikproteinet i våra vacciner", säger Bridle. ”De vacciner vi använder får cellerna i våra kroppar för att tillverka det proteinet. Om vi kan få ett immunsvar mot det proteinet kan vi i teorin förhindra att detta virus infekterar kroppen. Det är teorin bakom vaccinet. ”
 
"Men när man studerar de allvarliga COVID-19, [...] hjärtproblemen är många problem med hjärt-kärlsystemet, blödning och koagulation, alla förknippade med COVID-19", tillade han. "Genom att göra den forskningen, vad som har upptäckts av det vetenskapliga samfundet, är spikproteinet på egen hand nästan helt ansvarigt för skadorna på det kardiovaskulära systemet, om det kommer i omlopp."
 
När det renade spikproteinet injiceras i blodet hos forskningsdjur upplever de skador på det kardiovaskulära systemet och proteinet kan passera blod-hjärnbarriären och orsaka hjärnskador, förklarade Bridle.
 
Biodistributionsstudien som Bridle erhållit visar att COVID-spikproteinet kommer in i blodet där det cirkulerar i flera dagar efter vaccination och sedan ackumuleras i organ och vävnader inklusive mjälte, benmärg, levern, binjurarna och i "ganska höga koncentrationer" i äggstockarna.
”Vi har länge vetat att spikproteinet är ett patogent protein, säger Bridle. ”Det är ett toxin. Det kan orsaka skador i vår kropp om den kommer i omlopp. ”
Ett stort antal studier har visat att de mest allvarliga effekterna av SARS-CoV-2, viruset som orsakar COVID, såsom blodproppar och blödning, beror på effekterna av virusets spikprotein.
 
En nyligen genomförd studie av kliniska och infektionssjukdomar som leddes av forskare vid Brigham and Women's Hospital och Harvard Medical School mätte longitudinella plasmaprov samlade från 13 mottagare av Moderna-vaccinet 1 och 29 dagar efter den första dosen och 1-28 dagar efter den andra dosen. .
Av dessa individer hade 11 detekterbara nivåer av SARS-CoV-2-protein i blodplasma så tidigt som en dag efter den första vaccindosen, inklusive tre som hade detekterbara nivåer av spikprotein. Ett "subenhet" -protein som heter S1, en del av spikproteinet, detekterades också.
Spikprotein detekterades i genomsnitt 15 dagar efter den första injektionen och en patient hade spikprotein detekterbart dag 29 – en dag efter en andra vaccindos – som försvann två dagar senare.
 
Resultaten visade att S1-antigenproduktion efter den första vaccinationen kan detekteras dag ett och är närvarande utanför injektionsstället och tillhörande regionala lymfkörtlar.
 
Om vi antar en genomsnittlig vuxens blodvolym på cirka 5 liter motsvarar detta toppnivåer på cirka 0,3 mikrogram cirkulerande fritt antigen för ett vaccin som endast är utformat för att uttrycka membranförankrat antigen.
I en studie publicerad i Nature Neuroscience utvecklade laboratoriedjur som injicerats med renat spikprotein i blodet kardiovaskulära problem. Spikproteinet korsade också blod-hjärnbarriären och orsakade skada på hjärnan.
 
Det var ett allvarligt misstag att tro att spikproteinet inte skulle komma in i blodcirkulationen, enligt Bridle. "Nu har vi tydliga bevis för att vaccinerna som gör cellerna i våra deltoidmuskler tillverkar detta protein - att de Stephanie Seneff, senior forskare vid Massachusetts Institute of Technology, sa att det nu är klart att vaccininnehållet levereras till mjälten och körtlarna, inklusive äggstockarna och binjurarna, och skjuts ut i mediet och når så småningom blodomloppet orsakar systemskador.
"ACE2-receptorer är vanliga i hjärtat och hjärnan", tillade hon. "Och det är så spikproteinet orsakar kardiovaskulära och kognitiva problem."
Dr J. Patrick Whelan, en reumatolog för barn, varnade den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten (FDA) i december mRNA-vacciner kan orsaka mikrovaskulär skada i hjärna, hjärta, lever och njurar på sätt som inte bedömts i säkerhetsstudier.
 
I ett offentligt inlägg försökte Whelan varna FDA om potentialen för vacciner som är utformade för att skapa immunitet mot SARS-CoV-2-spikproteinet för att istället orsaka skador.
Whelan var orolig för att mRNA-vaccinetekniken som användes av Pfizer och Moderna hade "potentialen att orsaka mikrovaskulär skada (inflammation och små blodproppar som kallas mikrotrombi) i hjärnan, hjärtat, levern och njurarna på ett sätt som inte bedömdes i säkerhetsstudierna."
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 1 april 16:00

https://rumble.com/v4kgh1f-jeffery-jaxen-intervjuvar-dr-william-makis-turbocancer-fruktansvrd.html?fbclid=IwAR0yuQhdgo4-VW_ZsMYDrkjitCwXZZxV0mfV01rSHEiP9ScZNE-MI_viTAc_aem_ASJg7358LrIVTN0y_L2vbB8Jo-MyBhwuVYMHDOoookdSjvXUjlymrApmh9bCq5pJjVyKO4cjB8sjmE...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards