Direktlänk till inlägg 4 mars 2020
Jag har ätit glutenfritt till och ifrån under stor del av mitt liv, dock de senaste åren helt glutenfritt.
Jag blev en gång bjuden på det här brödet i samband med ett yogaretreat hos min yogalärare.
Det är gluten-, jäst- och sockerfritt.
Det kan också användas som hamburgerbröd om man klickar ut större delar på plåten.
Recept:
500 g kvarg, naturell
2 dl bovetemjöl
1 dl mandelmjöl
½ dl majsmjöl
½ dl glutenfria havregryn
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
3 msk chiapulver
½ dl pumpafrön
½ dl osötade tranbär
1 tsk salt
Pensla bullarna med olivolja.
Grädda mitt i ugnen på 200 grade i ca 15-20 min. Variera med riven morot, fänkålsfrö, hela linfrön, dadlar, russine el rivna rödbetor mm.
Lycka till!
Ett års jubileum i 5d-portalen där jag har varit medlem under ett år.En bit in i klippet, cirka 54 minuter, delar jag mina erfarenheter. ...
Håkan Berggren beskriver om bl a programmering:
Från en elbolagskund: SMARTA ELMÄTARE, ETT KRAV FRÅN ENERGIMARKNADSINSPEKTIONEN OCH ETT TVÅNG FÖR ALLMÄNHETEN. Från och med en 1/1 2025, skall alla svenska hushåll vara försedda med de s k ”smarta elmätarna”. Detta är ett direktiv fr...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|