Direktlänk till inlägg 4 mars 2020
Jag har ätit glutenfritt till och ifrån under stor del av mitt liv, dock de senaste åren helt glutenfritt.
Jag blev en gång bjuden på det här brödet i samband med ett yogaretreat hos min yogalärare.
Det är gluten-, jäst- och sockerfritt.
Det kan också användas som hamburgerbröd om man klickar ut större delar på plåten.
Recept:
500 g kvarg, naturell
2 dl bovetemjöl
1 dl mandelmjöl
½ dl majsmjöl
½ dl glutenfria havregryn
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
3 msk chiapulver
½ dl pumpafrön
½ dl osötade tranbär
1 tsk salt
Pensla bullarna med olivolja.
Grädda mitt i ugnen på 200 grade i ca 15-20 min. Variera med riven morot, fänkålsfrö, hela linfrön, dadlar, russine el rivna rödbetor mm.
Lycka till!
https://rumble.com/v4kgh1f-jeffery-jaxen-intervjuvar-dr-william-makis-turbocancer-fruktansvrd.html?fbclid=IwAR0yuQhdgo4-VW_ZsMYDrkjitCwXZZxV0mfV01rSHEiP9ScZNE-MI_viTAc_aem_ASJg7358LrIVTN0y_L2vbB8Jo-MyBhwuVYMHDOoookdSjvXUjlymrApmh9bCq5pJjVyKO4cjB8sjmE...
https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241 ...
https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ
https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k ...
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|