Direktlänk till inlägg 4 maj 2012
Igår satte jag min första sats med björksav som jag skall förädla på lettiskt sätt.
Jag tog en gammal svagdricksflaska och fyllde med cirka 10 liter björksav. Därefter stoppade jag ner några kvistar av svartvinbärsgrenar och några nävar med russin. Det skall nu stå så här i 5-6 dygn och sedan silas av.
Sedan skall man kunna förvara saven i källare på ganska obetämd tid.
Idag hämtade jag in ytterligare 10 liter sav. och fyllde på ytterligare en flaska. Den här tänker jag låta stå lite länger - kanske en månad för att se om det kan bli ett drickbart vin.
Spännande!!!!
Ett års jubileum i 5d-portalen där jag har varit medlem under ett år.En bit in i klippet, cirka 54 minuter, delar jag mina erfarenheter. ...
Håkan Berggren beskriver om bl a programmering:
Från en elbolagskund: SMARTA ELMÄTARE, ETT KRAV FRÅN ENERGIMARKNADSINSPEKTIONEN OCH ETT TVÅNG FÖR ALLMÄNHETEN. Från och med en 1/1 2025, skall alla svenska hushåll vara försedda med de s k ”smarta elmätarna”. Detta är ett direktiv fr...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
31 |
||||||
|