corneliasrum

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Ann-Christin Tjernström - 20 februari 2011 19:51

Jag har blivit farmor, och det till en liten hundpojke, Ailo.

Namnet på rasen har jag inte lyckats memorera, .............terrier, får återkomma om det senare.


I förra veckan fick han hälsa på som hastigast. Katterna var synnerligen intresserade. De gick alldeles för nära för att det skulle vara helt säkert för Ailo. Han kunde inte låta bli att nafsa till när katterna kom för nära med sina nosar. Det blev därför ett styvt jobba att hålla katterna bort från honom - katter är minsanna inte lätta att has med när det gäller säkerhet och andras hundar.


Kändes minsann som att vi hade dubbelt så många katter som sju, bara för att de absolut skulle nosa på honom. Till slut somnade Ailo i en "kattkorg" och därefter kunde katterna nosa på honom utan att han fick möjlighet att nosa på dem.


Vår minsta katt, Lovisa, som är två år, men ser mera ut som en halvårs kattungen, är tuffast och var den som var framma först för att nosa. Roligt såg det allt ut!


 

Här färdigklädd för att åka hem.


 

Av Ann-Christin Tjernström - 20 februari 2011 19:20

I november förra året, började jag att träna yoga, i närheten av min hemby.

Linda som vår lärare heter, flyttade med sin man Robert till byn Forsed, inte så långt från min hemby, förra vintern.


Hon driver företaget; Sitaram www.sitarambalans.com

Hon är även musiker och hennes musik går att lyssna till på hennes hemsida. Robban bidrar med med bastubalans vid vissa tillfällen.


Idag har jag varit på yogaretreat tillsammans med fyra deltagere till. Vi höll på i tre timmar och aldrig har väl tiden gått så fort.


Yogaövningarna varvades med meditationer, den längsta 20 minuter. Övingarna gjorde sitt och jag kände mig ganska trött - skulle gärna ha legat kvar efter meditationen. Väl hemma har energin kommit och här nedan finns bilder från dagen.


På den, lite mörka, bilden - syns Linda med gitarr. Vi sjäng ett mantra tillsammans, Ohm na ma shivaya (tror jag det skrivs),

Vackert lät det, när vi tillsammans sjöng mantrat.


På bilden längst ner ses Linda tillsammans med fyra av oss fem medverkande. Alla var nöjda och belåtna och mitt sällskap - för första ggn i det här sällskapet, fick mersmak.


 

 



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards