corneliasrum

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2013

LEVERRENSNING MITT ANDRA TILLFÄLLE

Av Ann-Christin Tjernström - 14 augusti 2013 12:05

Jag inleder det här inlägget med att varna för "otäcka" bilder.
Ja, det beror förstås på hur känslig man är. Men nu lägger jag ut bilder på det som min kropp har släppt ut den här leverrensningen.

Ni som följer mej känner till att jag bär på en del ohälsa. Bl a amagamförgiftning men även besvärliga svampinfektioner candida och ringorm.
Jag har testat massor av kurer och preparat under mitt liv men nu kommit till den slutsatsen, att jag först och främst måste tillse att mina avgiftningsorgan fungerar någorlunda. Att ha en massa "stenar"/kolesterolklumpar och annat som samlar infektioner, bakterier och svamp är ingen höjdare. Jag tänker nu därför jobba på att mina organ skall bli så rena som de kan bli, för att sedan kunna avgifta mera effektivt.

Under sommaren har jag gjort en parasitrening enligt Hulda Clark med Parasitkomplex, som innhåller svart valnöt, nejlika och malört. Skall man följa Hulda Clarks koncept skall man innan leverrensninge även rena njurar, tarmar och innan leverensninge; parasitkuren.

Nu så här mot hösten, och regnet som har hängt ett par dar, kändes det så dax igen.

Hur leverrensningen går till finns i tidigare inlägg.

Den här ggn sov jga hela natten från det jag somnade vid 24-tiden fram till 5.30 Jag låg kvar en stund, men då jag visste att jag skulle ta min första morgondrink med bittersalt klockan 7 kändes det angeläget att ta mej till toan.
Jag var lite het och svettig då jag vaknade, men inte så mycket som förra ggn då jag vaknade ett par ggr av att jag badade i svett, just den tid som gallan är som mest aktiv på natten.

Jag var ganska darrig och innan jag fick ut den andra dunsen med "stenar" fick jag ett mattskov vilket gjorde at tjag nästan svimmade. När så tarmen hade tömt sej på gifterna gick det över.

Andra drinken på morgonen togs enligt schema klockan 9. Jag kan erkänna att bittersaltet verkligen smakar pyton. Jag hade varit ängslig för att jag skulle bli illamående av olivoljan men bittersalltet är värre tycker jag.

Sista stearna kom vid tiotiden och då kom dt ut den största av de gröna stenarna som finns på bilderna.

Jag använder finmaskig sil och sköljer mina "fynd" så att jag kan se hur de ser ut och även glädjas över att ha blivit av med dem. Tack min kropp för att du gör så gott du kan för att bli av med det som inte skall vara kvar.

Första ggn fick jag ut mer gröna små kolesterolklumpar. De var så små att de åkte igenom det finmaskiga nätet.
Den här ggn var det större. Det fanns även med matrester sedan igår f m: solroskärnor och grovriven morot.
De kan man tydligt se, det andra är det som har lämnat blåsan för alltid.

KLockslagen på bilderna viaar ungefär när de olka "stanarna" har kommit ut.
Den redjge bilder visar en den stora gröna klumpen i mitten.

     

De två timmar som jag låg vaken till dess att sömnen infann sej, lite bullrigt i magen, sträckläste jag en mob som jag i veckan fick mej tillsänt av en nyvunnen vän som jag har kommit i kontakt med via Faebook.
Carina som hon heter, har berättat om Peter Wilhelmssons bok; CANDIDA VÅR TIDS FOLKSJUKDOM.
En helt fantastiskt bok som jag varmt rekommenderar. Där finns såväl fakta ocm candidiasiss, sjukdostillstånd som kommer ur den, samt en massa behandligstips och recept.

Carina hade beärttat om boken tidigare. Jag fann den på nätet i helgenoch läg beställa den av Bibliteksbussen i måndags. Döm om min förvåning då den, samma dag, kom till min brevlåda som en gåva från Carina.
Ååååå så glad jag blev.

Vi ses snart igen!

Tack för ditt besök!   

 
 
Ingen bild

Shirin

19 augusti 2015 15:06

Hej, intressant blogg och nytänkande sätt att bli av med ringorm. har läste en del om svampinfektioner och ringorm på bland annat <a href="http://ringorm.com/">ringorm.com</a> och det verkar som om de även kan åtgärdas akut med svampdödande salva som lamisil...

 
Ankie

Ankie

20 september 2015 18:45

Hej!!!

Tyvärr funkade inte lamisilen på mej.

Tack ändå för ditt tips!

http://corneliasrum.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Tisdag 27 feb 23:01

https://www.youtube.com/watch?v=HZ6VYc75kpM&list=PLA_Q3mbrlIMjMfFsPeHCeVhbkMoUFKCzn   ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards