corneliasrum

Alla inlägg under november 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 3 november 2021 07:24


MATHIAS ANDERSSON:


https://www.youtube.com/watch?v=-Xiq3O0Dr20




Vi besöker (22/10 2021) återigen Ericssons globala högkvarter och ser på det faktum att Ericssons tillsyn löpte mot sitt slut och att just då kom Department of Justice (USA:s justitiedepartement) fram till att Ericsson inte hållit de spelregler som sattes upp efter överenskommelsen 2019 om att verksamheten skulle övervakas och ett rekordhögt bötesbelopp skulle betalas. Förutom det har storbankerna fram till andra kvartalet av 2021 gjort över 50 miljarder i vinst! Det låter ju som att det går bra för samhället när korruption bötfälls och de samhällsdikterande storbankerna gör enorma miljardvinster. Men bakom allt detta döljer sig någonting större. Ett samhälle dikterat av storbankernas räntebärande krediter innebär också förluster för att dessa skall kunna göra vinster. Det innebär att samhället i sin grund krackelerar och att problemen hopar sig emedan flykten från denna verklighet straffar sig allt mer med tiden. Vi ser skenande bränslepriser, skenande elkostnader, tomma butikshyllor, stagflation, nedskärningar och högre matvarupriser. Trots detta har kanske ändå inte tillräckligt mycket försämrats för att människor skall se klart och förstå att smärta inte går att symtomlindra i evigheter utan att det går till skada. Någonting är allvarligt fel. Ju senare människor ser grunden till våra problem, desto längre är vägen tillbaka. Tack för ditt stöd till denna kanal! Du som vill stödja kan göra det via https://www.Patreon.com/MathiasAndersson Du kan också stödja genom att #dela, #prenumerera, #kommentera och #gilla filmerna på kanalen. Du som vill följa kanalen närmare kan göra det på Telegram-appen genom länken t.me/MathiasAnderssonKanal Vi ses snart igen! :)

Av Ann-Christin Tjernström - 2 november 2021 20:12



https://swebbtv.se/w/p8MUnFNzh1ZMW8WEWThj4m?fbclid=IwAR2QcefxkavFLN-Im6OC68X5JKQ6kXBIBtT2KewJXnTiBqK4uWbbr2EYqlM


Konspirationsteorier om Covid-19 - Peter Abelin och Lars Bern i samtal med Mikael Willgert - Fjärde Statsmakten 111.

Publicerades för 3 dagar sedan • 23K visningar
Kanalens profilbild

I Detta program får vi möta läkaren och analytikern Peter Abelin och Lars Bern i ett samtal med Mikael Willgert om de märkliga omständigheterna runt Pandemin. Den viktigaste slutsatsen blir att allt drivs av läkemedelsbolagens jakt på vinster.
I slutet av programmet diskuteras några av de konspirationsteorier som florerar.

I programmet diskuteras också att:

Det har kommit in ca 80.000 biverkans-rapporter avseende vaccinerna bara i Sverige. Av dessa är närmare tio procent allvarliga. Utöver detta finns ett mörkertal som kan vara tio gånger större eller mer

Många kvinnor vittnar om utebliven mens och även mycket stora blödningar kopplat till vaccinationen

Pfizers egen rapport visar att vaccinet vid djurförsök samlas i äggstockarna. Äggstockarna innehåller kvinnans alla ägg. Huruvida dessa kan bli skadade av vaccinet eller det spikprotein som bildas, finns inget svar på i samma rapport

Flera av våra tittare vittnar om anhöriga som dött av hjärtproblem inom två veckor efter vaccination. Andra har fått allvarliga komplikationer efter vaccinationen
Modernas vaccin dras tillbaka för personer födda -91 och senare p.g.a risk för hjärtinflammation. Astra Zenecas vaccin drogs tillbaka p.g.a dödsfall. När kommer nästa stopp?

Långtidseffekterna av vaccinerna är okända. Narkolepsiproblemen visade sig långt efter vaccinationskampanjen mot svininfluensan. Risken för något liknande för Covid-19-vaccinerna är omöjlig att bedöma, men med tanke på att mängden biverkansrapporter är mångfalt fler än vid svininfluensavaccineringen är det rimligt att även långtidseffekterna blir värre.

Vaccinbolagen har i hemligstämplade avtal med staten fått friskrivning för eventuella vaccinskador. Dessutom säger Pfizer i sitt hemliga avtal klart ut att det kan finnas biverkningar som inte är kända och som de inte tar ansvar för. Varför är tillverkarna friskrivna?

Försäkringsbolag ersätter inte covid-19 vaccinskador. Inte heller den statliga läkemedelsförsäkringen ersätter s.k serieskador fullt ut. Regeringen planerar att avsätta tio miljoner kronor för serieskador enligt ett pressmeddelande den nionde september i år. Det täcker bara någon enstaka skada vilket är orimligt eftersom serieskador drabbar många. Om vaccinerna är ofarliga, varför backar försäkringsbolagen?

Frågan är också varför man ska vaccinera sig. Vaccinerna ger ett uselt skydd. Effekten klingar av inom några månader, vilket Pfizer också har friskrivit sig ifrån i det hemliga avtalet.

Många länder som har omfattande vaccinationsgrad har en högre smittspridning än andra länder med låg vaccinationsgrad. Alltså är inte vaccinerna det bästa skyddet mot smittspridning.

Sju av tio som avlider med covid-19 i Sverige är fullvaccinerade enligt FHM. Fullvaccination är dessutom en term som förlorat sin betydelse eftersom det snart krävs tre, fyra eller fem doser.

Det som i vetenskapliga studier däremot har visat sig verkningsfullt är användning av Ivermektin, D-vitamin, Zink och C-vitamin. Detta framstår som ett betydligt bättre sätt att bli av med pandemin än vaccinering. Många av de som avstår vaccin känner till detta, men det är fakta som verkar obekant bland många läkare.
Lars Bern nämnde att Quercetin ska användas med viss försiktighet eftersom det kan påverka sköldkörteln negativt. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278691514000301?via%3Dihub
-------------------
Stöd Swebbtv:

Swish 123 535 86 92
Bankgiro147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86

Hemsida:https://swebbtv.se Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Mail: info@swebbtv.se

Av Ann-Christin Tjernström - 2 november 2021 19:22




https://www.facebook.com/linus.noremalm/videos/200476008868338

Av Ann-Christin Tjernström - 2 november 2021 13:01



Forbidden Cure - Andreas Kalcker


https://rumble.com/vhrnh9-forbidden-cure-andreas-kalcker.html?fbclid=IwAR2vd9p8Hs7WHTvs3fNA75Zzdmokm5HNj4p8GTiAO5mcjyzj
qdx2JqlK0y4

Av Ann-Christin Tjernström - 1 november 2021 09:11


https://rumble.com/vohpe3-analys-av-world-economic-forums-agenda-brnslepriset-inget-med-klimatet-att-.html?fbclid=IwAR1JDXfXWKwhxFGyVUDQtCjRHlnPwZQKu-Z96ctM6XoiRZUsPCu6fWZsX-M

 

Analys av World Economic Forums Agenda, bränslepriset, inget med klimatet att göra!


WEF, World Economic Forum. Bränslepriset är ett styrmedel för att ändra ditt beteende precis som klimat krisen och pandemin osv. De ljuger om allt! Det här är planen för dig!
#deljugeromallt
#vivetvadnigör #deljugeromallt!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards