corneliasrum

Alla inlägg den 20 juni 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 20 juni 2021 09:57



I detta avsnitt i vetenskapsserien, intervjuar Mikael Willgert, Lars Bern och Peter Abelin.
Den här infomationen kan vara viktig för dig som står inför beslutet att ta sprutan eller ej.
Avsnittet handlar om spikproteiner. 




https://swebbtv.se/w/442fb87e-3142-49c3-89e4-04d4a9e7ec46?fbclid=IwAR0LjhBN02iXey2PqqPxTK65AGaidoH8Y1gITqgi1y5qw1q1


mE3_CPsZLgo



Information till dig som ska vaccineras mot Covid 19 - Lars Bern och Peter Abelin i Swebbtv Vetenskap 35.

Sammanfattning av innehållet, sammanställt av Kristina Hollbrink:


I serien Vetenskap diskuterar läkaren och analytikern inom Life Sciences Peter Abelin och Swebbtvs vetenskaplige kommentator Lars Bern med Mikael Willgert om de den information som har framkommit om vaccinerna mot Corona, något som aktualiserats i och med oroande nyheter kring de nya v ac c i n e r n a s påverkan, t ex på äggstockar och benmärg. 
 
Peter Abelin föreslår att alla incidenter som kan kopplas till biverkningar av vaccin bör samlas i en databas för att kunna forskas om. Dagens system vid Läkemedelsverket är otillräckligt (dör man av eller med corona t ex?) och dödsfall registreras inte, vilket gjordes tidigare.
Lars Bern tar upp att de nya vaccinerna inte är ordentligt utprovade och rutiner har frångåtts med hänsyn till "nödsituation" pga pandemin. Men dödligheten har inte ökat nämnvärt. Tillgängliga befintliga läkemedel, flera naturliga som D-vitamin, billiga och utan patent (Hydroxyklorokin och Ivermectin), som skulle kunna skydda mot covid-19, har motarbetats av läkemedelsetablissemanget och studier av dessa har förfalskats.
En aktuell video med uppfinnaren av MRNA-vaccinet, som innehåller spikprotein, kommenteras eftersom han är kritisk till att massvaccinera folk utan fler studier. https://www.bitchute.com/video/TH2HAmTp40xq/
Peter Abelin ser två vägar att säkra läkemedelbruk, dels på molekylärnivå, dels statistiskt. Biverkningar syns inte alltid vid laboratorieframställning.
 
Om spikprotein bara var den ofarliga komponent av viruset som man trott hade det enligt Lars Bern inte orsakat problem när dessa genereras av vaccinet. Men det verkar nu ge biverkningar såsom blodproppar vilket visats för AstraZenecas vaccin mot covid-19. Men sannolikt gäller detta alla v a c c i n e r som förekommer i Sverige. Dessutom kan även andra autoimmuna sidoeffekter uppstå.
 
V a c c i n  som bygger på syntetisering av spikprotein har motiverats av att man inte kunnat syntetisera v a c c i n från avdöda smittade virus. Men nu framkommer att kineserna lyckats med det för sitt vaccin.
Vi har i tidigare program diskuterat att vaccinet ansamlas i äggstockarna. Konsekvenserna av detta är oklara. Det går inte att säga om det förstör kvinnans förråd av ägg, om det ger sterilitet eller andra följder.
Kvinnor har dessutom larmat om menstruationsrubbningar och blödningar pga v a c c i n e r i n g mot C o v i d-19. Lars Bern avråder yngre personer från att ta v a c c i n. Äldre löper större risk om de insjuknar i corona och där kan det vara mer motiverat.
 
Peter Abelin ifrågasätter massv a c c i n e r i n g som metod för en relativt ofarlig sjukdom. Är det meningsfullt att v a c c i n e r a en hel befolkning undrar han när det skulle kunna räcka att skydda definierade riskgrupper. Dessutom är det bra att att aktivera immunförsvaret vilket inte sker med distansering och nedstängning, menar han. Nya virusvarianter av c o v i d-19 leder till att fler sorters v a c c i n e r behövs vilket leder till återkommande v a c c i n e r i n g a r.
 
Tittare som tagit D-vitamin och zink mot covid-19 uppmanas kontakta Swebbtv. Vi vill veta om D-vitamin och zink ger ett skydd.
Lars Bern rekommenderar 5000 i.e D-vitamin per dygn och dubbelt för överviktiga.
Myndigheternas och mediernas kampanj "Kavla upp" kritiseras av Lars Bern utifrån deltagarnas okunnighet och osäkert faktaunderlag om v a c c i n e r i n g.
 
Det kan vara så att Kina ligger bakom v a c c i n e t. Men man behöver komma ihåg att Kina som kommande stormakt svartmålas av USA i ett geopolitiskt spel.
Summering av att ta v a c c i n med spikprotein är att det kan leda till skadliga biverkningar, främst för kvinnor. Riskerna för infertilitet är inte klarlagda. Dessutom finns det rapporter om att spikprotein förs över med modersmjölken till spädbarn.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards