corneliasrum

Direktlänk till inlägg 10 januari 2011

DOLDA GIFTER FINNS I MYCKET AV DET VI ÄTER - HÄR NEDAN KOMMER EN LISTA PÅ EN DEL AV DEM

Av Ann-Christin Tjernström - 10 januari 2011 10:17

Gifter finns i mycket av den mat som vi stoppar i oss! Alltför mågna är ovetande och jag väljer därför att publicera denna insändare där jag har sammanstället en del av dem.

 

                                            DET DOLDA GIFTET


Via massmedia har vi på senare tid fått oss till del olika information om vaccin. Det diskuterats mest är f n influensavaccin men även tidigare om vaccin som skall motverka t ex livmoderhalscancer. Informationen är oftast ensidig och vi får sällan och aldrig oss till del motsatsen nämligen vad vaccinet innehåller och eventuella biverkningar. Om vi skall ta fasta på vad den forne sportjournalisten David Icke skriver i sina omstörtande böcker - verkar det nog som om vi bör låta oss informeras om vaccinets innehåll i större grad än vi hittills har gjort.

Följande inf. kan man läsa i en av Ickes böcker när det gäller vaccinets innehåll: 

Natriumhydroxid: Bland mycket annat så kan detta bränna de inre organen, orsaka blindhet, lung- och vävnadsskador och vara dödlig om det sväljs. Det finns i ungs- badrums- och toalettrengöring.

Formaldehyd: Ett nervgift som är känt för att orsaka cancer. Det kan också orsaka sömnlöshet, hosta, huvudvärk, illamående, näsblödning och hudutslag. Det används lämpligt nog för att balsamera lik.

Hydrokloridksyra: Denna kan förstöra vävnader vid direktkontakt och finns i aluminiumrengöring och rostborttagningsmedel.

Aluminium: Giftig cancerframkallare.

Timerosal: En kvicksilverförening och ett extremt farligt konserveringsmedel. Det är gjort av en kombination av etylenglykol (frostskyddsmedel) och etanol, tiosalicylsyra, natriumhydroxid och kvicksilverklorid. Dessa kemikalier är dödliga och kan orsaka cancer tillsammans med hjärn- och leverskador.

Fosfater: Dessa kräver alla former av vattenliv och finns i tvätt och diskmedel.


Om någon med bestämdhet kan dementera ovanstående information är jag mer är tacksam för ett uttömmande svar.

 

Gifter som vi får i oss kontinuerligt döljer sig även i nedanstående:

Tillsatsen Aspartam finns bl a i frukostflingor, minttabletter, frukostdrinkar, sockerfria tuggummin, chokladblandningar, djupfrysta desserter, gelatindesserter, juicer, laxermedel, multivitaminer, mjölkdrycker, läskedrycker, läkemedel, sötningsmedel, snabbkaffe etc. Aspartam är 200 ggr sötare är socker. Det innehåller metanol (träsprit), ett gift som orsakar blindhet och död och som vid intag av två tsk anses dödligt.


Gift finns även i smakförstärkaren som gömmer sig bakom namnen: monosodiumglutamat, msg, ”naturlig smakförstärkare/smaktillsats”, hydrolyserad, autolyserad, och jästextrakt eller –näring som finns i nästan varje massproducerat livsmedel. Msg lurar hjärnan at känna mer smak än vad som finns. Enligt Dr George Schwarz, en toxikolog och författare säger att två tsk kan döda en hund på några minuter.

Aspartam och msg skapar matbegär och kan göra människor feta. Råttor som fick msg blev extremt feta och deras hypotalamus upptäcktes befinna sig i ett chocktillstånd.


Vem/vilka drar nytta och vinst av att vi konsumenter luras intaga dolda gifter?


Ann-Christin Tjernström



                                              LÄS OCH RYS!!!!!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 1 april 16:00

https://rumble.com/v4kgh1f-jeffery-jaxen-intervjuvar-dr-william-makis-turbocancer-fruktansvrd.html?fbclid=IwAR0yuQhdgo4-VW_ZsMYDrkjitCwXZZxV0mfV01rSHEiP9ScZNE-MI_viTAc_aem_ASJg7358LrIVTN0y_L2vbB8Jo-MyBhwuVYMHDOoookdSjvXUjlymrApmh9bCq5pJjVyKO4cjB8sjmE...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards