corneliasrum

Direktlänk till inlägg 3 april 2012

KANALISERING

Av Ann-Christin Tjernström - 3 april 2012 10:41

Följande kanalisering sprids på olika forum, och uppmanas att delas. Jag väljer därför att publicera den här:

Av Greg Giles:

Vi Vill Avbryta Ert Regelbundna och Schemalagda Liv

För En Livsavgörande Extranyhet!

I hela ert liv har ni väntat på goda nyheter, och den dagen har slutligen kommit. Mycket snart kommer ni att bevittna storskaliga massarresteringar över hela världen av män och kvinnor, som ni har kommit att känna som vår världs politiska och finansiella ledare. Dessa arresteringar kommer att nå högt inom USA: s regering, och innefatta många medlemmar av finans- och bankvärlden. Många av dessa namn kommer ni omedelbart att känna igen, och en del kanske ni inte känner igen, men alla har aktivt tagit del av allvarliga brott mot mänskligheten, och lämnat våra länder bankrutt medans de har roffat åt sig våra surt förvärvade pengar.I hela ert liv har ni väntat på goda nyheter, och den dagen har slutligen kommit.

Många nya projekt kommer omedelbart att genomföras under ny ledning av män och kvinnor med hög integritet, som är engagerade i att återställa vår värld till den utopi den en gång var, och styra en konstitutionell och sant demokratisk utveckling. Det finns många män och kvinnor i den amerikanska regeringen som är hängivna denna sak liksom agenter inom Pentagon, militären, den finansiella sektorn såväl som den privata affärssektorn, vilka har ägnat så stor del av sitt liv för denna insats, och de är så angelägna att få presenter vårt nya system av överflöd för mänskligheten, som de i hemlighet har arbetat så flitigt med under många år. Som en del av dessa åtgärder, kommer en enorm summa av rikedomen, som har blivit stulen från folket, att bli omfördelat genom program som storligen kommer att gynna varje man, kvinna och barn på planeten. Ingen kommer att bli förbigången och ingen kommer att bli glömd.

Och det kommer mer.

I och med arresteringarna av alla dessa medlemmar av den kriminella Kabalen, kommer den andra fasen av den här operationen att inledas. I dag besöks vår värld av många andligt upplysta varelser som önskar att öppet återförenas med sina gamla familjer. Dessa andligt upphöjda män och kvinnor hjälper till att avväpna den kriminella Kabalen, som har kontrollerat många av världens krigsmakter och innehaft högt avancerade vapensystem.

Dessa avancerade förfäder av den mänskliga rasen ser ut precis som vi gör, även om det finns andra varelser, som vi kommer att möta, som inte alls ser ut som vi. Alla är uppstigna andliga varelser som bara är här för att hjälpa oss att göra de förändringar vi alla innerst inne vet behöver göras. Dessa varelser är de ursprungliga planerarna av denna planet, och är de samma avancerade civilisationer som har byggt många av de stora arkeologiska mysterierna, som till exempel pyramiderna i Egypten. De är inte alls främlingar för oss eftersom vi, allihop, är deras förfäder.

Ett mycket viktigt socialt experiment har blivit utfört här under många år och var och en av oss har varit en del av det. Vi har lämnats här, till synes ensamma, för att reda ut saker för oss själva. Detta experiment är nu över och det har blivit en fantastisk succé. Vi är nu på väg att återförenas med våra bröder och systrar från stjärnorna och bli välkomnade in i den större Galaktiska Gemenskapen. Eftersom det finns många världar som går under många namn, är det lättare att hänvisa till dem genom namnet på deras fredliga allians: Galaktiska Federationen av Ljus och Ashtar Command.

Vid dessa gripanden och vår återförening med vår Stjärnfamilj, kommer alla problem i vår värld att snabbt och smidigt föras in i anpassningen till vår nya Gyllene Tidsålders samhälle, under ledning av själar med renhjärtade uppsåt. Genom en världsomspännande gemensam ansträngning kommer alla krig, all hunger, fattigdom, sjukdom och föroreningar snart vara ett minne blott precis som vår dagliga träldom. Avancerade teknologier kommer att ersätta vårt arbete och alla kommer att bli fria att uppfylla varje skapande dröm de någonsin haft.

Allt detta börjar med de förestående arresteringarna av de många medlemmarna av den kriminella Kabalen, och dessa arresteringar kommer att äga rum så snart ett lämpligt antal av vår planets invånare är medvetna om vad dessa rättegångar kommer att innebära för vårt samhälle. Det är därför ni läser de här orden i dag, eftersom många medlemmar av er mänskliga familj gör allt de kan för att dela denna nyhet med er, och för att göra sin del för att lotsa in våra civilisationer till den nya Gyllene Tidsåldern av fred, frihet och välstånd för alla män, kvinnor och barn över hela världen. Högtidlighållande över hela världen är verkligen passande och uppmuntras av den Galaktiska Federationen av Ljus, eftersom det är viktigt att mänskligheten ser dessa arresteringar som goda nyheter och inte som dåliga nyheter som vi har blivit så vana vid.

Vänligen delta i denna stora sak genom att dela med er av detta meddelande på Facebook och andra sociala online nätverk. Det här är er chans att verkligen göra en skillnad och vara en ledare för era medmänniskor. Om vi alla gör vår del för att sprida denna nyhet kommer vi alla att börja bevittna dessa höga profilers arresteringar över hela världen, och det kommer att bli ert tecken på att allt som ni precis har läst är sant.

Skriven av Greg Giles
Lista på avhopp/Time out: https://www.facebook.com/MassResignations/app_2374336051
 
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Tisdag 27 feb 23:01

https://www.youtube.com/watch?v=HZ6VYc75kpM&list=PLA_Q3mbrlIMjMfFsPeHCeVhbkMoUFKCzn   ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards