corneliasrum

Direktlänk till inlägg 11 januari 2013

ZERVITAL DAG 95 FOTBAD 48 (IGÅR) - UR KAOS

Av Ann-Christin Tjernström - 11 januari 2013 15:54

1994 började jag på Mitthögskolan, Grundskollärarutbildningen. En av de första kurserna var att arbeta ihop gruppen.
Vi läste en kurs som jag tyvärr har glömt namnet på, men var nog en av de roligaste när jag gör en tillbakablick.
Det var ämnena; Bild, Musik och Dramatik. Examinationen var en föreställning som vi skulle hälla i Aulan. Alla ämnen skulle vara integrerade och vi skrev själva manus. Vi hade dock ett förbehåll och det var att vi hade ett tema som vi skulle hålla oss till. Vi läste på distans och hade studiegruppen där vi bodde. Det var i de grupperna vi nu skulle samarbeta.
Vi fick temat "Ur kaos"! Det blev en utmaning och föreställningen hade en stor spännvidd på hur vi i de olika grupperna hade tolkat just; "Ur kaos"! Vår grupp valde att gestalta olka åldrar och det kaos och den prövning som varje ålder för med sej. Vi valde att göra det i "farsform" med komiska inslag. Kul hade vi!

Just "Ur kaos" kom till mitt medvetande för några dar sedan, och jag känner någonstans att jag även kan appelera det på mej själv i just den här Zervital-kuren. Nya läsare kan informera sej på www.zervital.se eller under kategorin med samma namn här på min blogg.
Trots att jag har varit mera sparsam med inläggen så har reaktionerna fortsatt att göra sej påminda. Jag tänker någonstans, att även jag har ett stort "kaos" i min kropp och att jag på något sätt nu skall ta mej ur det med hjälp av den här kuren och den medföljande stränga dieten.

Jag har faktiskt överlevt storhelgerna med denna stränga diet. Lite torkad frukt dock och lite hemlagad svartvinbärssaft som är svagt sötad. Känns ändå bättre att få något även om det inte är till hundra procent rätt utifrån dieten. Jag har även hört att det finns de som har gjort uppehåll under julen och har för avsikt att börja om nu när det är ett nytt år.
Jag vågar inte göra något uppehåll! I förra inlägget meddelade jag att nya ringormsangrepp hade brutit ut på fötterna. Ett på vardera fot och parallellt - märkligt. Detta trots fotbad och dieten! Hoppas att även det är tecken på avgifning.

Jag skrev också att jag skulle titta över mina andra preparat som jag har hemma och fann lite caragenalger och algmjöl. Jag har förstått att tungmetallerna från amalgamet rör på sej i mitt ansikte och då får jag gå varsamt fram. Jag har även smärtor i njurtrakten. Jag fick ju en väldigt kraftig reaktion i ansiktet då jag återupptog handbaden, och det verkar bli för häftigt för mej. Nu tänker jag att jag parallellt med svampavgiftningen, även behöver tillse att mina avgiftningsorgan orkar med; Mariatistel till levern och Maskros för njurarna. Jag har haft kraftfulla värmevallningar och frossa. På kvällarna fryserjag så att jag nästan inte står ut. Nu började jag i den här veckan med ett preparat från IMS Egenvårdspoolen, dit jag tidigare har skickat analys av torkat blod och som visat skador på mina röda blodgroppar. De har ett preparat som heter Cortex Max, med innehållet Pfaffia Paniculata. Det är ett stärkande preparat men balanserar även binjurarna har jag förstått.

I måndags testade jag även min Zapper, Hulda Clarks koncept. Jag blev helt sänkt. Frekvenserna i zappern tar virus, bakterier, svamp och parasiter. Nu blev det för mycket! Jag önskade i alla fall att mitt sista angrepp skulle få sej en genomkörare. Jag har tidigare skrivit om zappern här i bloggen.
Det var tur att jag samma dag hade börjat om med preparaten . vilket sannolikt gjorde att resten av veckan har varit lite lugnare.
I veckan var det också på dagen tre månader sedan jag började med kuren. Närmare bestämt den 10:de.
Jag fortsätter att inse att det här sitter långt inne, men skulle aldrig våga göra ett avbrott. Mina fötter talar sitt tydliga språk.

Jag har glömt att meddela att fötterna har fjällat ännu en gång. Knappt synligt denna tredje gång, ungefär som när man byter skinn på kroppen. Jag hade nog inte upptäckt det om det inte hade börjat lossna efter en dusch i samband med att jag torkade fötterna. Det är skönt ändå att se att mängden smittad hud nu var markant mindre än vid de första bilderna som togs efter tre fotbad. Jag slutade 2012 med att fjälla.

Om jag hade kunnat välja skulle jag ha valt att göra den här kuren under en varmare årstid. Jag har tappat i vikt och det har varit en hel del kalla vinterdagar. Jag har svårt att hålla värmen. Det kan kännas kyligt med baddning av kroppen och efter en timme i fotbad blir jag lätt frusen även om jag har kärlet i ett vattenbad som kan fyllas på med varmt vatten. Jag har också märkt att fötterna känns fuktiga flera timmar efter avslutat fotbad och strumporna kan bli fuktiga även om fötterna har lufttorkat innan strumporna sätts på. När jag blir trött på kvällen har jag ordentlig frossa och mest den dag som jag har gjort fotbad på morgonen.

Ja, och så var det dieten:
Jag mår markant bättre så här. men ibland kan det bli trist med sträng diet. Det kanske hade varit lättare om jag hade sluppit tillaga mat till övrig familj. Det är alltid lättare att följa fastor, kurer, dieter.....om man lever själv och slipper hålla på eller umgås med andrs som äter det man kan bli sugen på.

Nu har jag ju även tidigare varit tvingad att hålla mej ganska strikt, dock inte så strickt som det här, men ändå ganska van.

Jag lägger ut två recept: Rödbetshummusen och en god och värmande morotssoppa.

RÖDBETSHUMMUS

500 gra rödbetor

½ dl olivolja

1 stor hackad lök

1 msk malen spiskummen

400 gram kikärer

1 msk tahini

knappt 1 dl naturell yoghurt

3 vitlöksklyftor

drygt ½ dl pressad citronsaft

grönsaksbuljong

Koka rödbetorna och kikärterna om du inte har färdiga.

Bryn löken i oljan tills den är mjuk. Tillsätt spikummin och fortsätt steka

till dess att det doftar.
Lägg hackade rödbetor tillsammans med kikärterna och de andra ingredienserna i

en matberedare. Tillsätt oljan efter hand.



MOROTS- OCH INGEFÄRSSOPPA

1 kg morötter, rivna

i msk riven färsk ingefära

i hackad lök

i msk matolja

buljong

hackade korianderblad.

Fräs morötter, ingefära och lök. Slå över buljongen.
Koka till dess morötterna är mjuka. Mixa om så önskar
Krydda med koriandern om du har.

Ingefäran är blodrenande och koriandern har även den en renande effekt.
Soppan kan ge utrensningseffekt, misstänker att den gjorde så på mej.

Enligt Zervital-informatione, kan man med fördel övergå till mera vegetarisk kost i förlängningen.
Många vegetarianer väljer att äta en hel del råkost eller som man mera säger idag; Raw food.

Jag har hittat en sida som säljer massor med bra grejor för den som vill övergå till en annan kosthållning där man behöver komma i kontakt med råvaror och ingredienser som man annars inte finner i dagligvaruhandeln.
Jag tycker att butiken har en massa trevliga produkter. Titta själv:

http://www.ravarubutiken.se/?a_aid=7844

Jag är glad och tacksam över att du besöker mej och tar del av mina erfarenheter av Zervital och mina infektioner.


Detta även om jag ibland känner rent "kaos" i min kropp och motstånd kan kännas när gifterna lämnar. I förlängningen hoppas jag, likt kursen jag nämnde i början och de olika utvecklingsstadierna i livet, att dessa stadier i min avgiftning även skall göra att jag kommer vidare i livet - går från klarhet till klarhet och "Ur kaos"!

Lev väl  - varma kramar! Vi hörs snart igen!

  



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 1 april 16:00

https://rumble.com/v4kgh1f-jeffery-jaxen-intervjuvar-dr-william-makis-turbocancer-fruktansvrd.html?fbclid=IwAR0yuQhdgo4-VW_ZsMYDrkjitCwXZZxV0mfV01rSHEiP9ScZNE-MI_viTAc_aem_ASJg7358LrIVTN0y_L2vbB8Jo-MyBhwuVYMHDOoookdSjvXUjlymrApmh9bCq5pJjVyKO4cjB8sjmE...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards