corneliasrum

Direktlänk till inlägg 2 juni 2021

ALEX PIERSON SAMTALAR MED DR BYRAM BRIDLE

Av Ann-Christin Tjernström - Onsdag 2 juni 09:59

https://omny.fm/shows/on-point-with-alex-pierson/new-peer-reviewed-study-on-covid-19-vaccines-sugge?fbclid=IwAR0uItSAco8ZRtedLDERLX8M68DyMOJdPTpAfB-6qvqWZHIn-YJxyxsM_A0"Alex Pierson samtalar med dr Byram Bridle, professor inom virologi/immunologi i Kanada, som redogör för nysläppta kontrollerade studier som är alarmerande.
Alex inleder: Är vaccinen säkra? Och för barn? Det kommer många rapporter om tonåringar och unga vuxna som drabbas av bl a hjärtinflammation några dagar efter vaccinationerna. De sägs inte vara så allvarliga, men man vill veta vad som ges till oss.
Bridles redogörelse översatt av mig enligt nedan
Bridle:
”Sars-CoV-2 har ett spikprotein på ytan som gör att viruset kan infektera oss. Det därför som man använder spikproteinet i vaccinen. På så vis så kommer kroppen själv att börja producera spikprotein när det når cellerna. Om vi får ett immunsvar mot spikproteinet så kan vi på så vis hindra viruset från att infektera kroppen. Det är teorin bakom vaccinen.
Men, när man har studerat sjukdomen Covid-19, så allt du beskrev, hjärtproblem, problem med kärlsystemet, blödningar, blodproppar, är associerat med Covid-19.
Vad forskarna har upptäckt är att spikproteinet SJÄLVT är helt å hållet ansvarigt för skadorna på hjärta-kärl, om det börjar cirkulera i kroppen.
Om du injicerar det ”renade” spikproteinet i blodet i djurförsök, så får de alla möjliga skador på kärlsystemet och kan passera hjärnbarriären och skada hjärnan. Vid en första anblick kan man tycka att det inte är alltför oroväckande eftersom vi injicerar dessa vaccin i överarmsmuskeln. Antagandet fram tills nu har varit att dessa vaccin beter sig lika som alla traditionella vaccin – dvs att de inte hamnar någon annanstans än vid injektionsstället. En del av proteinet kommer att hamna i det dränerande lymfnoderna för att aktivera immunförsvaret. Det är här spetsforskningen kommer in, och det är nu det blir skrämmande; genom en begäran om information, ställt av de Japanska regulatoriska myndigheterna, jag själv och fler andra samarbetspartners, så har vi fått access till vad som kallas ”Bio distribution study”.
Det är första gången någonsin som forskare har sett VART dessa mRNA-vaccin tar vägen efter vaccination. Är det ett säkert antagande, att det bara stannar i överarmsmuskeln?
Det korta svaret är; absolut inte, det är väldigt oroande. Spikproteinet tar sig till blodbanan och cirkulerar i kroppen under flera dagar efter vaccination. När det väl kommer in i blodbanan ackumuleras det på ställen som mjälten, benmärgen, levern, binjurarna, och vad jag tycker är särskilt oroväckande, är att det ackumuleras i ganska stora koncentrationer i äggstockarna.
Och även, en publikation som precis antogs av en medicinsk forskningstidning, som backar upp detta, tittade på 13 unga friska vårdanställda som fått Modernas vaccin (som är det andra mRNA-vaccinet som vi har i Kanada). De bekräftar att de hittade spikproteinet cirkulerande i blodet hos 11 av de 13 vårdanställda som hade fått vaccinet.
Vad det betyder är att vi har vetat länge att SPIKPROTEINET ÄR ETT PATOGENISKT PROTEIN – DET ÄR ETT GIFT som kan orsaka skada i kroppen om det börjar cirkulera. Nu har vi klockrena säkra bevis för att det är vaccinen som gör att våra kroppar, musklerna… våra celler, endotelcellerna, producerar dessa spikproteiner, inte vaccinet själv som gör att proteinet hamnar i blodcirkulationen.
När väl i cirkulationssystemet, kan spikproteinet binda till receptorerna som finns på blodplättar och de celler som utgör insidan av våra blodkärl. När det händer kan två saker hända; det kan orsaka att blodplättarna klumpar ihop sig som kan leda till blodproppar. Det är exakt det vi har sett hända med de blodproppsproblem som associeras med dessa vaccin. Det kan också leda till blödningar. Och naturligtvis, med hjärtat involverat, som är en del av det kardiovaskulära systemet, så ser vi hjärtproblem. Proteinet kan också passera blod-, hjärnbarriären och orsaka neurologisk skada. Det är också varför fall med dödlig utgång p g a blodproppar många gånger har hittats i hjärnan (stroke).
Och vad som också är oroande är att det finns bevis för en studie som ännu inte har accepterats för publikation… de försökte visa att antikropparna från vaccinet, överförs genom bröstmjölk. Tanken var att det kunde vara något bra då man på så vis överför ett visst skydd till bäbisar. MEN, vad de fann, var att vaccinet, mRNAt, faktiskt överförs genom bröstmjölk – levererar själva vaccinvektorn till barn som ammas. Och då vi vet att när spikproteinet hamnar i cirkulationen, kommer alla protein i blodet att koncentreras i bröstmjölken. Tittar man på biverkningsdatabasen i USA, så har vi funnit bevis för att ammande barn drabbats av blödningsproblem i mag-/tarmkanalen. Så… ”
Alex:
”Låt mig ta en paus där: Det här kommer att skrämma en massa människor!...”
Bridle:
”Ja, så, det här får konsekvenser för bloddonnationer. Nu sägs att vaccinerade kan donera blod. Vi vill inte har överföring av dessa patogena spikproteiner till sköra patienter som får det via blodtransfusioner. Det får konsekvenser för ammande barn. Och det får allvarliga konsekvenser för människor för vilka Sars-Cov-2 INTE är en högrisk patogen – det inkluderar ALLA våra BARN.
I korthet: Slutsatsen är att vi gjorde ett stort misstag när vi inte insåg det förrän nu. Vi trodde att spikproteinet var ett jättebra antigenmål – vi förstod inte att spikproteinet själv var ett gift och ett patogeniskt protein. Så genom att vaccinera folk, så injicerar vi oåterkallerligt med ett gift. En del människor får det i cirkulationssystemet och när det händer kan det orsaka skada hos dessa, särskilt i kärlsystemet. Och jag har många andra (jag har inte tid men), det finns många andra legitima frågeställningar runt den långsiktiga säkerheten med dessa vaccin. T ex om det ackumuleras i äggstockarna, så är en av mina frågor; kommer vi att göra många unga människor infertila?”
Källa:
New peer reviewed study on COVID-19 vaccines suggests why heart inflammation, blood clots and other dangerous side effects occur - ON Point with Alex Pierson - Omny.fm
OMNY.FM
New peer reviewed study on COVID-19 vaccines suggests why heart inflammation, blood clots and other dangerous
 
 
Ingen bild

OBS

Onsdag 2 juni 11:47

vof.se/blogg/sanningen-om-newsvoice/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 13 juni 07:15

  United States Senate today announced rona is a lie. The media is covering up the truth   https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=DU154vdUkZA&fbclid=IwAR22383a-zPMLTkgNASGsUa0VncNqfDUgZs49nKHGshnO74ISBxSf6SeMaw   Klippet stöds inte av f...

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 22:01

    Förre chefsforskaren Mike Yeadon i intervju nedan med svensk text.   https://www.bitchute.com/video/BqOlM6uIGP7G/?fbclid=IwAR1K17foJhgqQxHFNcvq3rx8szNrz0XcIsI3wUHaxaxVrfnDLPC4jcr0ux
k ...

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 17:44

  https://www.youtube.com/watch?v=v_6NAjx2elY Läkaren Hanna Åsbergs tal på Nationaldagen för Frihet och Sanning...

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 17:12

  En uppmaning att du som förälder tänker dig noga för innan du låter ngn spruta ditt barn.Ta ditt ansvar. Lyssna på det här klippet.https://www.bitchute.com/video/4FVGJQ6SfFYX/ ...

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 16:42

  Hämtat från bloggarnen. : Julia Ceasar     Läkare slår larm: magnetiska nanopartiklar tar sig in i hjärnan och nervsystemet  Julia Caesar  Hälsa, Hälso- och sjukvård, Inrikespolitik, Medicin, Utrikes, Vetenskap, Yttra
ndefrihet  11 juni, 20...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se