corneliasrum

Direktlänk till inlägg 6 juni 2021

TALLNÅLSTE

Av Ann-Christin Tjernström - 6 juni 2021 08:46

Hämtat från flödet:

I dagar som dessa kan man alltmer höra om tallabarste. Suramin är ett anant namn.
I klippet här nedan finns information.
Information längre ner, har du även om preparaete Pinus Pinaster/Pycnogenol som innehåller terpentintall och kan därför användas istälellet för färska eller torkade tallbarr.
Jag är återförsäljare för Egenvårdspoolen och har talat med dess ägare om skyddande och ev läkande preparat kring att många idag är sprutade.

Quersetin är också ett preparat sosm kan användas som har antiviral effelt/bromseffekt.
Information längre ner i inlägget. Länk finns också till min hemsida där mina kontaktuppgifter finns.

Immunsystemet Boost
Det mest imponerande faktumet med tallnålste är att det innehåller 4-5 gånger mer C-vitamin än apelsinjuice, vilket ofta prisas för dess immunboostande egenskaper. Denna höga dos av C-vitamin kan stimulera produktionen av vita blodkroppar, främja antioxidant aktivitet i hela kroppen, minska risken för kronisk sjukdom, och snabb läkning och kollagenproduktion.
Naturlig Suraminkälla
Pine nålar är den bästa naturliga källan till suramin.
Ett kraftfullt antiviralt, suramin är också noterat för att hjälpa kroppen genom postmedicinska ingrepp, både mer komplexa operationer, men också enkla sådana, som efter v a c c i n s och rutinhudvårdsbehandlingar.
Suramin pine nålar tros vara särskilt hjälpsamma för blodproppar, skydda ditt DNA och RNA, medan antioxidanter, även i tallnålar, hjälp till att skydda ditt hjärta, hjärna, lever och andra organ.
Andningsvägar
Pine nål te användes ofta av inhemska kulturer för sina förväntansfulla och avvikande egenskaper. Det kan tvinga slem och slem att utvisas, vilket effektivt eliminerar bakterierna och andra patogener som bor där. Den deongerande naturen hjälper till att rensa bort dina bihålor och lätta på tryck och bihålshuvudvärken.
Depression
Pine nålar, oavsett om vi tar dem som te eller som tinktur kan hjälpa oss att bekämpa depression och få ökad mental klarhet, samt slappna av och sova bättre.
Visions hälsa
Vitamin A hittas i en märkbar koncentration i nålte av tallrikar. Denna antioxidantvitamin hjälper specifikt till med synhälsa, och kan hjälpa till att förebygga oxidativ stress i och runt ögonvävnaderna, sakta ner starrkosten och förhindra makulära degeneration.
Blodtryck
Oxidativ stress hos överviktiga människor kan vara en dödlig kombination, och kan leda till högre grader av åderförkalkning, hjärtinfarkter och slagor. Antioxidanterna i tallolja, t. ex. karotenoider, steroler och polyfenoliska föreningar, kan hjälpa till att sänka inflammation och blodtryck i kardiovaskulära systemet, skydda kroppen från dessa potentiellt dödliga hälsotillstånd.
Speed Healing
Som nämnts finns C-vitamin i höga mängder i detta te, och det är en nyckelkomponent i kollagenproduktionen. Utan kollagen hade vi inte kunnat regenerera vävnader, muskelfibrer, ben, senor, organsvävnad eller hud, så om du har drabbats av en sjukdom eller skada, krävs en enorm boost av C-vitamin i kroppen.
Förhindra kronisk sjukdom
Forskning har gjorts på tallnålar effekt på kroniska sjukdomar, som cancer, hjärtsjukdom och till och med autoimmun sjukdom. Den höga och skiftande antioxidantkoncentrationen i teet motverkar effekten av fria radikaler och skyddar kroppen från dessa förhållanden.
Cirkulation
Några av de flyktiga komponenterna i tallnålste är nödvändiga för att producera röda blodkroppar, inklusive A-vitamin. Detta kan hjälpa till att öka din produktion av röda blodkroppar, och därmed förbättra cirkulationen och leverera väsentliga näringsämnen till extremiteter i kroppen.
Kognitiv funktion
Tidiga studier om effekten av detta potenta te på Alzheimers sjukdom och andra neurodegenerativa sjukdomar har visat lovande tidiga resultat. Antioxidanterna i detta te kan sänka nivån på beta-amyloid-deposition, vilket är placket i hjärnan som äventyrar neurala förbindelser och försämrar minnet.
 


 

Utpris: 298 kr/burk   


 

Utpris: 319 kr/ burk.

Frakt och emballage tillkommer.


För ytterligare information om produkterna och dess indikaitoner, lämna kontaktuppgifter, så vidarebefordrar jag dem.

Här kan du hitta mig. Välkommen! 

https://halsosamtochhandgjort.se/






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 1 april 16:00

https://rumble.com/v4kgh1f-jeffery-jaxen-intervjuvar-dr-william-makis-turbocancer-fruktansvrd.html?fbclid=IwAR0yuQhdgo4-VW_ZsMYDrkjitCwXZZxV0mfV01rSHEiP9ScZNE-MI_viTAc_aem_ASJg7358LrIVTN0y_L2vbB8Jo-MyBhwuVYMHDOoookdSjvXUjlymrApmh9bCq5pJjVyKO4cjB8sjmE...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards