corneliasrum

Direktlänk till inlägg 11 juni 2021

STEFAN WHILDE SAMMANFATTAR, 11/6

Av Ann-Christin Tjernström - Fredag 11 juni 06:58

Stefan Whilde är författare och homeopat samt skriver på en blogg. Så här sammanfattar han sina tankar idag:


Det är mycket finare att v a c ci n e r a sig av solidaritet än av egoism. Och det låter bättre. Det blir enklare att få med folk på tåget, att övertala, locka och grupptrycka. För det är fult att vara egoistisk. Då är man dum. Bättre att tänka på andra än sig själv. Och ändå är det just av egoism som vi vaccinerar oss mot Covid-19.
Om man tror att man kan vaccinera sig av solidaritet mot Covid-19 så har man gått på en bluff. Även om nu Folkhälsomyndigheten till viss del ändrat sig och säger att Covid-19-v a c c i n e n kanske ändå kan skydda mot smitta så är det fortsatt så att vaccinerade blir smittade med C o v i d-19 och för smittan vidare till andra. Och vissa v a c c i ne r a  de som får C o v i d-19 drabbas av svåra symtom (som v a c c i n e n egentligen skulle skydda mot).
 
Vi vet redan att dessa v a c c i n kan orsaka en uppsjö av olika biverkningar på kort sikt, som till exempel: Blodproppar i lungorna (vilket har lett till dödsfall), organsvikt (vilket har lett till dödsfall), hjärtsvikt (viket har lett till dödsfall), hjärtinfarkt (vilket har lett till dödsfall), anafylaktisk chock, periodvis medvetslöshet, återkommande blackouter, syrebrist, blodtrycksfall, läckande blodkärl, partiell (ensidig) ansiktsförlamning, huvudvärk med eller utan dimsyn, njursvikt, svullna körtlar, nässelutslag, rosfeber, lila fläckar i huden, skakningar/darrningar i händerna eller i hela kroppen med fysisk matthet, urinvägsinfektioner, influensasymtom med värk i kroppen som inte ger med sig, symtomkombinationer som påminner om kroniskt trötthetssyndrom och ME.
 
Spikproteinet och mRNA/Vektorn stannar inte kvar i muskelområdet i axeln utan går ut med blodet till lever, mjälte, hjärta, hjärna och till andra vitala inre organ. Där ger det upphov till bland annat blödningar, proppar, organsvikt. Och inte nog med det. Covid-19-vaccinen är inte färdigtestade (tidigast år 2022-23). Så vi har ingen aning om vilka långtgående, kroniska skador de kan åsamka människor.
 
Nu pratar myndigheter och organisationer om att vaccinering av gravida, barn och tonåringar snart ska inledas. Kändisar går ut i olika jippon och försöker locka, pocka och förleda yngre, fullt friska människor till att utsätta sig för dessa Covid-19-vaccin. Trots att vaccinen inte nämnvärt tycks skydda mot smitta och smittspridning, trots att biverkningslistan är lång (och mörkertalet enormt) och trots att smittan är på väg ner (av sig själv och för att allt fler utvecklat en naturlig immunitet genom smitta) och kan klinga av i och med tredje vågen (se tidigare pandemier som till exempel spanska sjukan och ryska snuvan – de ebbade ut helt utan vaccin). Vi skulle kunna sluta vaccinera idag och ändå se samma fortsatta nedgång av smittan.
 
Vi behöver stanna upp, ruska av oss den värsta rädslan för virus och bakterier och försöka tänka sunt och rationellt: Varför ska gravida kvinnor och deras foster vaccineras? Varför ska fullt friska människor vaccineras? Varför barn och tonåringar? Vi kan inte skylla på solidaritet längre. För om alla vuxna som tror på vaccinets effekter tar sprutan så blir de inte smittade av våra barn och tonåringar – förutsatt att vaccinet har en skyddande effekt. Och då behöver barn och tonåringar inte ta sprutan ”av solidaritet”. De vuxna är ju redan skyddade. Och om vaccinet inte har en skyddande effekt – varför då vaccinera sig över huvud taget? Är det verkligen sunt att spruta in ett vaccin som ger biverkningar men som inte tycks ha någon nämnvärd effekt?
Jag säger i varje fall NEJ till att offra barn och tonåringar för att vuxna ska känna sig tryggare – på falska premisser. Vill vuxna känna sig falskt trygga med Covid-19-vaccinen får de ta sprutan själva.
 
Våga stå emot trycket och kom ihåg att vi lever i en demokrati. Ingen får tvinga någon annan till någonting. Myndigheter och regering har visserligen slagit sig ihop med åldrade festfixare och avdankade kändisar i det mödosamma arbetet med att fösa flocken mot vaccinationsbåset. Det ska lockas, pockas, övertalas och tryckas på i vaccinets namn – men det är DU som bestämmer. Och du skyddar inte andra när du tar sprutan. Du skyddar kanske inte ens dig själv.
Ett NEJ är alltid ett NEJ. Det gäller inom alla områden. Det gäller i sex- och samlevnadsfrågor och det gäller i v a c c i nfrågan. Om du pressar, hotar, lockar, övertalar någon annan att mot sin vilja ta sprutan så har du begått ett övergrepp. 
 
För egen del kavlar jag ner ärmen och står upp för friheten att välja. Och för min egen goda hälsa.
© Stefan Whildes blogg
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 22:01

    Förre chefsforskaren Mike Yeadon i intervju nedan med svensk text.   https://www.bitchute.com/video/BqOlM6uIGP7G/?fbclid=IwAR1K17foJhgqQxHFNcvq3rx8szNrz0XcIsI3wUHaxaxVrfnDLPC4jcr0ux
k ...

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 17:44

  https://www.youtube.com/watch?v=v_6NAjx2elY Läkaren Hanna Åsbergs tal på Nationaldagen för Frihet och Sanning...

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 17:12

  En uppmaning att du som förälder tänker dig noga för innan du låter ngn spruta ditt barn.Ta ditt ansvar. Lyssna på det här klippet.https://www.bitchute.com/video/4FVGJQ6SfFYX/ ...

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 16:42

  Hämtat från bloggarnen. : Julia Ceasar     Läkare slår larm: magnetiska nanopartiklar tar sig in i hjärnan och nervsystemet  Julia Caesar  Hälsa, Hälso- och sjukvård, Inrikespolitik, Medicin, Utrikes, Vetenskap, Yttra
ndefrihet  11 juni, 20...

Av Ann-Christin Tjernström - Lördag 12 juni 14:57

Läkare över hela världen noterar vad som händer efter ett stick.   https://www.facebook.com/500650384/videos/10165427078165385/ Vad ser läkare runt om i världen efter . På fem månader: •11.000 kvinnor har fått förändrade blödningsc...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se