corneliasrum

Alla inlägg under juni 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 15 juni 2021 20:39



Insidern Astrid Stuckelberger avslöjar hur WHO skapat en falsk covidpandemi

10
 

COVIDKRISEN. WHO-insidern Astrid Stuckelberger med meriter från bla FN har arbetat med internationella hälsoföreskrifter i flera länder som styrt upp lagstiftning och berättandet om hur covidkrisen ska förklaras i världen. Stuckelberger avslöjar arkitekturen som byggt upp covidkrisen. En styrgrupp har arbetat via organ som GAVI och WHO.

Text: Torbjörn Sassersson och Jessica Jidholt, text uppdaterad kl 06:45, 14 juni | Intervjun är ett klipp från dokumentären Planet Lockdown

Astrid Stuckelberger säger att WHO:s Generaldirektör Tedros Adhanom saknar pandemikunskap, men ändå lyckats ta total kontroll över vilka direktiv som ska gälla under covidskrisen i världen.

“Pandemin är internationellt organiserad, på ett systematiskt sätt.” … “Vi har ingen debatt, vi censureras. Censur är första tecknet på diktatur”.

Tedros Adhanom borde haft samråd med personer som dr Gro Harlem Brundtland och dr Margaret Chan, men deras röster fick inget utrymme, säger Stuckelberger som fortsätter, specialister inom SARS och covid har ignorerats av ett WHO som istället ger okvalificerade, ospecifika, icke kliniskt grundade direktiv vid diverse presskonferenser.

Istället för att samla ihop bästa kompetens i arbets-team, vilket är rutin vid pandemihot, för att gå igenom och diskutera globalt insamlat data från hela världen, har WHO valt att ge order utifrån direktiv som utesluter kommunikation. WHO har inte tagit hänsyn till kunskapen hos specialister som jag känner till. Istället har WHO genomfört generellt hållna presskonferenser där organisation vid upprepade tillfällen ändrat sitt ordval, haft godtyckliga definitioner utan att leverera exakt data eller exempel på specifik forskning.

Stuckelberger säger också att Covid 19-lagar gjort WHO till en världsregering och med total makt över världens mediabolag vilket lett till att alla mediabolag över hela världen förmedlat samma saker genom att upprepa samma ord (utifrån manus, red anm). WHO:s direktiv styr regler i butiker och shoppingcenter och på flygplatser. WHO till och med betalar för att producera styrt innehåll i massmedierna, hävdar Astrid Stuckelberger.

“Så hur kan vi ha en debatt?”, frågar sig Stuckelberger retoriskt. “De har snickrat ihop en grupp av specialister, i Schweiz, som har inbördes strider på grund av intressekonflikter.”

Astrid Stuckelberger säger bland annat att epidemiologen och professor Marcel Tanner vid Swiss Tropical and Public health Institute får saftig sponsring av Bill och Melinda Gates Foundation och att ledningsgruppen och de specialister som bjudits in för att leda denna pseudopandemi främst främjar presskårens retorik där fokus ligger på media och på regeringars intressen.

Hon menar att världen hamnat i en sciencefiktion-liknande situation med påhittad forskning, att vi alla påtvingats något inbillat, att hänsyn tagits till en icke realitet och att forskningen som ligger till grund för politiska beslut i sig är politiskt styrd.

“Det är dramatiskt, detta har konsekvenser på människors liv och ekonomi.”

Dessutom censureras forskning, läkare och behandlingmetoder som fungerar. Människor dör helt i onödan, varnar Stuckelberger.

“De besöker apotek och beslagtar hela lager av Ivermectin, en medicin som fungerar väldigt bra. De förhindrar forskare från att samla data, och förkastar data som strider mot deras intressen och lägger fram egna som gynnar dem. Det visar sig att de har analyserat hela mediasystemet och har full koll, de styr över kommunikationen. Sammantaget innebär detta att de har hela systemet under kontroll och jag betonar “dom”, de här personerna befinner sig ovanför Guterres [FN:s Generalsekreterare].”

Sida från sajten <a href=gavi.org" width="900" height="443" />Sida från sajten gavi.org

Astrid Stuckelberger kommer in på ytterligare detaljer som bekräftar tidigare uppgifter om vilka arkitekterna är bakom covidkrisen. Hon säger att Bill Gates är involverad i vaccinalliancen GAVI som är ett offentligt-privat och globalt hälsopartnerskap med målet att öka vaccinerandet i världen, men bortom detta kontrolleras GAVI av en styrelse som styr händelseutvecklingen. Här finns Rockefeller Foundation, som utövar stor påverkan globalt inom hälsofrågor.

“Alla vet ju redan att så är fallet, men det finns även andra intressegrupper och personer vi måste utreda.”

Stuckelberger anser att det är oerhört chockerande att GAVI har fullständig åtalsimmunitet i sina handlingar och beslut.

“Det betyder att GAVI har högre immunitet än medlemsstater inom FN, samt konsulat och ambassadörer. Vilket betyder att GAVI kan begå vilken kriminell handling de så önskar helt utan konsekvenser. Ingen har tillåtelse att utreda eller få insyn i deras dokument, datorer eller arkiv. De betalar heller ingen skatt.”

“Och som ni vet har vi hemliga banker i Schweiz. Så det är väldigt enkelt för inblandade med det finansiella upplägget”, säger Stuckelberger, som tillägger att diplomatisk status också utnyttjas för att dokument tex ska kunna transporteras i skyddat bagage.

Astrid Stuckelberger säger att nyckelpersoner signerat avtal med den schweiziska regeringen, FDA:s motsvarighet i Schweiz, med de personer som styr hälsofrågor, vaccinkampanjer och medicinska frågor. Avtal om hanteringen av pandemin har signerats med WHO, GAVI och den schweiziska regeringen

“Jag misstänker att de har liknande avtal globalt, med andra länder.”

Astrid Stuckelberger: De har skapat ett finansiellt system

“Jag upptäckte även att GAVI har avtal med bilaterala agenturer inom FN, som tex Världsbanken, och förmodligen andra. Världsbanken är väldigt viktig. De skapade något som heter International Finance Facility for Immunisation (IFFIm).”

Stuckelberger säger att GAVI finaniseras med donationer från medlemsstater. Genom IFFIms upplägg har tex Italien donerat mycket stora mängder pengar till GAVI, som ett exempel, säger hon.

Av Ann-Christin Tjernström - 15 juni 2021 19:49



Sanningar om det pågående globala bedrägeriet

När det gäller den aktuella ”Coronapandemin”, som ursprungligen aldrig varit någon pandemi i ursprunglig mening, så är det numera känt, att det inte är själva viruset (SARS-CoV-2) som är det farliga. Detta virus kan ge de symtom man kallar Covid-19, vilka är endast något allvarligare än en vanlig influensa.

Det ger mycket lindriga symtom hos unga och hos människor med ett bra immunförsvar (som t.ex tillräckliga nivåer av C-vitamin, vitamin D3 och mineraler som zink, magnesium, selen och jod).

Det är nästan enbart sköra äldre människor och de med underliggande tillstånd som övervikt, diabetes, cancer, demens och andra kroniska sjukdomar som blivit allvarligt sjuka eller avlidit.

Men det som är absolut livshotande är nu de ”vacciner” man försöker få alla människor att ta. Och det tycks huvudsakligen bero på de ”spikeproteiner”, som dessa vacciner får kroppens egna celler att börja tillverka i stor skala.

Den vanliga teorin är, att spikproteiner är de ”spetsar”, som sitter på virusets yta och fäster vid en cells yta och gör att viruset kan ta sig in i cellens cytoplasma och där få cellen att enligt virusets genetiska instruktioner starta massproduktion av nya virus.

Vad man nu upptäckt är, att dessa spikproteiners allvarligaste verkan är, att de sprider sig i hela kroppen och förorsakar vaskulära skador i alla organ. De ger alltså inflammationer i blodkärlen – inte minst i hjärta, lungor och hjärna. Det innebär risk för både blödningar och proppar i livsviktiga organ, vilket kan ge svåra skador, invaliditet - och även dödsfall.

Det finns emellertid ett motmedel mot spikeproteinets skadeverkan i kroppen. Det heter Suramin – som bl.a den internationellt kända forskaren Dr Judy Mikovits berättat om. Det tycks hindra spikeproteinet från att sprida sig i kroppen och åstadkomma de nämnda skadorna på kroppens blodkärl.

Det finns uppgifter om att Suramin ”hämmar olämplig replikering och modifiering av RNA och DNA”, och gör att det återställer cellerna hos dem som vaccinerat sig – vilket därmed också skyddar mot överföring till oss som inte vaccinerats. Det talas om en ”shadowing effekt!

Man förhindrar därmed den cytokinstorm i blodet, som kan göra att blodet koagulerar, när immunförsvaret överreagerar.

Enligt samma uppgifter känner ”eliten” till det här, men man har ”mörkat” det för folket. Det hela är förstås mycket komplext. Men ämnet Suramin finns i naturen – se uppgifter om tallbarr längre fram - och är bättre än det som tillverkas i laboratorier.

Suramin har tidigare sålts under varumärket Geramin för injektioner. Men det går inte längre att få tag i. Det sägs herrarna Anthony Fauci och Bill Gates ha sett till.

OBS! Om man är gravid skall man absolut inte dricka tallbarrste, då det kan verka sammandragande.

Se receptet på bilden, överst på sidan.

 

 Svensk kvinna med mod och engagemang

I denna sak framträdde nyligen Tove Jakobsson, känd hälsoinspiratör med holistisk inriktning.

Hon har med intuition, egna undersökningar av vetenskapliga studier och empirisk erfarenhet – samt en god portion sunt förnuft - kommit fram till en egen uppfattning, som hon med viss vånda valt att delge oss i en video (se länk nedan).

Till skillnad mot vissa andra experter och ”förståsigpåare”, som med ett leende kan delge oss de mest förfärliga sanningar – och därför kanske inte tas på allvar – så är Tove Jakobsson fullständigt kongruent i sitt framförande.

Hon visar öppet sin förtvivlan över vad som nu händer – och över de enorma svårigheter som finns att få fram sanningen om detta.

Ingen kan någonsin tvivla på hennes ärlighet och äkta känslor – och hon förtjänar därför i högsta grad att bli tagen på allvar – men mest av allt förstås därför att hon i sak har alldeles rätt!

Risken är förstås att hon – som många andra obekväma sanningssägare och ”visselblåsare” - blir kallad foliehatt och konspirationsteoretiker. Här handlar det om så enorma intressen – ekonomiska, politiska och prestigemässiga – att de som har makten är beredda att använda alla medel för att tysta henne och hennes kollegor i ”sanningssägarbranschen”. Vi ser detta varje dag.

När hon nämner att det hela tiden funnits enkla, effektiva och säkra botemedel mot Covid-19 - så är två av dem Hydroxiklorokin och Ivermektin. Om man tillåtits använda dessa två medel (det finns fler), skulle mycket få människot behövt belasta IVA på grund av Covid-19!

En anledning att ta Tove Jakobssson på allvar är just en annan ”sanningssägare” - nämligen den tidigare nämnda, oerhört sakkunniga och kända läkaren och forskaren Judy Mikovits, som i strikt vetenskapliga termer berättar samma sak. Den som åtar sig att visa att hon skulle vara en ”foliehatt” har en omöjlig uppgift framför sig. Ett kort anförande av henne finns på den sista länken här nedan.

Tove Jakobssons video

https://youtu.be/VRvE9xDG-Ww

 

Judy Milkovits om Suramin

https://www.bitchute.com/video/lBA8DGUK16KF/?

Av Ann-Christin Tjernström - 15 juni 2021 19:05




【NFSC 1-year Anniversary】Dr.Yan(The full version of the speech): We are in an unrestricted biowarfare conducted by the CCP now . We still need to work together to continue to spread the truth of Covid-19.


Av Ann-Christin Tjernström - 15 juni 2021 18:59

https://principia-scientific.com/covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated/?fbclid=IwAR21TwchiyXDSotuMY7Yo5uEdGrCyA4yqn41yOnU12uf6uKg
pQPEVXmPNTs



C O V I D-V a c c i n a t e d Can ‘Shed’ Spike Protein, Harming U n v a c c i n a t e d

Written by ampproject.org


Image: Harvard University

In their latest issue brief, America’s Frontline Doctors (AFLDS) warned how spike proteins resulting from experimental COVID-19 gene therapy vaccines have the capacity to 1.) pass through the “blood-brain barrier” causing neurological damage, 2.) be “shed” by the vaccinated, bringing about sickness in unvaccinated children and adults, and 3.) cause irregular vaginal bleeding in women.


Released last week and titled “Identifying Post-vaccination Complications & Their Causes: an Analysis of Covid-19 Patient Data,” the stated purpose of the document is “to provide additional information for concerned citizens, health experts, and policymakers about adverse events and other post-vaccination issues resulting from the three experimental COVID-19 vaccines currently administered under EUA (emergency use authorization)” by the U.S Food and Drug Administration (FDA).

The non-profit organization highlighted the thousands of adverse events which are related to these “vaccines” and captured by the Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). “Yet these complications have received a fraction of the attention paid to J&J’s blood-clotting controversy,” they lamented with dismay, asking, “Why?

 

In taking a closer look at this data, AFLDS presents “some major categories of concern as-yet publicly unaddressed by either the FDA or CDC,” asserting that failure of these regulators “to consider these and other ‘known unknowns’ is a dereliction of basic medical research.

They breakout their general categories of concern as shown below:

First, there are significant fears regarding the wide distribution of these new vaccines, which employ a new technology and remain only experimental without full approval from the FDA. Instead of employing an attenuated antigen response – as happens with conventional vaccines – these experimental agents introduce something called a “spike protein” into one’s system.

It takes years to be sure something new is safe,” the AFLDS document confirms. “No one knows definitively the long-term health implications for the body and brain, especially among the young, related to this spike protein. In addition, if documented problems with the protein do arise, there will never be any way to reverse the adverse effects in those already vaccinated.

Second, unlike conventional vaccines, these spike proteins, along with “lipid nanoparticles” have the capacity to pass through the “blood-brain barrier” which provides special protection for these sensitive areas of the body.

There simply has not been enough time to know what brain problems and how often a brain problem will develop from that,” the document warns.

Risks from such penetration include “chronic inflammation and thrombosis (clotting) in the neurological system, contributing to tremors, chronic lethargy, stroke, Bell’s Palsy and ALS-type symptoms. The lipid nanoparticles can potentially fuse with brain cells, resulting in delayed neuro-degenerative disease. And the mRNA-induced spike protein can bind to brain tissue 10 to 20 times stronger than the spike proteins that are (naturally) part of the original virus.

Third, as these experimental vaccines produce many trillions of spike proteins in their recipients, these vaccinated individuals “can shed some of these (spike protein) particles to close contacts,” causing disease in them.

In an email correspondence with LifeSiteNews, Dr. Simone Gold, the founder of AFLDS, directed this writer to an April 29 tweet where she posted a document from Pfizer’s experimental trials in which the pharmaceutical giant “acknowledges this mechanism” of potential shedding, she wrote.

As the document states, one can be “exposed to [the] study intervention due to environmental exposure,” including “by inhalation or skin contact” with someone involved in the study, or with another who has been exposed in the same way.

And this, according to AFLDS, can be dangerous. As the issues brief continues, “the spike proteins are pathogenic (‘disease causing’) just like the full virus.” Furthermore, these “spike proteins bind more tightly than the fully intact virus” and thus cases around the world of “pericarditis, shingles, pneumonia, blood clots in the extremities and brain, Bell’s Palsy, vaginal bleeding and miscarriages have been reported in persons who are near persons who have been vaccinated.” Such shedding also “appears to be causing wide variety of autoimmune disease (where the body attacks its own tissue) in some persons.

In addition, other more serious dangers to even the unvaccinated are possible due to the fact that these “spike proteins can cross the blood brain barrier, unlike traditional vaccines.

Fourth, such shedding leaves children vulnerable if they are in proximity to parents and teachers who have received these experimental vaccines. While the threat of COVID-19 to the young is rightly described as “irrelevant,” including a 99.997% survival rate for those under 20 years of age, AFLDS is concerned some children may become symptomatic due to such proximity to the vaccinated.

At such point there is a danger that “public health bureaucrats” might use such cases to “speculate that a child’s illness is related to a SARS-CoV-2 ‘variant,’” when it is a result of contact with vaccinated adults.

Our other concern is that children could develop long-term chronic autoimmune disease including neurological problems due to the fact that children have decades ahead of them and trillions of the spike proteins mentioned above.

Fifth, “AFLDS is aware of thousands of reports involving vaginal bleeding, post-menopausal vaginal bleeding, and miscarriages following COVID-19 vaccination as well as anecdotal reports of similar adverse events among those in close contact with the vaccinated.” While at this point the independent physicians organization “cannot comment definitively on the close contacts” other than to mention they “have heard reports of this worldwide,” the many reported incidents of post-vaccination vaginal bleeding establishes a clear “connection between the vaccine and irregular bleeding.

Despite this clear-cut evidence, menstrual-cycle changes were not listed among the FDA’s common side effects in its phase-three clinical participants. Women’s reproductive health needs to be taken seriously rather than waved away by agenda-driven public health officials,” the brief reads.

Finally, acknowledging the “irrepressible economic incentive among pharmaceutical companies” to market unnecessary and dangerous childhood COVID vaccinesboosters, and the like, AFLDS insists “Public health experts should stop and assess data on possible vaccine side effects and related post-vaccination questions before it is too late.

See more here: lifesitenews-com

Please Donate Below To Support Our Ongoing Work To Expose The Lies About COVID19

PRINCIPIA SCIENTIFIC INTERNATIONAL, legally registered in the UK as a company incorporated for charitable purposes. Head Office: 27 Old Gloucester Street, London WC1N 3AX. 

Av Ann-Christin Tjernström - 14 juni 2021 17:17

I dagar som dessa pressas det på från alla håll:
Arbetsgivare, sociala kontakter, familje osv.
Det gäller att ta den där s p r u t a n som skall skydda dig från att bli smittad.
Dock går FMH ut med informationen att den varken skyddar mot att man blir smittad eller att man smittas själv, vilket då kan förefalle märkligt att man skall ta.
De olika biverkningarna och statistik från Läkemedelsverket finns i andra inlägg sedan tidigare. Det uppgraders här  så snart en ny sammanställning har gjorts. 

Det som inte framgår i all propaganda är vad de olika aktörerna har i sina preparat.
De är inte godkända och har endast nödgodkännande. Ett preparat skall vara färdigtestat hösten 2022 och två andra februari och mars 2023.
Jag har delat bilderna tidigare men gör det igen.
Visste du om det här?

           




Av Ann-Christin Tjernström - 14 juni 2021 17:03

I länken här nedan kan du läsa 146 sidor med innehåll på ett av de fabrukat på sprutor som du delas ut över hela världen.
Ulf Beijerstrand intervjuade FHM och de skickade honom det här dokumentet som svar. Speciellt kunnig i området var då inte personen som svarade.


I ett dokument med innehåll kan du här läsa innehållet i P f i z e r s sprutor.

https://cdn.pfizer.com/pfizercom/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf?fbclid=IwAR1-HdrpSC-WCuqWpup17Nf5JjCb6waEL3gZ8CjDmBCR66s0vMgHWDVQzxY

Av Ann-Christin Tjernström - 14 juni 2021 16:49

Ivermektin och hydroxiklorikin har förbjudits att användas för C o v i d 19 patienter här i Sverige.
I andra länder har desa produkter haft goda resultat i behandling av det här ohälsotillståndet.

Jag är ocskå återförsöljare och kan ta hem produkter som motsvarar de förbjudna läkemedlen ovan. 
Det här är örtpreparat med ungefär samma sublstanser som de ovanstående.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ZFnRtv6LA2M&feature=share&fbclid=IwAR1-HdrpSC-WCuqWpup17Nf5JjCb6waEL3gZ8CjDmBCR66s0vMgHWDVQzxY

Youtubeklippet gick en att dela här.

Jag har skrivit av recepter och det kommer här nedan:

Skala citron och grapefrukt och lägg skalen i en skål.
Täck med vatten 3 inches ovanför skalet.
Skalen skall flyta som ögonglobar.
Använd en glaskastrull och koka i 3-3.5 timme.
Råd: 2-4 timmar.
En del ångar bort.
Du kan använda en stålkastrull och du vill undvika att så mycket ånga försvinner.
Vissa oroar sig för att använda en stålkastrull till den här mixturen.

När du är klar låt mixturen svalna.
Sila därefter och pressa ut vätskan ur skalen.
Dosering: 1 matsked varje timme beroende av symptom




Av Ann-Christin Tjernström - 14 juni 2021 09:11

Plutokrati:
Är ett statsskick där den politiska makten fördelas efter förmögenhet eller inkomst. I de mest utpräglade plutokratierna låg hela makten hos köpmannaklassen. Dit hörde bland annat Venedig, Nederländerna och tyska hansestäder såsom Hamburg, Bremen och Lübeck.



https://www.skynews.com.au/details/_6258355702001?fbclid=IwAR2BYkwBSouZdo6X9i2EfTxIEhifOaXCZ8Pid4IQUigDgMOq
8rCXtYz3d5o



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards