corneliasrum

Alla inlägg den 6 september 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 6 september 2021 22:57


https://swebbtv.se/w/863a1250-031b-47bb-b9c1-dc50c3f7d0b2?utm_campaign=cmp_2807847&fbclid=IwAR0fg1elmop7i9bxXaqotb3XBkL_7yq2_p4LRquEFCy4OAR_DONVRV1O-no

 

Ledaren nr 86 - P f i z e r har friskrivit sig helt i hemligt avtal.

När ett företag friskriver sig så bör vi alltid ana ugglor i mossen. När staterna som är motpart låter detta ske och dessutom komprometterar sig genom att gå med på rena olagligheter, då måste vi inse att det finns goda skäl för dem alla att se till så att vi inte får veta någonting som inte är fördelaktigt med vaccinerna. Måtte de ha tur. För om inte så är det ju vi som är deras försökskaniner.

https://threadreaderapp.com/thread/1419653002818990085.html?s=09

https://www.nyatider.nu/lackt-avtal-avslojar-lander-som-koper-pfizers-vaccin-atar-sig-att-bryta-mot-lagen/

https://www.macrotrends.net/countries/WLD/world/death-rate

https://www.statista.com/statistics/1109011/coronavirus-covid19-death-rates-us-by-state/


Av Ann-Christin Tjernström - 6 september 2021 22:27


Ulf Beijerstrand reflekterar:

https://www.facebook.com/ulf.bejerstrand/videos/1310586536038256

Av Ann-Christin Tjernström - 6 september 2021 21:55


Berättelse ur verkligheten


Har fått besök av en doktor med patient
Nu har jag varit med om något fantastiskt men samtidigt chockerande, ska försöka återge det så gott som jag kan. En kvinna i mitt kontaktnät har efter hon tog sprutorna utvecklat en en allvarlig hudsjukdom. Det börjar som blåmärken på kroppen för att sedan bli blödande och extremt kliande sår och märkliga saker kommer ut ur såren. När hon var till läkaren så fastslogs det att det var biverkningar av sprutan, då det hade börjat direkt efter första sprutan. Kvinnan sa att hennes instinkt sa att det var något lurt med sprutan men hon tog den ändå för att hon var rädd för att inte få träffa sina barn och barnbarn om hon inte besprutade sig. Hon ångrar sig bittert idag "jag skulle ha lyssnat på min instinkt" sa hon till mig med vätskefylda ögon.
Under läkarbesöket berättade läkaren att det finns inget som den traditionella vården kan göra för hennes hudåkommor. Diagnosen blev morgeleons sjukdom. Men att hon kunde prova alternativa behandlingar om hon var öppen för det. Doktorn rekommenderade henne att prova med bikarbonat och bentonitlera, båda basar kroppen och är kända för att dra ut gifter. Kvinnan har nu provat det, ihop med cbdolja som lugnar ner kliandet i huden och upplever att det blivit en hel del bättre efter det här. Men nya blämmor dyker fortfarande upp.
Läkaren verkar väldigt öppensinnad och efter att de pratat en stund berättar kvinnan om mig och de förslag på naturbehandlingar jag framfört. Läkaren blir nyfiken och säger att hon gärna vill träffa mig över en fika för att prata mer. Så de har nu varit här, både läkaren och patienten. Vi utbytte tankar och idéer. Jag frågade henne om hon tagit sprutan och hon sa "nej, över min döda kropp, jag är inte ett genetiskt experiment". Hon sa att hon vet för mycket och sett för många biverkningar för att vilja kavla upp.
Läkaren berättade om att hon dagligen möter nybesprutade med mystiska sjukdomar som helt plötsligt blommat upp och andra konstiga biverkningar direkt efter sprutan. När hon frågar dessa patienter om när det började så är det alltid direkt dagarna efter sprutan, men många av dem har inte gjort kopplingen själva. Vanligaste är en enorm trötthet, en oförmåga att kunna sköta sina dagliga åtaganden. En form av hjärndimma som aldrig lättar, de känner sig tunga och extremt trötta och ofokuserade.
Efter det är det absolut vanligast bland kvinnor med dessa hudåkommor precis som kvinnan jag berättade om precis. Hon sa att det kommer in nya nästan dagligen med exakt samma åkomma. Konstiga sår och blåmärken. När hon gjort analyser på patienterna så sa hon att samtliga har testat positivt för blodproppar, väldigt unga människor som aldrig annars får blodproppar. Man använder ett så kallat d-dimer test för att upptäcka om någon fått en blodpropp och samtliga som tagit sprutan visar positivt för blodproppar berättade hon.
Hos männen tycks det bilda andra biverkningar. Det är hjärtat som får problem. Männen kommer in med vätskefylda hjärtsäckar och hjärtmuskelinflammation. Läkaren berättade att där hon jobbar på sjukhuset är en tredjedel av en avdelning fylld med just unga män som har vätska i hjärtsäcken. Läkaren berättade även att de flesta av hennes kollegor inte skriver upp det som biverkningar efter sprutan, så mörkertalet är med andra ord enorma. Läkaren berättade att även om de kan få bort vätskan nu så kommer det ge men för livet. Det här skapar ärr på hjärtvävnaden som inom 10-15 år kommer ge hjärtsvikt.
Läkaren var väldigt öppensinnad och nyfiken på alternativen. Jag tipsade henne om några, bland annat NAC (N-Acetyl Cystein). Hon kände till NAC från vården, det används som slälösande om man har problem med vätska eller slem i lungorna. Sa att det var väldigt effektivt mot just det. Att det kan slå ut spikarna och grafenoxiden från sprutorna var nytt för henne men jag hänvisade till forskningen som gjorts. Det visade sig att vi båda var väldigt likasinnade och vi pratade nästan i munnen på varandra då vi kände till samma forskare, samma studier som gjorts om intressanta ämnen. Hon frågade mig "hur kommer det sig att du är så insatt i allt det här?". Jag svarade att jag precis som hon gör vad jag gör för att jag har ett inre kall att hjälpa människor.
Vi pratade även en del om hampans lysande effekter och om leror som bentonit och det jag nördat in mig på en hel del på sistone, zeolit-lera. De har fantastiska egenskaper att rena, detoxa kroppen och då få den att uppnå homeostas.
När vi pratade vidare sa läkaren att hon överväger att sluta som läkare. Hon sa att hon känner sig helt uppgiven då sjukvården inte hjälper människor. Det är bara symtombehandlingar, inga riktiga botemedel som används. "Vi förgiftar våra patienter med alla dessa piller som vi skriver ut". Hon hade likt många inom vården ett kall att hjälpa människor, men har med tiden insett att det är inte vad dom gör, snarare motsatsen. Hon sa också att hon trodde att morgondagens medicin är cannabis som hon läst många studier om dess potential och effektivitet.
Det här var som sagt både spännande och chockerande. Det blev tre timmar av väldigt intressanta diskussioner. Jag blir rörd över att en läkare är en sådan medmänniska att hon engagerar sig i sin patients läkning och återhämtning även på fritiden. Tänk om det fanns fler läkare som henne. Det har även varit väldigt bekräftande att veta att man är på rätt spår och ögonöppnande med en riktig insyn på hur det ser ut på insidan av våra sjukhus. Vården är helt överbelastad av sprutskadade nu. Hon sa att hon heller inte tror på den officiella storyn om virusets egenskaper och ursprung eller pcr-testets effekt. Det är för uppenbart att saker och ting märkas sa hon.
Överlag oroväckande men samtidigt fint att få det helt bekräftat att man gjort helt rätt val som ställt sig utanför den här besprutningsmanin som råder i samhället nu.
Den enda som kan ansvara över vår kropp och vår hälsa är vi själva. Lämnar vi över den i händerna på någon annan så kan det gå hur som helst. Våga lita på din magkänsla, din inre röst. Om fler skulle göra det så skulle inte så må ga ligga på sjukhusen nu med sprutskador. Läkningen kommer inte från syntetiska kemikalier utan från naturen. Är du allvarligt sjuk ska du givetvis uppsöka vården. Men du kan göra mycket på eget bevåg för att hålla ditt immunförsvar starkt.
PS. Har med flit undanhållit en del i formation. Läkaren kan riskera sitt jobb om det här kommer fram.
 
 
 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards