corneliasrum

Alla inlägg den 26 september 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 26 september 2021 21:56


https://brandnewtube.com/watch/21-09-16-dr-reiner-fuellmich-update-the-situation-in-a-nutshell_93ACBHIxNsRMeJb.html?fbclid=IwAR2YH5GzcigNL4Zs6Z3g5vUzb8zSgrg-x0zlKMMvlvV1h_lbfPWq5VwsYOE

Av Ann-Christin Tjernström - 26 september 2021 14:25

https://newsvoice.se/2021/09/valdsamma-poliser-skadade-journalist-som-intervjuat-vaccinerade-vasteras/?fbclid=IwAR2YH5GzcigNL4Zs6Z3g5vUzb8zSgrg-x0zlKMMvlvV1h_lbfPWq5VwsYOE

SVERIGE. Igår torsdag delgav tre äldre kvinnliga aktivister ett informationsunderlag riktat till ansvariga för Covid-19-injicering av skolungdomar i Västerås. Journalisten Börje Peratt filmade överräckningen och intervjuade ungdomar. Polisen angrep ockh skadade filmaren. Både SVT och VLT återgav en förvrängd bild av händelsen.

Torsdagen den 23 september åkte ett litet film-team till en vaccinationsmottagning i Västerås för att dokumentera tre kvinnliga aktivister, varav två kom från orten. Aktivisterna ville informera skolungdomar och ansvarig vårdpersonal om riskerna för tex hjärtmuskelinflammation för de ungdomar som låter sig sprutas med en covidinjektion.

Flera ungdomar lät sig frivilligt intervjuas. Samtidigt ville en pensionerad sjuksköterska lämna in informationsunderlaget till ansvariga på Castellum-kliniken, men de fick inte komma in i byggnaden. En vakt stoppade dem och efter en diskussion tog vakten emot papprena varpå aktivisterna och filmarna omedelbart lämnade platsen.

Västeråspolis knäckte armen mot dörrstolpe

När Börje Peratt efter avslutat uppdrag satt sig i bilen tillsammans med sin kameraman för att åka tillbaka till Stockholm, angreps bilen från båda sidor av en kvinnlig och manlig polis som försökte ta Peratts mobiltelefon. Peratt filmade med mobilen och vägrade sluta.


Den manliga polisen ryckte då upp bildörren på passagerarsidan där Peratt satt. Polismannen vred Peratts arm och använde dörrstolpen mellan fram och bakdörr som bräckjärn när han bröt armen bakåt i sitt försök att tvinga ut Peratt för att ta ifrån honom mobilen. Även den kvinnliga polisen försökte tillgripa mobiltelefonen inne i bilen.

Västerås-poliser, 23 sep 2021. Foto: Börje PerattVästerås-poliser, 23 sep 2021. Foto: Börje Peratt

Börje Peratt förklarar i en längre artikel i Humanism och Kunskap:

“När vi var klara och skulle åka därifrån slets bildörren upp och en storväxt polisman gick till brutalt angrepp mot mig assisterad av en kvinna i polisuniform som båda försökte ta min mobilkamera från mig. Angreppet strider mot alla regler i ett sådant sammanhang och jag krävde att få deras identitet. Efter att ha nästan brutit sönder min arm och axel hamnade jag utanför bilen och omgiven av fem poliser och visiterades jag av den ena som gick genom mina fickor tog fram min plånbok och hittade min legitimation.”

Vid samma tillfälle angrep en kvinnlig polis en äldre aktivist genom att dra henne bakåt så att hon föll på marken. Den sedermera häktade kvinnan är en pensionerad sjuksköterska som utifrån sin medicinska kompetens insett faran med covidvaccinerna. Hon vill endast värna barnen, förklarar Börje Peratt i sin artikel.

Castellum-kliniken i Västerås. SVT rapporterar om Castellum-kliniken i Västerås. SVT rapporterar om “vaccinmotståndare”

VLT och SVT Rapport publicerade en falsk bild av händelsen

Västeråstidningen VLT skriver i artikeln: “Kalabalik när vaccinmotståndare trängde sig in på läkarmottagning: – Påstod att vaccinet var gift”, att aktivisterna, som rubriken visar,  skulle ha trängt sig in i byggnaden, men det stämmer inte. De befann sig hela tiden utanför byggnaden och samtalade där med en väktare vid entredörren. Börje Peratts film verkar bevisa att ingen gick in.

SVT hade ett kort inslag av samma karaktär där kanalen påstod att aktivisterna ska ha trängt sig in på vaccinationsmottagningen, ofredat personer samt gjort våldsamt motstånd mot en polisman. Inget av detta överensstämmer med verkligheten. SVT påstod även att en polisman skadats och inte heller det är korrekt, uppger Peratt.

Peratt kan visa med sin film hur istället en kvinlig vaccinanhängare är hotfull mot en av aktivisterna. Anhängaren skrek innan klippet att hon minsann ska ha tvingat sin pojkvän att vaccinera sig. Just detta kom inte med på film, säger Peratt till NewsVoice.

Peratt säger avslutningsvis till NewsVoice att SVT:s tillvägagångssätt i sin rapportering är typisk. De vänder på roller och utelämnar information.

Text: NewsVoice



Av Ann-Christin Tjernström - 26 september 2021 13:47

V A C C I N S K A N D A L E N. Den 20:e september 2021 hölls en konferens vid det patologiska institutet i Reutlingen i Tyskland där resultaten från obduktioner av 40 personer som fått Covid-19-vaccin presenterades. Slutsatsen är att minst 30% av dödsorsakerna var resultatet av fatala vaccinskador. Den mer troliga siffran är 40%, enligt forskar-teamet.

Vävnadsanalyser utfördes av patologerna professor Arne Burkhardt och professor Walter Lang. Resultaten bekräftas av professor Peter Schirmacher att fler än en tredjedel av 40 döda personer avlidit på grund av fatala vaccinskador. Samtliga undersökta personer hade avlidit inom 2 veckor efter vaccination.

Se fler videos på NewsVoice Rumble-kanal

Mikroskopiska detaljer från vävnadsprover visades under presskonferensen som också presenterade resultat av en analysen av vaccinprover från en österrikisk forskargrupp, som kommit fram till liknande resultatet som forskare i Österrike, Japan och USA. Alla videopresentationer om forskarnas fynd som postats på Youtube tar snabbt bort.

V a c c i n e r n a innehåller odeklarerade metalliknande komponenter. Det misstänkta ämnet är grafenoxid.


Enligt forskar-teamet har de hittat de metalliska komponenterna i alla vaccinampuller som undersökts. Blodproverna som liknar blodprover som tas från cancerpatienter som genomgår kemoterapi. Forskarna kunde se tecken på hjärtmuskelinflammation där drabbadee personer endast har en överlevnadslängd på 10 år efter diagnos.

Forskarna uppskattar att 40% av dödsfallen är v a c c i n r e l a t e r a d e. De säger även att obduktioner av c o v i d d ö d a i princip aldrig genomförs.

Forskarna gör även de mycket anmärkningsvärda uttalandet att ingen vet vad de metallstrukturer och formationer som bildas i kroppen efter vaccinering är eller har för syfte och att tekniken verkar vara som hämtad från framtiden.

Professor Arne Burkhardt längst till höger i bild. Pressfoto.Professor Arne Burkhardt längst till höger i bild. Pressfoto.

M a s s v a c c i n a ti o n e n i världen måste stoppas till dess att forskare och läkare vet vad v a c c i n e r n a  egentligen har för hälsoeffekter

Resultaten av undersökningen har lett fram till juridiska och politiska krav på myndigheter respektive politiker. Ytterligare undersökningar måste genomföras. Till exempel måste indikationer på nedsatt fertilitet hos vaccinerade individer utredas och med hjälp av cancerregistret kan läkare få insikt i utvecklingen av cancer på grund av de genetiska modifieringarna som virala RNA-innehållet medför.

Tills vidare bör all c o v i d - 1 9 - v a c c i n a t i o n upphöra, meddelar forskar-teamet.

Text: NewsVoice

Relaterat och källa

Av Ann-Christin Tjernström - 26 september 2021 13:43



https://rumble.com/vmwqip-reiner-fllmich-the-pandemic-is-a-global-coup-detate.html?fbclid=IwAR1KMI2y4_-P_AGlAEzvNAuLT6qmmNKw92BMttK5q_nXhuiynvvvp4s5Bpk

Av Ann-Christin Tjernström - 26 september 2021 08:48

Öppet brev från fd överläkare: Läkarförbundet bryter mot lagarna gällande covidinjektionerna

30
2318
 
 
Bild: Sofia Rydgren Stale, överläkare i psykiatri och ordförande i Läkarförbundet (pressfoto, 2020). Björn Hammaskjöld (foto Jesper Johansson)

Bästa Läkarförbundet!

När ska Läkarförbundet och dess medlemmar ta sitt professionella ansvar rörande SARS-CoV-2 och Covid-19 och dess behandling? Gäller Primum non nocere fortfarande för Läkarförbundet och dess medlemmar?

Vi vet, om vi följer vetenskap och beprövad erfarenhet, att Covid-19 inte kan betraktas som en pandemi vad än WHO påstår. Covid-19 är inte värre än en vanlig säsongsinfluensa.

Det synes som om injektionerna med modRNA innehåller oredovisat innehåll med lättupptäckta magnetiska egenskaper som förslagsvis grafenoxid. Jag har själv sett dessa magnetiska effekter på två olika personer så det är därmed klart bevisat att det finns främmande och därmed olagligt magnetiskt material i injektionsmaterialet. Men Läkemedelsverket vägrar att själv låta analysera modRNA-preparaten.

I och med att det helt klart finns oredovisade ingredienser i modRNA-preparaten är de olagliga att ge av legitimerad medicinalpersonal.

Varför tillåter då Läkarförbundet att legitimerad medicinalpersonal med Läkarförbundets medgivande injicerar befolkningen med en injektionsvätska som är kontaminerad med magnetiskt material som grafen/grafenoxid som därmed saknar tillstånd från myndigheterna?

Detta strider mot Helsinforsdeklarationen, EU-rätten och svensk lag.

Vi vet, om vi följer tidigare och den senaste informationen och kunskapen enligt vetenskap och beprövad erfarenhet att det finns välkända, billiga och välbeprövade läkemedel som kan få Covid-19 att i stort sett helt försvinna och att dödstalen sjunker till i det närmaste noll.

Varför används inte dessa enkla, billiga och bra läkemedel?

Om dessa enkla, billiga och bra läkemedel användes skulle det helt saknas behov att injicera befolkningen med en vätska som har okända effekter och oredovisade egenskaper.

Jag begär att Läkarförbundet omedelbart går ut och talar om för alla kollegor att de inte får ge en enda modRNA-injektion till av ett medicinskt preparat som synes innehålla oredovisat och därmed olagligt material. Detta i enlighet med lag som PL 3 och 4 kapitlen och Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser (2, 13, 14, 15, 16 §§).

Om Läkarförbundet inte omedelbart förbjuder samtliga medlemmar att befatta sig med modRNA-injektionerna synes det bara finnas en orsak att Läkarförbundets medlemmar undanhålls vetenskap och beprövad erfarenhet av sitt eget förbund. Den anledningen brukar stavas korruption. Och Lag (2014:406) kan straffa samtliga förmän också.

Björn Hammarskjöld, Östervåla 2021-09-20. Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi. F.d överläkare i pediatrik. Filosofie licentiat i biokemi vid Stockholms Universitet (1971)

Av Ann-Christin Tjernström - 26 september 2021 08:40


Text från en Naturläkare. Kopierad text från flödet.

Jag har översatt en mobilinspelning, från en kvinnlig naturläkare (aktiv med 1600 patienter).
OBS Naturläkare utomlands är ingen klåpare. Hon delger samlad information av vad hon bevittnar, summerar läkare och immunologers sammanställning av sprutorna.
Hon är tydlig. Tyvärr går inte länken att dela. Valde därmed att skriva ner och översätta det hon säger. En del har också önskemål om att läsa svensk text.
Personligen gör jag ett ryck här med tanke på vilka åldersgrupper man nu önskar besmitta med sprutan i Sverige.
 
1:a sprutan
Ger sig aktivt på immunsystemet (benmärg, thymus, mjälte mfl) genom att minska produktionen av vita blodkroppar med hela 50%. Obs med första sprutan sker den här minskningen!
Ämnen i sprutan innebär en katastrof för alla celler i kroppen.
Processen sker under under en 8 veckors period, och lagom tills nästa spruta upprepar man processen när immunsystemet är som sämst.
 
2:a sprutan
Hon går inte in på exakt vilka ämnen det handlar men påpekar att det sker ett skifte mellan första och andra sprutans innehåll. Och att i första sprutan finns det mer saltlösning än i den andra. Den andra sprutan attackerar vita blodceller för att minska ner dem ytterligare med 25%.
Nu är funktionen nedsatt till hela 75% av den naturliga militära styrkan och möjligheten att agera med styrkan!
 
3:e sprutan (kallas boost) betyder troligen en påminnelse/extra kick/ påfyllnad påminnelse etc.
innehåller 81 strängar av främmande bakterier som cellerna aldrig har träffat på tidigare.
Och därmed kommer antikropparna att försöka bekämpa bakterierna. Men kom ihåg nu att kroppen har endast 25% vita blodkroppar till förfogande för att bekämpa bakterierna. Kriget kommer förloras därmed.
Det som sker är att kroppen hamnar i kronisk inflammation genom att kampen om bakterierna går förlorad. Om man har tidigare hälsoproblem, finns svagheter i kroppen. Inflammation kommer expandera i det området där svagheter finns.
Exempel hon ger är: Astma, Mage-tarmproblem, endometrios, cancertumörer, hudproblem.
Svaga områden kommer att drabbas hårt av inflammation.
Fram tills nu har kroppen hamnat i en situation av ”sympatiskt överstressat system av att fly och fäktas” vilket leder aktiviteten vidare in i parasympatiska nervsystemet..
Väl där sker en kroniskt inflammation.
Med låg immunitet och låg immunförsvars aktivitet.
 
4:e sprutan (kallas 2:a boost).
Innehåller 8 strängar med främmande HIV.
Vad den gör är att den stänger av immunförsvaret helt och hållet härmed! Den sjukdomen har ett namn. Namnet är HIV.
Därmed har den överlevande mänskligheten fått HIV.
Resultatet för de överlevande innebär att man från och med nu har injecerats med 81stycken främmande bakterier, 8 främmande HIV bakterier samt övriga gifter som också är skadliga för kroppen. Hon nämner också att alla ämnen som från första och andra sprutan varit inkapslat är nu helt öppet i systemet.
Ytterligare 3 boost sprutor kommer ut.
 
Anledningen är att processen har brutit ner hela det naturliga immunförsvaret. Och på det viset kommer varje spruta som i framtiden tilldelas mänskligheten visa sig vara helt nödvändig. Eftersom dessa kroppar har därmed gjort sig helt beroende av att få nya sprutor för att helt enkelt överleva.
Hon liknar det vid att om du får diabetes kommer du alltid ha behov av insulinsprutor för att överleva.
Läkemedelsindustrin kommer nå sina mål den här vägen.
 
En trogen kundgrupp som är helt i behov av medicin för att överleva. Den ekonomiska aspekten enligt henne, blir att genom trogna kunder få tillbaka pengarna som man har satsat för att ta fram sprutorna. Ren logik och matematik.
I planen nämner hon att det ingår att 20-30% av mänskligheten ska dö för att populationen ska minska. Och 20-30% av befolkningen kommer dö av processen.
Det sista hon säger är att inom 2-3 år kommer vi se mer effekten av det jag berättar. Hon påminner om att djurförsöket där 100% dog.
 
Du är fri att dela texten.
Jag valde att översätta inspelningen genom att jag VET att det hon säger är sant. Om någon opponerar sig angående att källa saknas. Den källan kommer att finnas i framtiden, det är det enda jag har att tillägga angående det.
Totalt ointressant i dagsläget att hänvisa till en källa som kommer hånas av okunniga.
Eftersom att myndigheter inte serverar medborgarna med sann information, ännu är källa ointressant.
I DAGSLÄGET SLUTET AV SEPTEMBER 2021, TÄNKER JAG FRÄMST PÅ BARNEN OCH DET SOM VI SNART SKA BEVITTNA, TYVÄRR
 
 
 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards