corneliasrum

Direktlänk till inlägg 19 mars 2012

TIPS OM HUR MAN BÄST KLARAR AV ENERGIHÖJNINGEN

Av Ann-Christin Tjernström - 19 mars 2012 13:17

I förra veckan hade jag den stora glädjen att få möta Brolan J Holsvén. Han har gjort en turné från norr till söder där han håller föredrag om den nya tiden. InspirationsEvent som han kallar det för heter: Ny jord och ny medvetandehöjning - inför polskiftet 2012-2015.
Den här gången hade vi ett mindre möte hemma hos en bekant. Samma föredrag dock - men ack så familjärt och trevligt när vi var en sådan liten grupp. Jag fick tillfälle att ställa många frågor och fick en hel del frågetecken uträtade utifrån det vi möjligen kan känna till om framtiden.


Vi fick tillgång till ett tjockt kompendium där det fanns sammanställning påinformation som finns lätt tillgänglig på nätet och där det också finns förutsättningar att göra utskrifter genom pdf-format.
Om Brolan och hans fru Lisa kan du läsa på:
www.dinlivscoach.com  eller www.shiron.se  Där hittar du även svar på massor av frågor som många av oss har inför den nya tiden.

Om hur du lättast kan möta den nya tiden kommer härnedan några bra tips som man kan ta fasta på.  Texten är hämtat från www.shiron.se

Försök att få så mycket sömn och vila som möjligt, även om detta betyder föregående aktiviteter, utom motion med måtta, vilket också är till hjälp för att hålla Dig själv i balans.

Promenader – inte flanering – så snabbt och rytmiskt man kan utan att överdriva – är den bästa exercisen under den här tiden.

Tillbringa så mycket tid som möjligt i naturlig omgivning – energin från träden är oerhört givande och att lyssna på lugnande musik främjar ett jämnare energiflöde genom hela kroppen.

Ät mindre än vanligt och en diet av i första hand färsk frukt och färska grönsaker kommer att vara mer fördelaktigt, eftersom dessa födoämnen innehåller mer ljus än tillagad mat. Speciellt nu är dessa livsmedel mer lättsmälta än kött, fisk och stärkelserik mat och det är tillrådligt att minska på intaget av salt, socker, läsk, tobak och alkohol.

Att dricka mycket rent vatten hjälper Din kropps elektriska system att fungera ordentligt och monatomiskt guld är till hjälp för att bli av med förvirring och klarar tankarna, även med att återställa tillfällig minnesförlust.

Om Du tar receptbelagda läkemedel, speciellt antidepressiva, fråga då Din läkare om inte dosen kan minskas – kemikalierna i alla droger har alltid oönskade sidoeffekter och dessa förvärrar effekterna av de motstridiga vibrationerna.

Faktiskt, alla dessa förslag är tillämpliga från och med nu. När Dina celler fortsätter att bytas från kol till kristall så behöver Du mindre mat och Du kommer att tycka att ljusfylld föda är mer tillfredsställande.

En del förändringar från Dina tidigare preferenser och vanor kommer att bli naturliga i enlighet med vad Din kropp och sinne talar om för Dig och andra förändringar från Dina rutiner kommer att kräva disciplin.

♥ ♥ ♥

Glädj Dig åt utgjutandet av omsorg om andra och ivern att delta i transformationen av Din värld!

Följ Ditt hjärta, gör vad Du känner inspirerar Dig att göra.

På en praktisk grund som kan delas med behövande individer och lokala välgörenhetsorganisationer, vilka resurser Du nu än har – Tid, Talanger och Färdigheter, Kunskap, Pengar, Verktyg och Utrustning, Transport, Logi – eller Stöd till nationella och internationella Organisationer som är engagerade i Miljövård eller juridiska, politiska och ekonomiska reformer.

På ett högre plan, visualisera den värld Du önskar för Dig själv, Dina barn och deras barn: en värld av Kärlek, Fred, ömsesidig Respekt och ett liv i Harmoni med allt i Naturen.

Underskatta aldrig Din makt att få Visioner och Tankar till en verklighet. Den övergripande vägledningen i varje område där förbättring behövs är: Känn Ditt gudsjag och lev Ditt Ljus!

Att veta att Kärleksljus, den mest kraftfulla Energin i Kosmos, är själarnas ”ingrediens”, och grunden på vilket själskontrakten görs är del av Andlig Klarhet och att utvidga den klarheten är avsikten för alla fysiska livstider för varje Själ.

Den hastighet på vilken medvetenheten är tillgänglig och omfattningen av Upplysning som erbjuds civilisationen vid denna tid är unikt i detta universum.

Alla Ljusvarelser strålar Kärlek till Dig och en del promenerar bredvid Dig, emellanåt osedda men alltid närvarande.

♥ ♥ ♥


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 1 april 16:00

https://rumble.com/v4kgh1f-jeffery-jaxen-intervjuvar-dr-william-makis-turbocancer-fruktansvrd.html?fbclid=IwAR0yuQhdgo4-VW_ZsMYDrkjitCwXZZxV0mfV01rSHEiP9ScZNE-MI_viTAc_aem_ASJg7358LrIVTN0y_L2vbB8Jo-MyBhwuVYMHDOoookdSjvXUjlymrApmh9bCq5pJjVyKO4cjB8sjmE...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards