corneliasrum

Direktlänk till inlägg 4 maj 2012

KANALISERING, SALUSA, OM 2012

Av Ann-Christin Tjernström - 4 maj 2012 18:52

Detta inlägg är en kanalisering från SALUSA genom Mike Quinsey.
"Tiden snabbas på och nu är vi i det magiska året 2012.
av Brolan J Holsvén kl. den 22 december 2011 kl. 14:02 ·
 

Det är emellertid uppenbart att vad som än händer nu,

så varar inte en ogynnsam situation särskilt länge,

då tiden snabbas på och ni är nu i det magiska året 2012.


Uppvaknandet går framåt med full fart, och många själar börjar förstå meningen med livet. Det är insikten att ni är mer än er kropp, och att livet är oändligt och att ni har er varelse i den energin som är Gud.


Detta leder också till accepterandet att ni Alla är Ett, och ni kan se att alla själar är förbundna och utgör helheten. 


Som ni kan föreställa er efter vi har gått in i år 2012, så kommer det att bli mycket spekulationer och ibland motsägelsefulla kommentarer om vad som ska komma.


Vi skall vägleda er hela vägen fram till Uppstigning, och fortsätta vara med er efter den avgörande upplyftningen vid slutet av år 2012.


Vi är lika mycket av er som ni är av oss, och er sanna bakgrund kommer att visa hur mycket vi är förbundna med varandra. 


För många närmar sig tiden av godhet, och folk ser fram emot det Nya Året för att uttala sina förhoppningar och vad de vill ska komma in i sina liv.


Det liv ni håller på att träda in i är långt borta ifrån det som ni är vana vid nu. Det kommer att ha ett syfte och kan uppfylla era djupaste önskningar, också ge möjligheter att utforska miljontals olika planeter genom Universum.


Livet flödar överallt, och ni kommer också att flytta mellan dimensionerna. Ord kan inte rättvist återge vad som ligger framför er, men ni kan vara säkra på att ni inte blir besvikna och det är bara ett stenkast dit.


Förändringarna som kommer under de följande tolv månaderna, är inget jämfört med de som kommer efter. Era evolutionsnivåer kommer att ta ett rejält språng, och ni kommer att inta er plats vid sidan av oss.


Vi är er familj, och det dröjer inte länge förrän ni har lärt er mycket mer om var ni kommer ifrån och om er relation till medlemmarna i den Galaktiska Federationen. 


Ljusarbetare som uttrycker sin tilltro till att framtiden ger fred på Jorden, kommer att ge oerhört stor hjälp för att lugna oron som många andra reser med tanke på det instabila läge ni har omkring er. 


Det är ingen tvekan om, att frågorna på Jorden nu ställs på sin spets, och det kommer till slut att leda till många av de förändringar som vi har sagt er under en ganska lång tid. I stort sett har er tillit hållits stark, och ni kommer nu att börja se några positiva händelser dra igång. 


Se händelserna som medel för ett avslut, och det kommer att bli ett som är helt tillfredsställande och för med sig de välkomna förändringar som för alltid ändrar era liv. 


Det har varit en prövande resa, och det var ändamålet med den så att ni kunde utvecklas ut ur förhållanden som riskerat att dra ned er.


Som vi ser det så har ni gjort extremt bra ifrån er, särskilt sedan slutet av förra århundradet. Det var väntat, därför att medan tiden gick så strålades mer Ljus till Jorden. 


Den Galaktiska Federationen är beredda att agera med mycket kort varsel, och fortsätter under tiden att nära bevaka alla aktiviteter på Jorden.


När ni stiger upp till de högre nivåerna, har ni förstås en enkel övergång från ett liv till ett annat utan att gå igenom döden.


Ni gör det genom eget val eftersom ni själva beslutar när det är dags att gå vidare. Ni kan bokstavligen kliva ur er gamla kropp och in i en ny som ni vill.


I och med förändringarna i era kroppsceller som håller er ung och frisk, har ni inga av de sjukdomar eller funktionshinder som ni upplevt på Jorden.


Vad ni än kallats att göra för att åstadkomma Uppstigning, så är det helt klart värt det, eftersom det kommer att dröja innan möjligheten kommer tillbaka.


Om ni är en som just har vaknat upp till vem ni verkligen är och börjar förstå meningen med livet, var försäkrade om att ni redan är omgivna av kärleksfulla själar som är ivriga att hjälpa er.


Det är fortfarande tid kvar och när ni väl har siktat in er på uppstigning så är ni redan halvvägs och ni kommer att märka hur era medvetandenivåer ökar.


Alla sorters olika civilisationer är representerade på Jorden, och genom era erfarenheter kommer ni att ta med er tillbaka den kunskap som kommer att visa sig vara mycket värdefull i sin tjänst för civilisationer på uppåtgående.


Ni är just på väg att avsluta er tid i dualitet, men det finns civilisationer i andra universa utanför ert eget som inte har avslutat sin ännu. 


Att vara på Jorden och inte av den, det är ett mycket användbart råd då det låter er koncentrera er på framtiden och låta de gamla sätten passera förbi er.


Det är de som inte kan släppa sitt grepp om de jordiska tingen som får kämpa för att komma loss, och som vi ofta påpekar, så är det rädsla som är orsaken till detta. Gå från att skrämmas av förändringar till att välkomna dem, och se hur nödvändiga de är om den Mänskliga Rasen ska utvecklas ur den gamla cykeln till den nya.


Varje dag nu rymmer en möjlighet till spännande nyheter, och Avslöjandet får energi av att ni fokuserar på det. Det betyder att det snart brister fram i offentlighet, då det inte kan hållas tillbaka mycket längre.


Det kommer att en gång för alla bevisa vår existens, och avlägsna idéer om att vi har dolda motiv när det gäller er och er Jord. 


Er framtid kommer att ta er till sfärerna i Kosmos, det är er sanna hemvist och där ni återfår er sanna status. Så ni kan se att det är mycket att göra och Uppstigning är det första stora steget som lyfter upp er. Det kommer att bli ett stort språng framåt i era medvetandenivåer.


Alla kommer att vid något tillfälle få samma möjlighet att stiga upp, men det kommer med villkoret att ni behöver se till att lyfta era vibrationer.


Ni kan inte promenera rakt in i Uppstigning utan att först bli kompatibla med de nya nivåerna. 


Käraste, ni har kommit långt för att nå denna brytpunkt i era liv, så var snälla och lägg märke till vad som händer runtom er.


En del information kommer att cirkulera med avsikt att sprida rädsla, och ni bör veta vid det här laget att det är just denna energi som ger de Mörka näring.


Utan att lyfta ett finger kan ni hjälpa till att hålla dem nere, genom att förvägra dem energin som de lever av. Låt ert Ljus fortsätta att hela tiden skina klart, och låt inte ert fokus flyttas från ert mål.


Året 2012 kommer att möta upp med en ökning av den hastighet som Ljuset sänds till Jorden, det betyder att ni snabbt lämnar de gamla vibrationerna bakom er. 


Vi i den Galaktiska Federationen fortsätter att dra närmare er, och vi har etablerat direkt kontakt på Jorden med ett antal Ljusvarelser som ska ha viktiga roller i Avslöjandet.


Om det är nödvändigt kan vi lära oss allt som finns om vilken individ som helst, så ni kan vara säkra på att vem som än talar å våra vägnar är att lita på.


Där någon annan försöker att störa med desinformation, kommer ni att känna skillnaden beroende på den energi som orden bär. 


Till slut kommer det inte att finnas de världens fattigaste som hålls i fattigdom, utan alla ska ha vad de än behöver för att kunna leva ett fridfullt lyckligt liv.


Girighet och själviskhet kommer att ha utrotats, och med det följer en varaktig fred för alla folk. Efter det kommer de teknologiska fördelar, som vi tagit med till er, att avsevärt höja människors levnadsstandard.


Det kommer att fortsätta tills ni inte har fler materiella behov, och ni kommer till slut att leva av det Ljus som omger er helt och hållet.


Det finns många av era vetenskapliga uppfinningar som har hindrats från att bli tillverkade. Sådana som genast hade lyft upp er livskvalitet.


Många är förknippade med försörjningen av fri energi, och vi skall avlägsna alla begränsningar och hjälpa till att få dem i tillverkning så fort som möjligt. Varje steg framåt kommer att frigöra er från den träldom och kontroll som de Mörka lagt på er. 


Vi ser också att alla människor går samman på ett härligt sätt, och alla slags återstående barriärer kommer att avlägsnas, särskilt då det gäller religiösa intressen.


I verkligheten, och på en högre nivå, finns det inga skillnader alls, och ni kommer att förstå den verkliga betydelsen av att vara sin broders väktare.


Vad det handlar om är att hysa en djup kärlek till allt liv, och se det som Ett. Föreställningen om ”Vi och Dom” kommer inte längre ha någon grund i sanning, då alla kommer att behandlas rättvist och ses efter för att få njuta av Jordens frukter och värden.


Känn förtroende för er egen förmåga eftersom ni kan göra mycket mer än ni kan föreställa er. Ni kommer i alla händelser att bli medskapare när det gäller den Nya Jorden.


Er kärlek är allsmäktig och när ni delar den med era medmänniskor så lyfter ni upp deras själ. Det är en läkande energi som endast är förbunden med er egen vibrationsnivå, och medan ni går igenom nästa år, så kommer den att öka avsevärt.


I sinom tid kommer det att finnas anläggningar för healing placerade på Jorden, men till och med de kommer inte att behövas efter hand.


Ni har så mycket att vinna på att hålla fast vid er avsikt att stiga upp, och ni kommer också att helt lyftas upp ur de lägre vibrationerna.


Redan nu känner många av er obekväma i områden med låga vibrationer, så ni kan föreställa er hur vi, som är på en ännu högre vibrationsnivå, känner den tyngd som finns. Det är för oss en verkligt obehaglig känsla.


Uppstigning är en process av Universella proportioner, och det kommer att uppstå som en enstaka händelse. Utan Jordens uppstigning kommer processen inte att var fullständig, och det säger er hur viktig er civilisation är i denna tid.


Ni är de Utvalda som man visste skulle nå framgång, och hur svårt det än är att acceptera, så har de Mörka också del i denna.


Illusionen har varit den verklighet som ni levt, ändå har upplevelserna varit fullständigt verkliga, och när ridån går ned vid slutet så kommer ni att erkänna varandras del i den och gå vidare.


Så Avslöjandet kvarstår som en väsentlig del av medlen för att vi ska kunna komma till er och uttrycka illusionen på ett sätt så att ni kan förstå den.


Det kommer att låta er se hur sårbara ni varit gentemot de lägre energierna, hur de Mörka har stulit er frihet framför näsan på er, och hur de har åstadkommit detta. Uppenbarandet av detta kommer att bli nödvändigt för att befria er från dessa låga energier en gång för alla tider.


Redan lever många av er era liv i högre vibrationer, och ni kan säkert vandra oskadda fram genom dualitetens minfält. Ni har brutit er loss från bindningar som ni samlat under många liv men som inte längre gör någon nytta för er.


Viljestyrka krävs förstås för att komma upp i en ny vibration, vilket vi ofta informerat er om, och när denna avsikt väl har uttryckts kommer ni att få mycket hjälp. 


Ni kommer att få fred på Jorden och era problem lättade tills de inte lägre finns. Inom månader kommer ni att få se hur förändringar sker som är häpnadsväckande, och vi går i god för att allt som vi har lovat kommer att bära frukt.


När vi säger ”vi” så innefattar det alla de Varelser som arbetar med oss från de högsta sfärerna av Ljus. Sluttiderna är gudomligt planerade, och det görs inga misstag vad Skaparen beträffar.


Vi står klara att ta itu med problemen och vi har sätt att tillhandahålla näring som snabbt besegrar svälten.


Vi vill att ni ska se vad som kan göras med världens naturresurser, av vilket det finns tillräckligt för att föda hela befolkningen om det hanteras på rätt sätt.


Självklart kommer vi att introducera avancerad teknik för att göra det bästa av det ni har. Den kommer att överlämnas till er, men behovet av den kommer att bli kortvarigt eftersom ännu nyare koncept för matproduktion kommer att introduceras när ni stigit upp.


Den finns redan ombord på våra skepp och våra Moderskepp är som självförsörjande jordbruk, om ni vill använda en sådan formulering.


Med anledning av de högre vibrationerna i våra kroppar, är vårt behov av fast föda självklart begränsade, men vi kan njuta av frukter liknande era. 


Det kommer absolut att bli många tillkännagivanden som kommer att göra klart vad som pågår, och hur vi är inblandade i det. Vårt ingripande behövs och kommer att ge svaren på de av era omedelbara problem som måste lösas.


Vi snabbar upp de slutliga rörelser som våra allierade gör, för att ge oss den ideala möjligheten att trycka på med vår plan som avslöjar sanningen om oss.


Använd ert kommande firande till att ge er själva en välförtjänt paus från de vardagens problem som upptar era sinnen.


Tänk positivt och lev i Ljuset som ni skapat runt er själva. Var på gott humör och känn glädjen som kommer med realiserandet efter vad som verkar vara ett långt mödosamt experiment, då ni ser genom dörren som öppnar upp för 2012.


Där ser ni ett gnistrande Ljus som visar vägen till fullkomnande i hela

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 1 april 16:00

https://rumble.com/v4kgh1f-jeffery-jaxen-intervjuvar-dr-william-makis-turbocancer-fruktansvrd.html?fbclid=IwAR0yuQhdgo4-VW_ZsMYDrkjitCwXZZxV0mfV01rSHEiP9ScZNE-MI_viTAc_aem_ASJg7358LrIVTN0y_L2vbB8Jo-MyBhwuVYMHDOoookdSjvXUjlymrApmh9bCq5pJjVyKO4cjB8sjmE...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 25 mars 09:23

https://www.facebook.com/zarah.oberg/videos/417161604300241   ...

Av Ann-Christin Tjernström - Måndag 18 mars 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=5-6_egibSZQ  

Av Ann-Christin Tjernström - Torsdag 14 mars 18:27

https://rumble.com/v4i0i4f-march-8-2024.html?fbclid=IwAR1I3lOQdLzBbfnJeLbTIrjc6-8edPdAomsmlnPsgmgbipfLaeO2c82YJ2k     ...

Av Ann-Christin Tjernström - Söndag 10 mars 09:17

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Jr7A6RvNEITsYlyo&v=On4XESAjQh4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dZYqFGz9rJQyO98ri0q9ok97JMs-b_KV7rsZGx6hl1I4lbvSml4bAJK0     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik