corneliasrum

Alla inlägg under september 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 18 september 2021 10:58


REINER FUELMICH AND VIVIANE FISCHER - WHAT ABOUT SWEDEN?

Gudrun Leden (Member of the swedish Ethics Council) and Gunnar Sönderberg (social scientist)
16. september 2021


https://www.bitchute.com/video/wWP4F6D7bnnI/?fbclid=IwAR0cHUFkY-UaUKdS7Tcvl-xKQBBnGjn9EC_ljdWcwM2nOAgVEmx-8JCWSmI



Av Ann-Christin Tjernström - 18 september 2021 10:48


Lars Bern: Teknologie doktor, företagsledare, författare och viktig samhällsdebattör. Författare till boken "Coronan och den Metabola Pandemin".

 

 

Av Ann-Christin Tjernström - 18 september 2021 10:17

I allt fler sammanhang gällande förebyggande av  C O V I D -19 och som "antidot" för v a x x a d e, nämns Quersetin som en verksam i sammanhanget.

Av en vän har jag fått följade information, tyvärr utan länkar.

Jag kan också nämna att jag är återförsäljare för ett företag som säljer Quersetin och andra efterfrågade preparat.
Jag tar hem om jag inte har hemma eller om efterfrågan gäller även annat som företaget har.

Sök mig via facebook: Ann-Christin Cornelia Ansgarsdotter Tjernström
Mail: amega61@gmail.com



Quercetin och dess antivirala aktivitet
Nyligen genomförda studier har också visat antivirala aktiviteter av quercetin, en kolhydratfri flavonoid, mot en mängd olika virus som inkluderar influensavirus, Chikungunya-virus, Epstein-Barr-virus, hepatit C-virus, Ebola och Mayaro-viruset. 36 Efter SARS-CoV-1 coronavirusutbrottet 2003 fann forskare i Kina quercetin och andra små molekyler bundna till virusets spikprotein för att störa dess förmåga att infektera värdceller. I mars 2020 registrerades inga covid-19-fall bland vårdpersonal som tog profylaktiskt quercetin och inga dödsfall observerades bland patienter med covid-19 vid behandling med quercetin. 35Detta resultat återspeglar en stark och positiv hälsoeffekt av quercetin på COVID-19-drabbade patienter. Quercetin har också föreslagits att fungera som en SARS-CoV-2-hämmare genom att binda till de aktiva platserna för SARS-CoV-2-proteaser och i förtid avsluta SARS-COV-2-livscykeln genom att undertrycka funktionerna hos proteiner som krävs för viral replikation ( Gu et al ., 2021). 37


Quercetin visar ett brett spektrum av antivirala egenskaper som kan störa vid flera steg av patogen virulens-virusinträde, virusreplikation, proteinsamling-och att dessa terapeutiska effekter kan förstärkas genom samtidig administrering av vitamin C. På grund av deras brist av allvarliga biverkningar och låga kostnader, föreslår vi starkt kombinerad administrering av dessa två föreningar för både profylax och tidig behandling av luftvägsinfektioner, särskilt inklusive COVID-19-patienter.

Av Ann-Christin Tjernström - 16 september 2021 21:22



https://www.facebook.com/tove.kvernvik/videos/382072450116926/

Av Ann-Christin Tjernström - 16 september 2021 13:06

 


Om du behöver quersetin, jag är återförsäljare.
Du hittar mig på: Facebook: Ann-Christin Cornelia Ansgarsdotter, Tjernström
Mail: amega61@gmail.com

Av Ann-Christin Tjernström - 15 september 2021 19:31




KILOMETERLÅNGT DEMONSTRATIONSTÅG. Uppemot hundratusen människor marscherade mot hälsodiktatur, påtvingade injektioner och vaccinpass drygt sju kilometer genom Amsterdam.

NEDERLÄNDERNA

Nederländerna: Tiotusentals i rekordstor protest mot covid-tyranni och vaccinpass

PAPPERSUPPLAGANNya Tider v. 37

Uppemot hundratusen holländare samlades första söndagen i september för att protestera mot covid-diktatur, påtvingade injektioner och vaccinpass. Den flera kilometer långa protestmarschen leddes av pensionerade officerare och soldater, vilket både är starkt symboliskt och en viktig markering mot den alltmer impopulära Rutte-administrationen. Myndigheterna försökte förgäves få folk att stanna hemma och polisen smälte undan när folkmassorna blev dem övermäktiga. Demonstrationen hade en mycket bred uppslutning och partiledaren Thierry Baudet höll ett bejublat brandtal inför tusentals människor.

Publicerad: 14 september, 2021, 15:20

  • Svenska

Läs även

Söndagen den 5 september hölls den största frihetsdemonstrationen hitintills i Nederländerna. Den gick under parollen ”Född att vara fri” och fick en enorm uppslutning, trots myndigheternas desperata försök att få folk att stanna hemma. Människor från hela det politiska spektrumet samlades vid lunchtid för att marschera en drygt sju kilometer lång rutt genom staden.

På eftermiddagen fylldes gator och torg i storstaden Amsterdam när tiotusentals holländare protesterade mot de vaccinpass som den nederländska regeringen, den senaste i raden i Europa, försöker påtvinga sin befolkning. Demonstrationen var så stor att den fyllde upp kilometervis med gator och hela stadens centrum.

Amsterdam är Nederländernas officiella huvudstad, även om det politiska centret med regeringsbyggnader och parlament ligger i den administrativa huvudstaden Haag.

KRIGSVETERANER I TÄTEN. Längst fram i det flera kilometer långa demonstrationståget gick pensionerade officerare och soldater, synliga genom sina baskrar och andra militärattiraljer. På banderollen står det ”Tillsammans för Nederländerna”. Nya Tiders källor beskriver dessa veteraners alltmer synliga närvaro den senaste tiden, i Europas snabbt växande protester mot påtvingade injektioner och ”vaccin-pass”, som både starkt symbolisk och betydelsefull. Stillbild: Hugo Talks


”Håll er borta från våra barn – De är inte experiment” står det på en banderoll i folkhavet. Många plakat och banderoller var starkt kritiska till de så kal­la­de covid-vaccinen. Stillbilder: TRT World & AT5

Växande desperation… och ilska

Bildmaterial visade ett till synes oändligt långt demonstrationståg som marscherade genom huvudstaden Amsterdam. Arrangörerna angav att det var minst tre kilometer långt och bestod av runt 100 000 demonstranter. Oberoende bedömare på plats uppskattade det till minst 60 000 deltagare. Myndigheterna försökte dock som alltid med demonstrationer mot covid-restriktioner, speciellt om de är så stora att de inte kan använda polisen för att stoppa dem, att tona ned både betydelsen och antalet deltagare. De angav antalet till endast 20 000, men tittar man på tillgängligt bildmaterial så är det uppenbart att arrangörernas siffror ligger närmare sanningen.

Att demonstrationen var ovälkommen av etablissemanget var tydligt på flera sätt, inte minst då de genom kommunfullmäktige och systemmedia enträget uppmanade människor att inte delta. När folk började samlas på söndagsförmiddagen så intensifierades myndigheternas uppmaningar i samma takt som människomassorna växte. Ett argument som uppgavs var att stadskärnan var full och därmed inte hade plats för mer människor, vilket rimmade illa med att senare ange det totala antalet till enbart 20 000. På sociala medier hånade holländare fadäsen och påtalade att det krävdes mångdubbelt fler än 20 000 människor för att fylla landets största stad.

Nederländsk polis, som förra året och tidigt i år gick mycket brutalt fram mot fredliga demonstranter mot just covid-restriktioner (se NyT v.31/2021), blev osynliga i samma ögonblick som folkmassan översteg det antal de kunde skingra. Samma har setts i många andra länder, där polisen varit väldigt aggressiva och våldsamma mot inte bara fredliga protester utan mot grupper man normalt inte ger sig på, som kvinnor och äldre. Detta har med få undantag aldrig tidigare setts i Europa, vilket indikerar att just demonstrationer mot covid-restriktioner är något som djupt oroar makten. Högljudd systemmedia på krigsfot, kraftigt vinklad rapportering och närmast psyop-liknande propaganda förstärker även det en bild av vad en del iakttagare beskriver som ”ett alltmer desperat etablissemang” som hamnat i kläm mellan mäktiga globalister som drar i trådarna och allt motsträvigare befolkningar – där i många länder ilskan vuxit lavinartat den senaste tiden.

Vänstern ansluter, Antifas mask faller

Utmärkande för den massiva demonstrationen var inte bara deltagarantalet, protesten sägs vara den största i Nederländerna hitintills, utan hur bred uppslutning den fick. Där fanns alla åldrar, social status, religiösa och politiska åskådningar – allt från höger till vänster och även anarkister. Genom utmärkande utseende eller plakat och banderoller kunde också företrädare för en mängd olika organisationer ses. Där fanns allt från Hare Krishna och olika artistgrupper till pensionärsorganisationer och olika sportklubbar.

FOLKHAV FYLLDE AMSTERDAM som är Nederländernas största stad med drygt 1,1 miljoner invånare. Demonstranterna ses här samlade på De Dam, som är det mest kända torget i huvudstaden och ett av de största i Europa. Liknande massprotester sker i en mängd europeiska städer varje vecka, oftast lördagar, men systemmedia väljer nästan alltid att helt ignorera dem. Därför vet inte allmänheten att miljontals européer sedan flera månader tillbaka demonstrerar veckoligen över hela Europa. Stillbild: Hugo Talks


Utmärkande var också att vänstern är mer synlig än tidigare, då etablissemanget också försökte utmåla så kal­la­de ”covid-skeptiker” och ”vaccin-tveksamma” som högerextrema. Nu kunde vänstergrupper ses delta med banderoller med ord som ”Tillsammans mot rasism och [hälso]diskriminering”. Precis som i bland annat Frankrike har dessa slutit fred med bland annat nationella grupper för att göra gemensam sak mot landets tyranner och deras handgångna inom polisen. Nya Tiders franska källor har tidigare berättat hur de tidigare antagonisterna i bland annat Paris delar upp gatorna eller ”fronterna”, som de kal­lar det, mellan sig och i några fall även samordnar aktioner.

I Tyskland har denna utveckling tagit sig lika våldsamma som bisarra uttryck när Antifa (antifascister till namnet), fortsatt lojala till sina globalistiska uppdragsgivare och finansiärer, varit motdemonstranter vid nästan samtliga frihetsdemonstrationer. Antifa har då hamnat i en situation där vänsterdemonstranter med i några fall kommunistiska flaggor eller attribut hamnat i verbal konfrontation med Antifa, som de ilsket menar står på förtryckets och fascismens sida. I Sverige har Antifa handgripligen attackerat och misshandlat enskilda demonstranter vid frihetsdemonstrationerna.

Vänstern ser globalistagendan som förordar en sammanslagning av stat och storföretag – själva definitionen av fascism – som just fascistisk, medan högern mer ser det som pågår som ett försök till global kommunistkupp. Läser man globalisternas egna ”visioner” om framtiden så kan båda sidor sägas ha rätt och till det ska dessutom en stor portion teknokrati läggas.

Antifas definition av fascism tycks istället vara alla som inte tycker som dem och deras globalistiska uppdragsgivare, vilket sätter dem på kollisionskurs med övriga vänstern. Det har i Tyskland mer än en gång resulterat i att vänstern, som demonstrerar mot covid-restriktioner, och Antifa hamnat i luven på varandra där båda sidor skrikit ”fascist” och ”nazist” till varandra till andra demonstranters förvånade blickar.

Nya Tiders källor i Storbritannien uppger att Antifa försvagats kraftigt denna sommar, efter att medlemmar på eget initiativ anslutit till frihetsdemonstrationerna mot ledningens vilja. Bland annat gammelkommunister har på olika forum framhållit det talande i detta och att utvecklingen med alltmer breda demonstrationer inte är i etablissemangets smak, då dessa vill se splittring mellan människor i mesta möjliga mån – efter devisen ”söndra och härska”. Detta tror de även är orsaken till att polisen knappt alls agerar vid våldsamma BLM-demonstrationer medan de slår till så hårt mot fredliga frihetsdemonstrationer. Detta eftersom olika grupper, som normalt hetsas mot varandra, nu börjar samarbeta och därmed utgör ett verkligt hot mot makten.

Veteraner tar täten

BRITTISK KRIGSVETERAN talar ut mot den begynnande diktaturen i sitt land. Precis som i Nederländerna har veteraner blivit alltmer synliga i den senaste tidens brittiska protester. Hans ord är representativa för flera liknande intervjuer och även Nya Tiders egna kontakter med militär bakgrund. Den lågmälde veteranen svarar inledningsvis på frågan varför han deltar i protesterna. – För att stå upp för frihet och mot tyranni, vilket nu ockuperar vårt parlament. Veteranen berättar att situationen är mycket allvarligare än de först förstått och att många veteraner nu ansluter. Han ger också uttryck för något många känner: – Det är något väldigt mörkt och olycksbådande som händer i detta land. Intervjun kan ses i sin helhet här (6 min): www.youtube.com/watch?v=oIoG-jrKKoc Stillbild: Resistance GB

Nya Tiders källor i Beneluxländerna berättar för oss att även tidigare poliser och soldater deltog. Våra källor i flera andra länder, bland annat Storbritannien, har nyligen berättat samma sak. Krigsveteraner i Storbritannien har också börjat göra sig hörda och varnar indirekt regeringen där för att fortsätta ”fientligheterna mot folket”. En belgisk kontakt beskrev det med orden ”det gjuter mod i folket samtidigt som det skapar skrämselhicka hos etablissemanget”.

Krigsveteranerna i Amsterdam, många iförda sina baskrar, gavs hedersplats främst i tåget. Det är inte bara en viktig symbolhandling som inte ska underskattas, utan våra källor påminner om att de ofta fungerar som tysta ambassadörer för rådande strömningar inom militären och företrädare för aktiva soldater, som inte själva får delta i politiska aktioner. Detta är ett av skälen till att länder som Ryssland ger just krigsveteraner hedersplats både i paraden och på läktarna under olika militärparader. Lika mycket som deras närvaro ger stöd åt en sittande regering, så är det en stark markering mot en regering eller regim om de deltar i protester mot densamma.

Våra källor går så långt som att säga att det kan ses som en varning, speciellt i en situation när nu alltfler människor menar att etablissemanget går globalisters – de facto främmande makts – ärenden mot det egna folket, själva definitionen av förräderi. Dessa veteraners närvaro kan därför antas inte gå obemärkt förbi i vare sig Nederländernas eller Europas övriga maktboningar.

”Medicinsk diktatur”

Frihetsmarschens fokus var, som på många andra håll i Europa och då inte minst i Frankrike, på den nederländska regeringens hot om att göra bevis på vaccination obligatoriskt för att komma in i restauranger, kaféer, museer och andra offentliga platser. Införande av så kal­la­de vaccinationspass som krav för att få röra sig fritt i samhället hade tidigare den veckan framförts av landets hälsovårdsminister Hugo de Jonge. Redan samma helg visade folket vad de tyckte om dessa planer.

Plakat och banderoller bar texter som påvisade demonstranternas avsky för ”medicinsk apartheid” och ”medicinsk diktatur”. Enligt lokaltidningen Het Parool visade speciellt yngre ilska mot vaccinpassen. De menar att det ”straffar” unga och friska som inte vill vaccinera sig, då riskerna vida överstiger de närmast obefintliga fördelarna som injektionerna säga ha för den kategorin. Några demonstrerade mot vacciner i allmänhet och kal­la­de dem ”gift”, något som också framkom på otaliga plakat.

Ilskan mot etablissemanget och de politiker som försöker påtvinga folket restriktioner, injektioner och så kal­la­de vaccinpass var påtaglig. Det uttrycktes också stöd för de få politiker som står emot ”tyranniet”, vilka demonstranterna hyllade som ”folkets förkämpar”. En av dessa var Wybren van Haga, partiledare för det nybildade libertarianska partiet Belang Van Nederland. En annan var Thierry Baudet, partiledare för det nationalkonservativa politiska partiet Forum för demokrati (FvD). Båda deltog i marschen och Baudet, som även höll ett väl mottaget tal, var en av dem som uppgav deltagarantalet till 100 000.

I somras höll Baudet ett mycket uppmärksammat tal i nederländska parlamentet där han avslöjade hur covid-restriktionerna, som sedan förra året kastat världen i tyranni och slagit sönder människors liv, i detalj fanns återgivna i ett över tio år gammalt dokument. Det är ett framtidsscenario som kallas Lock Step och som utgavs av den globalistiska stiftelsen Rockefeller Foundations redan 2010.

Där beskrivs hur världens regeringar samordnat ska påtvinga mänskligheten restriktioner, hårdare kontroll, massövervakning och ett nytt globalt auktoritärt styre. Baudet kal­la­de det som nu sker för ”lydnadsträning” för att vänja den nederländska och övriga världens befolkning vid att underkasta sig den nya världsordning som globalisterna nu inför över hela världen (se NyT v.28/2021)

”Allt är en enda stor lögn”

Nya Tider återger här en del av Thierry Baudets tal, som flera gånger möttes av folkets jubel. Inledningsvis förklarade partiledaren för vilka den rekordstora protesten hölls.

– Vi är här för alla, även de som fortfarande tror att detta kommer att vara över i oktober. Vi gör detta för alla människor i Nederländerna. Vi gör det för alla de som fortfarande inte fattar läget, men som kanske gör det om en månad.

THIERRY BAUDET HÅLLER TAL inför den stora folkmassan (tusentals utanför bild) som står packade på torget De Dam. Baudet inledde sitt bejublade tal med orden: ”Kärlek, frihet, ingen diktatur!” Stillbild: Twitter


Baudet är en nederländsk politiker, akademiker och författare av delvis vallonsk börd. Han grundade och är partiledare för det nationalkonservativa politiska partiet Forum för demokrati, på nederländska Forum voor Democratie (FvD). Baudet var 2007-2012 lektor på Leiden University, där han 2012 doktorerade i filosofi genom en uppmärksammad avhandling om nationell identitet, europeisk identitet och multikulturalism. Avhandlingen Angreppet på nationalstaten skrevs i samarbete med den kände brittiske filosofen Roger Scruton, som i Sverige mest är känd som företrädare för kulturkonservatismen. En engelsk översättning av avhandlingen publicerades också, då under namnet (översatt) Betydelsen av gränserna. År 2018 tilldelades Baudet Frihetspriset av den flamländska klassisk-liberala tankesmedjan Libera!. Stillbild: ATS


Baudet påtalar sedan något som synts mycket tydligt de senaste månaderna över stora delar av Europa och världen – att folk vaknar och att protesterna växer för varje vecka – och går sedan in på de hårt kritiserade injektionerna, som kal­las ”vaccin” trots att de inte hindrar smittspridning och benämningen därmed är grovt missvisande:

– Vi blir bara fler och fler. Folk börjar förstå vad som sker, att vi blivit lurade, att allt är en enda stor lögn, att dessa vacciner inte fungerar och att de har fruktansvärda biverkningar, att QR-koderna [vaccinpassen] kommer ta ifrån oss våra friheter, att vi kommer tvingas att ta en tredje, fjärde och femte injektion, att nya nedstängningar kommer.

Partiledaren kommer sedan med en allvarlig varning:

– Detta är på väg mot en diktatur. Det som nu sker är sådant vi läser om i historieböcker. Varje gång så kommer det på ett annorlunda sätt, i en annorlunda skepnad, så folk känner inte igen det. Men vi gör det! Och varje dag blir vi fler!

”Det här är en vändpunkt”

Publiken jublade medhållande och partiledaren tvingades ta en paus, innan han avslutande förklarade att folket har mer makt än de tror.
– Denna [folkets] kraft är den största kraften i landet. Ingen polisstyrka, inga lagstiftare och inga korrupta kartellpolitiker kan stoppa oss. Vi är Nederländerna, vi är frihet!

Partiledaren tackar sedan för sig och lämnar över mikrofonen till sin partikollega Gideon van Meijeren, som gjorde sig ett namn i juli då han under en frågestund i parlamentet avslöjade premiärminister Mark Rutte med en grov lögn.

Rutte hävdade nämligen först att han inte kände till ärkeglobalisten Klaus Schwabs bok COVID-19: The Great Reset, som avhandlar hur pandemin ska utnyttjas för att införa långtgående globalistagendor (se NyT v.22/2021), men van Meijeren kunde då avslöja att Rutte personligen tackat Schwab för globalistmanualen som han fått i gåva (se NyT v.31/2021)

Efter några inledande ord förklarar Gideon van Meijeren att vi står inför ett stort uppvaknande, en vändpunkt i mänsklighetens historia.

– Detta är ett historiskt ögonblick. Detta kommer att hamna i historieböckerna, det här är en vändpunkt. Anden [folkets uppvaknande] kommer inte att gå att stoppa tillbaka i flaskan. Nederländerna kommer bli ett fritt land igen, idag är dagen vi påbörjar denna befrielse.

Folk jublar och applåderar så det ekar på det stora torget. En av de närvarande beskrev i en kort intervju protestdagen med orden. ”Otroligt stark och positiv energi. Nu tar vi folket tillbaka Europa och världen från globalisterna!”

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards