corneliasrum

Alla inlägg den 12 maj 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 12 maj 2021 23:03


https://www.nyatider.nu/europaradet-slar-fast-i-resolution-vaccinationer-far-inte-vara-tvingande-och-ingen-ovaccinerad-far-diskrimineras/?fbclid=IwAR16k8X9g8UMiKRYzbpTsx8cI8vrGWZUCOjly7Ee8BFRb3gx

NOM257A1JeQ


Europarådet slår fast i resolution: Vaccinationer får inte vara tvingande och ingen ovaccinerad får diskrimineras


PAPPERSUPPLAGANNya Tider v. 6

Den 27 januari undertecknade Europarådet resolution 2361, som slår fast att vaccinationer i medlemsländerna inte få vara obligatoriska. Vidare får personer som inte är vaccinerade inte diskrimineras på något sätt. Detta stoppar effektivt planerna som till exempel Danmark har på att låta ”vaccinpass” styra vem som får resa eller besöka vissa platser. Resolutionen går så långt som att påbjuda att medlemsländer som till exempel Sverige aktivt ska upplysa medborgarna om att de har denna rättighet. Detta är något alla i Sverige och andra länder nu kan hänvisa till. Troligen är det just därför systemmedia inte nämner det med ett ord och Europas regeringar inte låtsas om det.

Den 27 januari undertecknade Europarådet resolution 2361, som slår fast att vaccinationer i medlemsländerna inte få vara obligatoriska. Vidare får personer som inte är vaccinerade inte diskrimineras på något sätt. Detta stoppar effektivt planerna som till exempel Danmark har på att låta ”vaccinpass” styra vem som får resa eller besöka vissa platser. Resolutionen går så långt som att påbjuda att medlemsländer som till exempel Sverige aktivt ska upplysa medborgarna om att de har denna rättighet. Detta är något alla i Sverige och andra länder nu kan hänvisa till. Troligen är det just därför systemmedia inte nämner det med ett ord och Europas regeringar inte låtsas om det.

Många har oroats den senaste tiden över om vaccinerna kommer att bli obligatoriska, vilket föreslagits i flera länder, dock inte i Sverige där lagen än så länge förbjuder ofrivilliga medicinska ingrepp. Mer akut är frågan om regeringar kan utöva så starka påtryckningar på befolkningen, så att det blir närmast omöjligt att leva utan att utsätta sig för detta experimentvaccin. Som vi berättar i detta nummer vill till exempel Danmark låta vaccinpassen styra om man får tillgång till gallerior, idrottsevenemang och andra offentliga platser, kollektivtrafiken eller om man får resa utomlands. Glädjande nog sätter Europarådet nu bestämt stopp för dessa planer, och det verkar som de inte kunnat agera annorlunda eftersom ofrivilliga medicinska experiment förbjuds i den internationellt gällande Nürnbergkonventionen.

Europarådet (Council of Europe) är en mellanstatlig europeisk samarbets­­organisation med 47 medlemsstater, som trots namnet och samma flagga är separerat från EU. Dess resolutioner är inte juridiskt bindande, men rekommendationerna till medlemsstaterna brukar nästan alltid efterlevas. Till exempel, så sent som i november förra året, föreslog regeringen att Sveriges lagar skulle ändras med anledning av Europarådets konvention om it-relaterad brottslighet.

Skärmavbild från CDC:s rapport över vacciners biverkningar inklusive dödsfall.


Europarådets parlamentariska församling (PACE) antog, efter en församlingsdebatt den 27 januari 2021, resolution 2361 med titeln ”Covid-19 vacciner: etiska, juridiska och praktiska överväganden”. Det skedde under PACE vintersession den 25-28 januari.

Resolutionen beskriver kortfattat de problem som Covid-19-pandemin har orsakat med resulterande arbetslöshet, ekonomisk nedgång och fattigdom. Den påtalar också att det finns en viss misstro bland den europeiska befolkningen att låta vaccinera sig. Resolutionen innehåller olika rekommendationer för hur ett stort vaccinupptag ska uppnås, men också något oväntat – nämligen tydliga bestämmelser kring det.

Punkt 7.3 i resolutionen påbjuder alla medlemsländer att säkerställa att medborgarna informeras om att Covid-vaccinationer INTE (det enda ordet som skrivs med versaler i hela den fyrasidiga resolutionen) är obligatorisk och att ingen är politiskt, socialt eller på annat sätt pressad att vaccinera sig om de inte vill göra det själva.

För det andra – minst lika viktigt – ska medlemsländerna säkerställa att ingen får diskrimineras för att inte ha vaccinerats på grund av möjliga hälsorisker eller för att personen helt enkelt inte vill bli vaccinerad.

Det senare är särskilt intressant med tanke på systemmediernas och flera europeiska regeringars propagerande för vaccinationspass, vilka de påstår är nödvändiga. Den svenska regeringen meddelade den 4 februari att man beslutat att införa ett digitalt vaccinintyg som ska vara klart till sommaren. Men vad ska det då användas till, om det blir olagligt att diskriminera någon som inte har det?

När svenska regeringen den 29 januari på sin hemsida sammanfattade det viktigaste från Europarådets vintersession så nämndes talande nog inte detta – det i särklass viktigaste i hela resolutionen – med ett enda ord. Det är inte svårt att förstå varför med tanke på den exempellösa propagandan för massvaccinationer från svenska regeringen och inte minst systemmedia, som är uppskruvad på nivåer som inte tidigare synts ens under krigstid.

Möjligen är det så att Europarådet inte kunde besluta annorlunda på grund av Nürnbergkonventionen. Det finns nämligen skäl att utgå ifrån att experimentella vaccin kan ses som just ett experiment på befolkningen. När det gäller ModeRNA:s och Pfizers mRNA-sprutor så är det aldrig tidigare prövade tekniker som inte ens testats på djur, vilket man i vanliga fall är tvingad att göra, och som endast testats under mycket kort tid och i begränsad omfattning på få försökspersoner. Det skulle i så fall strida mot Nürnbergkonventionen som kom till efter andra världskriget och krigsförbrytarrättegångarna som segrarmakterna höll i den tyska staden Nürnberg.

Konventionen består av tio punkter och den första stipulerar: Det mänskliga subjektets frivilliga samtycke är absolut nödvändigt. Men är det verkligen frivilligt om du inte tillåts arbeta, skicka barnen till skolan, resa eller ens besöka köpcentret om du inte underkastar dig de experimentella vaccinen?

Den femte punkten säger: Inget experiment bör utföras där det förekommer anledning att tro att dödsfall eller invalidiserande skada kommer att inträffa. Vi kan inte bara läsa på otaliga hälso- och kontrollmyndigheters hemsidor i flera länder att de förväntar sig just detta i tämligen stor skala, utan döda och allvarligt skadade finns redan nu listade som följd av vaccinationerna, bland annat hos USA:s folkhälsomyndighet CDC.

Kanske är punkt 7.3 i resolutionen ett försök till brasklapp man senare kan hänvisa till – om skadorna och dödsfallen från vaccinen börjar skena – och säga att man ”visst aldrig tänkte tvinga någon”. För precis som media och politiker aldrig säger att någon dör av Covid, bara med, så har vi heller aldrig hört att någon utan vaccinpass ska hindras resa eller inträde, bara att de som har kommer ges det. Den uppmärksamme kan även se liknande agerande i mycket annat runt om i världen, till exempel vid hårdhänta polisingripanden som skrämmer folk till lydnad eller jättehöga böter, som intressant nog ofta kan överklagas med framgång i domstol. Det indikerar att systemet, precis som i bluffpoker, vill skapa illusionen av att ha en bättre ”hand” än man har för att få folket att ”lägga sig”.

Jag uppmanar läsarna att spara texten som vi sammanställt i faktarutan ovan i sina mobiler och visa upp närhelst det blir nödvändigt att påminna myndighetsutövare om Europarådets riktlinjer.

UTDRAG UR EUROPARÅDETS RESOLUTION 2361 (2021) SOM ANTOGS DEN 27 JANUARI 2021:

Här återges den engelska originaltexten och en svensk översättning, som svenskar och andra européer kan hänvisa till om de utsätts för påtryckningar att ta de experimentella mRNA-vaccinen eller diskrimineras, med till exempel krav på vaccinationspass, för att de inte vill utsätta sin hälsa och liv för de risker det innebär.

7.3 with respect to ensuring high vaccine uptake:
7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;
7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

7.3 avseende att säkerställa hög vaccinationsgrad:
7.3.1 se till att medborgarna informeras om att vaccinationen INTE är obligatorisk och att ingen är politiskt, socialt eller på annat sätt pressad att vaccinera sig om de inte önskar det själva;
7.3.2 säkerställa att ingen diskrimineras för att inte ha blivit vaccinerad på grund av möjliga hälsorisker eller för att inte vilja bli vaccinerad;

Källa: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Av Ann-Christin Tjernström - 12 maj 2021 22:48

Rapporter till Läkemedelsverket om misstänkta biverkningar från C-19 vaccin, 11 maj 2021:
Totalt: 34.145 rapporter
 
Ej handlagda: 29.567
Totalt handlagda: 3.941 st (11%)
Varav allvarliga: 2.268
Totalt döda: 214 ( i 11% av rapporterna)
3 under 50 år
25 under 70 år
 
PFIZER:
Inkomna rapporter: 10.460
Ej handlagda rapporter: 7.852 (75%)
Handlagda rapporter: 2.608 (25%)
Allvarliga rapporter: 1.172
Totalt döda: 180
10-19 år: 1 person -
30-39 år: 1 person
40-49 år: 1 person
50-59 år: 3 person
60-69 år: 11 pers
70-79 år: 38 pers
80-89 år: 74 pers
90+: 50 pers
Okänt år: 1 person
 
Astra-vaccinet skall fasas ut i Sverige de närmaste tre veckorna. I Norge har man helt slutat med Astra-vaccinet för länge sedan, pga flera dödsfall med blodproppar hos medelålders kvinnor. Norge har totalt gett 134.000 Astra-sprutor, ingen har fått två Astra-injektioner. Norska folkhälsomyndigheten bedömde att Astra-vaccinet vara dödligare än C-19 i Norge. Finland har också slutat med Astras vaccin. Plus en lång rad med andra länder, men Sverige fortsätter alltså.
Vi har idag kraftig underdödlighet i Sverige, även på helåret 2021.
Det dör alltså betydlig färre personer än tidigare år.
Jag kan inte förstå varför barn och friska vuxna under 65 år skall tvingas medverka i detta medicinska experiment, genom diskriminerande sk vaccinpass. Hur ser beräkningarna för nytta/risk ut idag, som motiverar detta?
Detta är en djupt skärande skam för vår tid.

Gm Max Lundqvist

Av Ann-Christin Tjernström - 12 maj 2021 14:12

Canadian pastor arrested in highway takedown after holding service defying lockdowns

During his arrest, Pawlowski screamed multiple times to police to ‘do it the Nazi style,’ with police then proceeding to drag him across the road to the police car.
Mon May 10, 2021 - 9:50

Scrolla förbi ringarna.
Featured ImagePastor Artur Pawlowski arrested for defying lockdowns on May 8, 2021Artur Pawlowski TV / YouTube

CALGARY, Alberta, May 10, 2021 (LifeSiteNews) — A Canadian pastor was arrested in dramatic fashion during a highway takedown on his way home after holding a Saturday service in defiance of COVID-19 health rules. The pastor had earlier made headlines for calling police and health inspectors coming to his church for two unannounced health visits “Gestapo Nazis.”

Members of the Calgary Police Service (CPS) stopped Pastor Artur Pawlowski of the Cave of Adullam church and his brother Dawid Pawlowski. The arrested and charged the pair “with organizing an illegal in-person gathering.”

Video of the arrest, which has been viewed thousands of times and has gone viral, shows multiple police cars surrounding the car Pawlowski was riding in with his brother on a busy road in Calgary.


Av Ann-Christin Tjernström - 12 maj 2021 13:58

Här nedan, en utförlig sammanställning av olika fakta med benämnda forskare som står bakom informationen.


För att möjliggöra att klassa sjukdomar som en pandemi ändrade WHO:s generaldirektör Margaret
Chan den 11 juni 2009 denna definition. I praktiken innebär det att alla säsonginfluensor får
pandemistatus. Dödligheten i Covid-19 är dock mycket låg (0,03-0,05 %). Asiaten var mycket
värre.


Det finns inget test för Covid-19. PCR-testet är rena skämtet. Nobelpristagare Kary Mullis rön
används i PCR-testet vilket Mullis själv beskriver som vansinnigt. Det kan inte användas på det
sättet. Fauci som suttit som högsta hönset i USA under flera presidenter och styrt västvärldens
agerande kritiseras skarpt av Mullins:


Personer som Fauci går upp och talar om saker han inte har en aning om. Han vet inte
någonting och är absolut olämplig för sitt uppdrag. Han tror att du kan ta ett blodprov och
sticka in det i ett elektron-mikroskop och om det är ett virus där så får man reda på det. Han
förstår inte elektron-mikroskopi och han förstår inte medicin. Han borde inte vara i den
position han är. Mullis sågar även hans moral och beskriver honom som en person som inte
har något problem med att ljuga framför en kamera.


Teslas skapare Elon Musk gjorde 4 tester på samma dag på samma klinik. 2 var positiva och 2 var
negativa. Även motorolja, Red Bull och massor av annat har testats positivt.
Det är i sammanhanget ej ägnat att förvåna att Bill & Melinda Gates Foundation och World
Economic Forum var huvudarrangörer för den simulerade coronapandemiövningen Event 201 –
som hölls flera månader före de första rapporterna om smittspridning i Wuhan i Kina.
Denna formel presenterade Bill Gates på en konferens
som visar att enda möjligheten att minska
koldioxidhalten är att minska populationen. Genom
vaccin, hälsovård och reproduktionsåtgärder kan
befolkningen minskas med 15%.
Big Tech, Big Data, Big Oil, Big Pharma försöker ta makten och
till sin hjälp har dom enheter såsom Trilaterala kommissionen,
Internationella valutafonden, Världsbanken, Världsekonomiskt
Forum, Bilderberg-gruppen, Romklubben, Aspen-institutet,
Atlantic Institute, Brookings Institute och andra tankesmedjor,
bara för att nämna några av de mest uppenbara.
Medlemmar i dessa exklusiva ”klubbar”, av vilka många endast är
på inbjudan, inkluderar ledare från större industrier,
företagsmedier, politiska ämbeten och det militärindustriella
komplexet.


En förgundsfigur är World Economic Forums förgrundsgestalt
Klaus Schwab och hans vision om den stora omstarten – ”The
Great Reset” vars avsikter dom inte ens försöker dölja. Bara att
läsa deras bok(enl. Bild). Privat ägande blir förbjudet och
individen får ingen frihet alls och övervakas hela tiden. En bok
med fakta: Den globala statskuppen av Jacob Nordangård
https://www.nyatider.nu/den-globala-statskuppen/


Dom har många verktyg till sitt förfogande för att ruinera medelklassen t.ex
Klimatbedrägerit(koldioxid), GMO(växtmanipulering), Befolkningsutbyte(kalgeriplanen),
Coronafalsariet, G5(övervakning), Avskaffande av kontanter, Största delen av befolkningen skall
inte ha råd med en bil. Priset på elektricitet kommer att stiga drastiskt mm. Redan nu har gigantiska
summor överförts från dom fattiga till dom rika och nu i dagarna skall riksdagen besluta om vi ska
skall skuldsätta även våra barn och barnbarn.


Gällande Corona
I de första hårt drabbade områdena(China och Norra Italien) gjordes snabbt undersökningar om
varför en del drabbades så hårt. Redan första veckorna stod det klart att låga nivåer av D-vitamin
alternativt kolesterol gjorde att patienten avled. Italienska läkare var förtvivlade över att respiratorer
inte hjälpte utan snarare försämrade tillståndet . Vissa folkgrupper drabbades hårdare än andra.
Nästan 90% med allvarlig Covidinfektion har blodgrupp A.
Det som hjälpte var viss medicin mot reumatism och de som gick på blodförtunnande och senare
framkom det att blodförtunnande kunde ersättas av Asperin. Efter en månad visste alla att höga
doser av IV C-vitamin eller malariamedicin tillsammans med zink var supereffektivt och att rökare
klarade sig bättre. På senare tid har det visat sig att Ivermectin är supereffektivt.
Senare förhindrades smitta i väntrum och liknande med UV-ljus(med oskadlig frekvens) eller
kombinationen Coloidal Silver/Väteperoxid som var så effektivt att inte en enda patogen kunde
konstateras. Viss kortison gjorde att den smittade inte drabbades så hårt och slapp sjukhusvård.
En CDC-studie visade att 78% av de som krävde sjukhusvård var överviktiga (BMI>30-40).
Flera forskare uppmärksammade ett direkt samband mellan
de största Covid-19-utbrotten och införandet av 5G.
I Kina såg vi närt folk föll döda ner på gatorna. Var det
fake? Inte nödvändigtvis.
Vi vet att 60GHz påverkar syreatomen på så sätt att
hemoglobinet inte längre kan transportera syre ut till blodet.
Enligt diagrammet påverkas 98% av syret. Drabbade organ
blir då främst lungor, hjärta och hjärna. Det kunde då lätt
skyllas på Covid-19.
Används kunskaperna rätt skulle ingen behöva råka ut för "Cytokine Storm".
Det finns hundratals väl dokumenterade kliniska studier runt om i världen som visar på fakta. Inte
uttalanden av någon politruck från någon myndighet som aldrig varit i närheten av en patient.
Exempel på mediciner
IVERMECTIN
En vanlig dos som används verkar vara 28mg.
Anses av många läkare som det mest effektiva botemedlet.
Exempel på studie: https://ivmmeta.com/.



HYDROXY CHLOROQUINE, AZITHROMYCIN och ZINK
200mg 2x dagligen av Hydroxy Chloroquine,
Hydroxiklorokinsulfat (3), Plaquenil Plaquenil®, Filmdragerad tablett 200 mg, Sanofi AB
500mg 1x daily Azithromycin, CAS-nummer: 83905-01-5, Sandoz och Mylan
220mg 1x daily Zinc sulfate, Kemisk formel: ZnSO₄, Helhetshälsa AB
Två tredjedelar av den amerikanska läkarkåren uppgav att de skulle förskriva HCQ eller klorokin
(CQ) för Covid-19 till en familjemedlem. Svenska Läkemedelsverket utfärdar t.o.m ett regelvidrigt
förbud för andra än reumatologer att skriva ut preparatet.


BUDESONIDE
Budesonide är en astma medicin. Man använder sig av en nebulizer inhalator och resultatet visar sig
redan vid första behandlingen 100% effektivt. Eventuellt tillsammans med Clarithromycin, Zink
och Aspirin.
ASPIRIN
Förhindrar lungtrombos
3 st. 500mg aspirin upplöst i citronjuice.
Kokas tillsammans med honung och dricks varmt.
IV C-VITAMIN
10g var 4:e timme. I ett extremfall gavs 50g var 4:e timme
Det är enormt viktigt att injektionerna ges med jämna intervaller för att bibehålla en hög nivå.
Det är således falsk information att höga doser inte gör nytta för man bara pinkar ut överskottet.
Dosen neutraliseras först för att upprätthålla blodets pH.5


AMINOSYRAN LYSINE

Recommenderat dagligt intag av lysine är 2660 milligrams för en 70 kilos person-
3640mg för gravida. Maxdos 4000mg. Hänsyn skall tas till Arginine/Lysine balansen.
BIKARBONAT
3gram av Natriunbicarbonat i 100 ml vatten inhaleras med en nebulizer.
Bikarbonat har mycket högt Ph-värde och Coronaviruset inaktiveras vid ett Ph-värde av 8.0
Förberedelse innan man blir smittad
C-VITAMIN
Ett alternativ till intravenös injektion är att inta liposomal C-vitamin, där vitaminet är inkapslat i
små fettlösliga liposomerer som lättare tas upp. Transporten från tarmen in i blodet har låg kapacitet
och klarar bara av att transportera maximalt 0,5 g/dygn. Nivån kan dock optimeras genom att sprida
intaget över dygnet. Blanda 10g C-vitamin i en kanna vatten. Ta en klunk då och då, så jämnt
fördelat över dygnet som möjligt.


D-VITAMIN
Alla friska människor bör ta D-vitamintillskott, helst i dosen 4 000 IE (100 μg) per dag och kan
ökas till 7 500 IE per dag om smittorisken är hög. Det tar 10 dagar innan full effekt uppnås så det
gäller att vara ute i god tid. Rapporter från studier av patienter som blivit allvarligt sjuka i Covid-19
har visat på en D-vitaminbrist i över 80% av fallen. Därav att 75% av IVA-platserna ockuperas av
mörkhyade.


ZINK
Zink är mycket effektivt i doser om 50mg/dag men i förebyggande syfte ta 20mg/dag.
MAGNESIUM
400 mg dagligen (välj ett preparat med bra upptag)


SELEN
100 mikrogram dagligen


ANNAT
Kokosolja eller en Vitlöksklyfta per dag sitter inte heller fel.
Intressant är att EVMS(Eastern Virginia Medical Skool) har en hemsida med rekommendationer för
medicinering. Olika medicinering för olika stadier. Länk: evms.edu/covidcare


VACCIN
De vacciner som erbjuds är inga vacciner utan experimentella DNA/mRNA-manipulationer som
inte uppfyller några som helst krav på att få kallas vaccin.
Läkemedelsjätten Merck slutar att producera sitt vaccin mot Covid-19 då dom inte kunnat påvisa
effektivitet som ens är i närheten av det skydd som skapas av kroppens eget immunförsvar.
Israel tas ständigt upp som ett exempel på ett lyckat exempel men dom undviker nogsamt att tala
om att Pfizers covidvaccin hittills har dödat cirka 40 gånger fler äldre människor än Covid-19. Av
de vaccinerade under 65 år dog 260 gånger så många som dött av själva viruset. Studien var gjord
av Doktor Hervé Seligmann vid franska Aix-Marseille-universitetet genom en analys av siffror från
det israeliska hälsodepartementet. Siffrorna ligger med all säkerhet i underkant då studien gjordes
efter 5 veckor och inte inkluderade hjärtbesvär och inte heller komplikationer på lång sikt.
Dr. Michael Yeadon ( Former Vice President / Chief Scientist @ Pfizer ) uttryckte sig: ”Det finns
absolut ingen anledning att vaccinera sig om man inte tillhör en speciell riskgrupp, jag har aldrig
hört sådant nonsens. Att vaccinera miljoner fullt friska människor med ett vaccin som inte ens är
testat på människor”.
Astra Zeneca stoppas i Norge, Danmark, Island, Italien, Irland, Österrike, Estland, Lettland,
Litauen, Tyskland och Luxemburg plus en massa länder utanför Europa då vaccinet orsakat
blodpropp.


Vad är det som gör att Sverige tar avstånd från dessa väl beprövade och bevisligen effektiva
mediciner? Är det okunskap? Rädsla för att testa något nytt? Det stämmer inte eftersom regeringen
vill vaccinera hela befolkningen med ett helt nytt vaccin vars kliniska studier ännu inte är klara.
Vaccinfabrikanterna är helt friskrivna från allt ansvar vilket betyder att man får skylla sig själv och
kan inte räkna med någon hjälp i händelse av invaliditet. Den som tror att staten skall använda våra
skattepengar till detta kommer att bli besviken. Ingen av alla dessa tidigare 100-tals narkolepsifall
har fått ett öre. Det sociala skyddsnätet har länge varit i fritt fall och vi kan inte se någon förbättring
framöver.


Militära studier visade att de som tagit vaccin mot säsonginfluensa löpte 36% större risk.
Dessutom visar alla utredningar unisont att nedstängning av samhället dödar fler än Covid-19. Även
FN:s egen utredning visar detta. Många har fått se sina liv slagits i spillror och kommer aldrig att
återhämta sig. Medianåldern för de avlidna är 84 år, vilket är högre än medellivslängden i Sverige.


Av Ann-Christin Tjernström - 12 maj 2021 13:53

Programvaran World Integrated Trade Solution (WITS)P ger tillgång till internationella handelsdata,
tariff- och icke-tariffåtgärder (NTM). Med logon på FN, Världsbanken och WTO (World Trade
Organization) förstår man vilka som står bakom.

Detta är vad Sverige inhandlade år 2018 enligt WITS. Minst 1 år innan COVID-19 ens var känt.
Reporter Sweden
TradeFlow Import
ProductCode 300215
Product Description COVID-19 Test kits
Year 2018
Partner World
Trade Value 1000USD 572.734.07
Quantity Unit Kg 142.689
De första fallen av smittan dokumenterades den 10 januari 2020. Därför är det synnerligen
märkvärdigt att Sverige redan 2018 importerade COVID-19 Test Kit.
Men det var känt redan 2017 med produktnummer 382200. Ännu märkvärdigare är att 2018 togs
COVID-19 bort från denna produktspecifiering. Förfalskning av produktkoden.

Av Ann-Christin Tjernström - 12 maj 2021 07:55

Lars Bern saxat ur Antheropocene

https://anthropocene.live/2021/05/08/nar-boten-ar-varre-an-soten/?fbclid=IwAR17knSGuoFD6S9-NUMKF1sA-m2N2tJGZaZbwtQV9LyzHgw7rMr9CtO5dkQ

När boten är värre än soten!

I min nyutgivna bok CORONAN och den Metabola Pandemin pekar jag på att Covid-19 av allt att döma är en vaskulär sjukdom och inte en respiratorisk, som är den vanliga föreställningen. Det kommer hela tiden ny forskning som stödjer den uppfattningen. Den sista april publicerade amerikanska och kinesiska forskare en mycket viktig studie där man bygger sin forskning på denna observation.

Det är ett inflammatoriskt angrepp på blodkärlens endotel som ger de allvarliga symptomen vid Covid-19. Vad forskarna visat är att själva det s.k spikproteinet (S-protein) på viruspartiklarna angriper endotelet. Denna observation är ytterst bekymmersam eftersom de nödgodkända experimentvacciner som nu ges till miljarder människor världen över, fungerar just genom att producera dessa S-proteiner.

Pfizer/BioNTechs och Modernas vacciner är typ budbärar- eller mRNA vacciner. De är inte vaccin i en traditionell mening, utan ett preparat som innehåller genetiskt material s.k RNA som tas upp av cellerna och programmerar dem att bilda kopior av S-proteinerna.

S-proteinerna fungerar så att de vid smitta ansluter till receptorer på värdindividens celler och gör att viruset kan tränga in i cellen och få den att börja reproducera viruspartiklar och personen blir sjuk. Om immunförsvaret på något sätt kan fås att oskadliggöra S-proteinet kan viruset inte ta sig in i cellerna och föröka sig, vilket är tänkt att ge ett skydd mot sjukdomen.

Vaccinernas uppgift är att få i gång immunförsvaret genom att först få cellerna att tillverka S-proteiner. Den centrala komponenten i dessa mRNA-vacciner är en molekyl som kallas för mRNA. Molekylen bär på genetiskt material som våra celler kan använda för att beskriva hur de skall producera S-proteiner. När mRNA tränger in i cellen leder det till att den börjar producera kopior av S-proteinet, vilka sedan tar sig ut ur värdcellen och ut i blodomloppet.

Ryska Sputnik V, Astra Zenecas vaccin och Janssens vaccin är virusvektorvacciner. Dessa kan vid ett första påseende verka lika mRNA-vaccinerna eftersom båda går ut på att producera S-proteiner och få kroppen att etablera ett immunförsvar mot dem. Vektorvaccinerna för dock in beskrivningen i cellerna hur de skall producera S-proteinet på ett helt annat sätt. Detta görs via ett dubbelsträngat DNA i stället för enkelsträngat mRNA.

Viruset som används för att transportera arbetsbeskrivningen är ett s.k adenovirus, som är boven bakom många av våra vanliga infektioner, men som i detta fall modifierats för att bära DNA-instruktionen. Fördelen med denna teknik är att DNA inte är lika bräckligt som mRNA, och adenoviruset är ett stabilt skydd. Därför behöver heller inte dessa vacciner förvaras i sträng kyla som Pfizers och Modernas och blir därmed långt enklare och billigare att hantera.

När ett virusvektorvaccin injiceras tar sig adenoviruset som bär på DNA med beskrivningen för produktion av S-proteinet, in i cellerna. De slukar viruset och väl inne tar sig adenoviruset till cellkärnan. Där släpper adenoviruset ut sitt dna. Det avaktiverade adenoviruset kan inte kopiera sig självt, men arbetsbeskrivningen för coronavirusets S-proteiner kan läsas av cellerna och kopieras till RNA, som i sin tur får cellerna att börja producera S-proteinerna. Därvid sätts samma procedur i gång som för mRNA-vaccinerna.

Den förväntade immuniteten skapas av att kroppens normala immunförsvar reagerar på, de på detta sätt producerade S-proteinerna och bildar antikroppar mot dem. När senare personen smittas av hela viruset känner antikropparna igen S-proteinet på ytan och angriper därför virusets spikar och gör att viruset får svårare att infektera cellerna. Vaccinstrategin bygger alltså helt på att bilda S-proteiner som det egna immunförsvaret skall skapa antikroppar mot. Dessa angriper sedan S-proteinerna på viruspartiklarna och gör att dessa inte kan smitta cellerna.  

Det forskarna nu funnit är att även S-proteinerna själva spelar en aktiv roll vid sidan av själva viruset. De deltar i angreppet på blodkärlens endotel som orsakar den kritiska inflammationen av blodkärlen hos de sjuka. S-proteinerna är alltså inte de oskyldiga ”nycklar” som man föreställt sig. Att med vacciner programmera kroppen att producera en massa S-protein kan således vara en ytterst riskabel strategi.

Även om resultaten i sig inte är en överraskning, ger studien för första gången en tydlig bekräftelse och en detaljerad förklaring av mekanismen genom vilken S-proteinet skadar kärlceller. Det har funnits en växande konsensus om att SARS-CoV-2 påverkar kärlsystemet, men exakt hur det gör det har inte varit helt förstått. På samma sätt har forskare som studerar andra coronavirus länge misstänkt att S-proteinet bidrar till att skada kärlendotelceller, men det är första gången detta har dokumenterats.

I den nya studien skapade forskarna ett passivt ”pseudovirus” som omgavs av SARS-CoV-2s klassiska krona av S-proteiner, men som inte innehöll något faktiskt virus. Exponering för detta pseudovirus resulterade i skador på lungor och artärer i en djurmodell – vilket bevisar att spikproteinet ensamt var tillräckligt för att orsaka sjukdom. Vävnadsprover visade inflammation i endotelceller som fodrar lungartärväggarna trots frånvaron av ett aktivt virus.

Tidigare studier har visat en liknande effekt när celler exponerades för SARS-CoV-2-viruset, men detta är den första studien som visar att skadan även uppstår när celler exponeras för S-proteinet på egen hand.

De s.k vaccinerna ser till att kroppen börjar producera en massa S-proteiner. Därvid finns risken att man får en överproduktion som inte immunförsvaret klarar av att oskadliggöra precis som vid en sjuklig infektion. Detta skulle kunna vara orsaken till de allvarliga vaccinbiverkningar som redan observerats. Eftersom det finns en risk att S-proteinproduktionen fortsätter skulle man kunna tänka sig fortsatta biverkningar av detta slag långt efter vaccination. Det är sådant som en ordinarie utprovning av nya vacciner under flera år skall fånga in, men det har inte skett med de nu aktuella experimentvaccinerna.

Det medicinindustriella etablissemanget och uppbackande politiker har här tagit på sig ett oerhört stort ansvar som jag inte tror de är vuxna.

Lars Bern

Av Ann-Christin Tjernström - 12 maj 2021 07:41

Lyssna till Brandon Bays

Though by now we know that the letter quoted in the video is not written by Einstein himself, it has been widely attributed to him and the message, profound as ever. Thank you whoever wrote this! I am deeply moved by this powerful invitation to mankind and wanted to share this with you —words to be inspired by daily to carry us through these difficult times.
Namaste, Brandon Bays


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards