corneliasrum

Alla inlägg den 28 maj 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 21:47




Man behöver inte vara anatom för att förstå risken med att ta ett PCR-test, speciellt för ett barn. Se hur tunn skelettväggen är mellan näshålan och hypofysen (1 millimeter). När PCR-schwabben skrapar ytan mot hypofysen kan man föreställa sig att det uppstår skador i slemhinnan och att det kan medföra risk för infektion av hjärnan. Se anatomisk bild.





 
 Kan vara en bild av text där det står ”Illustration: Medivisuals.co Hypofys Poto:IntuHno Human Anatomy Photo Institute of NEWS VOICE Hum Hand image: Tomohiro Ohsumi”
 
 
Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 16:03

BIOLOGISK ANALYTIKER, KEMIST OCH CELLBIOLOG YTTRAR SIG KRING SM 192



En vän -  biomedicinsk analytiker, kemist och cellbiolog, så är SM-102, som Moderna använder i sitt vaccin, inte tillåtet att använda i vaccin. Hon har kontaktat Läkemedelsverket och Moderna, som avstår från att svara/kommentera.
 
"Om vaccinerna används på gravida kommer det resultera till extrema fosterskador/problem."
"Kemikalierna kommer skapa mutationer i vårt DNA som gör att det blir förändringar i vår struktur. Vid upprepande mutationer kommer vårt DNA att inte fånga alla mutationer mer utan det kommer utvecklas till okontrollerade mutationer som vårt immunförsvar inte lyckas kunna fånga mer. Om du får dessa i små mängder via andra organ så har vi ett immunförsvar i hela vår kropp som kommer till vårt försvar för att bearbeta restprodukter/hantera dessa så att vårt DNA inte påverkas även om den gör det i en liten grad.
 
När du är dock i systemets kärna där nya celler skapas och där vårt DNA är skyddad så har vårt immunförsvar ingen chans att begränsa mutationen längre utan då måste vårt DNA hantera detta på egen hand för att kunna göra sig av med farliga produkter. Även om vårt DNA kan hantera väldigt många mutationer under vårt liv så kommer den till en form/grad där den inte kan hantera alla felkoder mer vilket gör att den släpper ifrån sig kontrollen.
Det är så cancer uppstår. Man får aldrig utsätta vårt DNA för flertalet farliga kemikalier. Inte ens i små mängder. Det är därför den skyddas av cellkärnan. Den hanterar våra cellkoder. Vid upprepande felkoder i en sekvens kommer det att påverka någon organ hos oss.
 
Det är inte alla som förstår detta. Man måste kunna vara insatt i sitt ämne både kemiskt, cellbiolog och medicinskt för att förstå på djupet varför jag ryter ifrån mot små mängder som Moderna och Pfizer använt sig av.
Även om man rapporterar i sina underlag till FDA att inga stora mängder av gift har påvisats hos råttorna så handlar det om en långvarig användning och dosering som måste prövas i flera år för att bevisa att i deras rapporter så är det som det står.
 
7 månader är inte giltig period och därav har FDA (notera) inte godkänt dessa utan gett dessa utfärdande för nödläge och sedan är det upp till varje land/enskild myndighet att avgöra om dessa ska användas på befolkningen."
Enligt samma vän, använder även Pfizer ett farligt ämne som inte hör hemma i vaccin, se bilden.
Kvinnan  säger att hon kommer att stämma läkemedelsbolagen för detta, så ta för all del dessa vaccinationer om du vet att du har bättre utbildning och kunskap än hon har.

 



 
 
 
Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 11:07

Saxat ur Stefan Whildes blogg:



Ny forskning visar: Ni som redan haft Covid-19 behöver inte vaccinera er
Forskare vid bland annat Washington University School of Medicine i USA har visat att en infektion av SARS-CoV-2 resulterar i aktivering av långlivade plasmaceller. Tidskriften Nature publicerade nyligen resultatet som fastställer att även en mild Covid-19-infektion producerar antikroppar mot SARS-Cov-2-viruset för lång tid framöver.
”De här cellerna kan leva i 60 eller 70 år och är en del av vårt långsiktiga immunförsvar. Att de aktiveras av en infektion är bra, eftersom det kan innebära att man endast får milda symtom, eller blir helt asymtomatisk, om man utsätts för smittan en gång till, säger Marcus Buggert.” (Göteborgsposten 26 maj 2021 – artikel ”Covid-19 ger immunitet ända in i märgen”)
Ni som redan har haft Covid-19 behöver alltså INTE vaccinera er. Ni har redan ett fullgott skydd, både mot smitta och mot svåra symtom – i varje fall ett långt bättre skydd än de som låtit injicera sig med den syntetiska varianten. Och skyddet varar ofta hela livet för er som haft Covid-19 på naturlig väg! För vaccinerade varar ett eventuellt skydd (mot svåra symtom) inte längre än cirka 6 månader.
Även om ett antikroppstest visar negativt kan man mycket väl ha haft Covid-19 och har då också ett naturligt och långlivat skydd mot viruset och sjukdomen. Vid osäkerhet kan man ta ett T-cellsprov för att se om ett naturligt skydd finns.
T-cellsimmunitet skiljer sig från antikroppstest genom att det visar immunologiskt minne, så även om ett antikroppstest är negativt kan man ha T-cellsimmunitet och vara immun mot Covid-19.
Staten subventionerar dock inte T-cellsprover (som i dagsläget kostar drygt 2000 kr per person och då ingår intyg som visar att man har livslång immunitet mot Covid-19) utan vill hellre att alla ska vaccinera sig, även de som redan är immuna! Om staten lagt pengar på T-cellsprover hade läget sett helt annorlunda ut idag. Vi hade fått bekräftande information om att väldigt många människor nu faktiskt har ett helt naturligt och livslångt försvar mot viruset och hundratusentals vaccinbiverkningar, kort- och långsiktiga, hade kunnat undvikas. Men då hade samarbetet mellan stat och vaccinindustri gått förlorat – och det samarbetet är uppenbarligen viktigare än människors hälsa och folkhälsan i stort.
© Stefan Whildes blogg
Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 10:49

Den framske nobelpristageran Luc Montagniers uträkningar om följderna:


COVID Vaccinated People Within 2 Years

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • POSTS
  • #124914
    luzdoh
    UK Column Monthly Membership

    I just received this:

    https://www.brighteon.com/d3335274-24b1-4a68-942c-92fb8d692255

    “All vaccinated people will die within 2 years. Nobel laureate Luc Montagnier has confirmed that there is no chance of survival for people who have received any form of the vaccine. In the shocking interview, the world’s leading virologist stated bluntly: “There is no hope and no possible treatment for those who have already been vaccinated. We must be prepared to cremate the bodies.” The scientific genius backed up the claims of other eminent virologists after studying the ingredients of the vaccine. “They will all die from antibody-dependent enhancement. That is all that can be said.”

    Screenshot-2021-05-25-at-13.26.34

Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 07:56

God morgon!   


Till dig som besöker bloggen och läser mina inlägg.:

Jag delar här det jag känner att jag behöver informera dig om. Det är information som för övrig mainstreammedia inte publicerar.
Den här informationen kommer från nationella och internationella källor och de flesta finansieras inte av några stora bolag.

Den här bloggen är ingen betalblogg vilket gör att det ersättning för inläggen ej utgår.

Om du känner att det här är värdefull information til dig, att förkovra sig  och kanske dela till andra, får du gärna swisha ett bidrag till: 072 562 64 98

Jag har som så många, fått en ekonomisk smäll av att samhället har stängts ner. Min hantverks- och behandlingafirma står stilla.

Energibehanlingar/healing kan ger på distans för den som önskar.

Välkommen!   

http://corneliasrum.bloggplatsen.se/2021/05/20/11719023-healingbehandlingar/





Av Ann-Christin Tjernström - 28 maj 2021 05:39




23 588 svenskar har fått Covid-19 efter covidvaccinering – Folkhälsomyndigheten

4
 
Vaccination. Foto: Public Health Image Library, Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Licens: <a href=Unsplash.com" width="900" height="535" data-ll-status="loaded" />Vaccination. Foto: Public Health Image Library, Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Licens: Unsplash.com

VACCIN. Folkhälsomyndigheten meddelar att det hittills finns 21 329 kända fall av svenskar som fått Covid-19 efter första dosen av covidvaccin. 2 259 personer har fått Covid-19 efter den andra dosen.

Folkhälsomyndigheten följer upp hur många personer som fått Covid-19 efter att de har vaccinerats. Om en person blir smittad mer än två veckor efter den andra dosen kallas det för en genombrottsinfektion. De flesta som fått Covid-19 är äldre människor och yngre kvinnor. Myndigheten anser att dessa fall är få i relation till antalet fall av Covid-19 i stort och i relation till hur många som är vaccinerade.

Folkhälsomyndigheten anser att andelen allvarliga fall av Covid-19 har varit liten bland vaccinerade personer. NewsVoice noterar att upp till 40% av de som vaccinerats väljer att stanna hemma från jobbet 1-3 dagar direkt efter vaccinering.

Aktuell statistik från Folkhälsomyndigheten (FHM)

  • Totalt har 564 328 fall av Covid-19 anmälts sedan början av året.
  • Av dessa har 21 329 personer fått minst en vaccindos innan de insjuknade eller provtogs.
  • Majoriteten (61%) insjuknade eller provtogs dock inom de första tre veckorna efter den första vaccindosen, det vill säga innan vaccinet hunnit ge ett påstått skydd.
  • Av de 21 329 personer som smittats med Covid-19 efter sin första vaccindos har FHM identifierat 8 228 personer som insjuknat eller provtagits mer än tre veckor efter den första dosen vaccin. En del av dessa har varit fullvaccinerade.
  • Totalt har FHM identifierat 2 259 personer som diagnosticerats med Covid-19 mer än två veckor efter den andra dosen och därmed klassificeras dessa fall som så kallade genombrottsinfektioner.

Nästa uppdatering är planerad av FHM till vecka 22.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: Folkhälsomyndigheten

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards