corneliasrum

Alla inlägg den 18 maj 2021

Av Ann-Christin Tjernström - 18 maj 2021 23:53

I det här avsnittet av Ljuset från Norr, får Björn Lundberg besök av Valkyria:

Av Ann-Christin Tjernström - 18 maj 2021 22:27

I den här artikeln i Neswvoice tolkar Lars Bern, Ron Paulsuppfattning om den stora omställningen - The Reset.

https://newsvoice.se/2021/01/lars-bern-ron-paul-den-stora-aterstallningen/?fbclid=IwAR1o-p3Qlny0hFmaRjfG5-FscL3ZVedFXyLRMcWFuAclatx9QMH-v3KQaWo


Lars Berns tolkning av Ron Pauls artikel om den stora återställningen

Ron Paul, US House of Representatives, Texas (foto: Public Domain). Lars Bern (foto: NewsVoice)Ron Paul, US House of Representatives, Texas (foto: Public Domain). Lars Bern (foto: NewsVoice)

VÄRLDEN. Lars Bern om republikanen Ron Pauls krönika: “The ‘Great Reset’ Is About Expanding Government Power And Suppressing Liberty” om globalisternas stora återställning (The Great Reset) av planeten. Bern återger sin tolkning av Pauls text.

Text: Lars Bern | Artikeln har tidigare publicerats på Antropocene

World Economic Forum är globalisternas egen centralorganisation. Dess grundare och styrelseordförande Klaus Schwab har föreslagit att man skall använda överreaktionen på coronapandemin för att lansera en världsomspännande återställning som han kallar ”The Great Reset.” Han har publicerat en bok med samma titel. Det handlar om att vidga regeringsmakten och undertrycka människors frihet över hela världen.

Schwab föreställer sig ett auktoritärt system där de hyperrika oligarkerna och deras globala storföretag och banker fungerar som partner till en politisk maktelit som de kontrollerar. De globala företagen skall utöva sina statligt beviljade monopolbefogenheter för att maximera värdet för det de kallar ”intressenter” i stället för aktieägare. Intressenter inkluderar politiker, internationella organisationer, företagen själva och ”det civila samhället.”

Naturligtvis kommer regeringsbyråkrater och politiker, tillsammans med de mäktigaste särintressena, att avgöra vilka som är och inte är intressenter, vad som ligger i intressenternas intresse och vilka åtgärder företag måste vidta för att maximera intressenternas värde. Medborgarnas egna önskemål är underordnade.

The Great Reset kommer att dramatiskt utöka övervakningssamhället via realtidsspårning. Det kommer också att ge mandat att utrusta människor med digitala certifikat för att få resa och gå på lokal, med teknik implanterad i deras kroppar för att helt kunna övervaka dem.

I Schwabs förslag till övervakning ingår hans idé att använda skanning av människors hjärnor och nanoteknik för att förutsäga, och vid behov, förhindra individers framtida handlande.

Detta innebär att alla vars hjärna är ”skannad” godtyckligt kan få sina rättigheter kränkta, eftersom en regeringsbyråkrat (tänk Dan Eliasson) bestämmer om den enskilde kan förväntas begå ett brott. Systemet för spårning och övervakning skulle kunna användas för att tysta dem som uttrycker ”farliga” politiska åsikter som stör globalisternas agenda. Den stora återställningen kränker våra gudagivna rättigheter till liv, frihet och strävan efter lycka.

Den stora återställningen innebär en enorm expansion av välfärdsstaten via ett universellt basinkomstprogram samtidigt som flertalet skall vara egendomslösa. Detta kan bidra till att säkerställa efterlevnaden av den stora återställningens auktoritära åtgärder. Det kommer också att bli mycket dyrt. Den resulterande ökningen av statsskulden kommer inte att ses som ett problem av människor som tror på modern monetär teori. Detta är den senaste versionen av sagan att underskotten inte spelar någon roll så länge centralbanker kan tjäna pengar på att ställa ut krediter.

Återställningen handlar om etablerandet av de hyperförmögnas planekonomi styrd av dem och deras globala företag och banker.

The Great Reset kommer i slutändan att misslyckas av samma anledning som alla andra försök av regeringar att kontrollera marknaden misslyckats. Som Ludwig von Mises visade, snedvrider politisk inblandning i marknaden prissystemet. Priserna är hur information om värdet av varor och tjänster som rör andra varor och tjänster förmedlas till marknadsaktörer. Auktoritär inblandning på marknaden stör de signaler som skickas av priserna, vilket leder till ett överutbud av vissa varor och tjänster och ett underutbud av andra. Så ser det ut och har alltid sett ut i planekonomier.

Låsningarna visar farorna med auktoritär kontroll över ekonomin och våra personliga liv. Låsningarna har ökat arbetslösheten, fått många småföretag att stänga och lett till mer missbruk, våld i hemmet och självmord.

Resultatet är en succesiv utplåning av en oberoende medelklass och en massiv förmögenhetsöverföring till multimiljardärerna. Bara hittills under pandemin har ett halvdussin hyperförmögna oligarker ökat sin förmögenhet med ca. 2000 miljarder dollar.

Vi får höra att låsningarna beordras på grund av ett virus som inte utgör någon större fara för en mycket stor andel av allmänheten, men i stället för att anta en annan strategi fördubblar politikerna den misslyckade politiken med masker, nedstängningar och låsningar.

Samtidigt tystar de stora tech-företagen (Google, Youtube, Facebook, Amazon, Twitter m.fl.), som redan ofta fungerar som partner till politikerna, alla som ifrågasätter den officiella linjen om hotet från coronavirus eller effektiviteten av låsningar, masker och vacciner. Nu senast åtgärden där Youtube, med miljöpartiregeringens goda minne, stängde ner det oppositionella Swebbtvs konto. I Polen gör regeringen tvärt om och bötfäller företagens censur på nätet.

Den katastrofala reaktionen på pandemin är bara det senaste exemplet, på hur de som ger upp friheten i utbyte mot löfte om säkerhet eller hälsa kommer att hamna i ofrihet, otrygghet och ohälsa.

Istället för en stor auktoritär återställning behöver vi en stor pånyttfödelse av människors frihet!

Av Ann-Christin Tjernström - 18 maj 2021 21:40

Reiner Fullmich igen:

https://mailchi.mp/8b8a70b696a1/coronapandemin-ett-brott-mot-mnskligheten?fbclid=IwAR0YCELZu403JOi5t92_NvohZLcmREh_c3wkMDXGooMxU1ptcNh-6sbhkUg



 
 

Coronapandemin:
Ett brott mot mänskligheten

Videon med advokat Reiner Fuellmich om det bedrägliga med pandemin och testerna - NU MED SVENSK TEXT!

Vi har tidigare publicerat denna video men då enbart på engelska. Eftersom ärendet som Reiner Fuellmich och hans advokatkollegor arbetar med och budskapet de framför är så pass viktigt för Dig, och oss alla som samhällsmedborgare, ansåg vi att en svensk översättning behövdes. Sagt och gjort: här är den!
 
DEL 1, (15 minuter) med svensk textning
DEL 2, (33 minuter) med svensk textning
 

Om Corona Investigative Committee

Kommitteen som grundades i juli 2020 består av fyra advokater som har till uppgift att undersöka 1) hur farligt viruset är 2) PCR-testernas duglighet och 3) pandemiåtgärdernas påverkan på samhälle och individer.

En av dem, Reiner Fuellmich, har i många år arbetet som processadvokat mot bedrägliga storföretag som bl a  Deutsche Bank, Volkswagen och deras dieselskandal samt i en stämning mot ett av världens största rederier, Kuehne und Nagel rörande en muthärva av mångmiljonbelopp.

https://www.fuellmich.com/ 

 
Av Ann-Christin Tjernström - 18 maj 2021 10:17

Vi lever i märkliga tider. Tider som ger oss prövningar långt över det vi egentligen är rustade för.
Många liv slås i spillror och ett paraply av rädslor har gripit tag i stor del av mänskligheten.

Vi har skrämts av massmedia som har gjort stora rubriker. Katastrofer och annat.
Då så mycket har rämnat behövs det braskande rubriker för att få sälja  artiklar.

Med ett stort intresse för hälsa har jag försökt att sprida information om hur man bäst kan boosta sin kropp ch därmed skydda för eventuell smitta. I många fall har det varit helt "lönlösa" varningar.

Jag lider själv av ohälsa sedan barnsben, då jag utsattes för dåtidens övergrepp där barn blev försökrkaniner med att i förebyggande syfta fylla helt friska tänder med amalgam/kvicksilver.
Det har haft stor betydelse för hela mitt liv, då jag egentligen aldrig har haft den energi som jag annars hade haft om jag inte hade blivit så svårt exponerad av kvicksilver som barn. Tio plomber blev jag utrustad med och min mamma betalde villigt den dyra räkningen hos den privata tandläkaren, trots att jag hade varait hos Folktandvården som inte lagade små prickar i mjölktänder. Nu fck jag "silver" i nästan hela munnen och sex år gammal.

Större delan av mitt liv har jag arbetet i skolan, men tvingades lämna för ett antal år sedan då hälsan sade stopp.
Jag har sedan dess sanerat bort och det sista tog jag bort, nästan på dagen för 15 år sedan.
Visst har det blivit skillnad, men 100 % får jag nog aldrig räkna med att jag har.

Jag har ersättning från Försäkringskassan, men som vanligt låg.
Jag startade därför en liten firma 2013 där jag har sålt hantverk och där jag också säljer tjänster som healing, kontakt och distans samt mjukformen av kiropraktik, Art Neuro.

Nu har ju allt stått stilla under mer än ett år, och det det känns. Det blev lite "lönlöst" och kännbart.
Precis som för så många andra.

I slutet av förra månade sparkade jag igång den här bloggen igen. Det var under en period svårt att ladda ner bilder och därför avstod.

I tidern som dessa när samhället har delats i två: vaxxade eller ovaxxade och där befolkningen har läst på och fattat ett aktivt beslut då kunskapsläget är så osäkert.
Jag upplever att den information som går ut till allmänheten är ytterst liksidig och utan annan argumentation. Därför har jag valt att dela här på min blogg, för att kunna delas och för att de som väger för och emot skall få en andra uppgifter att bygga sitt beslut på.

Det här tar mycket av min tid och jag är "lönlös" i det. Ni som läser och känner att det här är viktig information att använda sig av då mycket är samlat, får gärna bidra med ett litet bidrag till min swish: 072 462 64 98

Jag hoppas att mina inlägg någonstans gör skillnad både i smått och stort?

Ni är också välkomna att besöka min hemsida: https://www.halsosamtochhandgjort.se/
Healingbehandlingarna med Reconnectiveenergier kan jag också ge på distans.
https://halsosamtochhandgjort.se/energibehandlingar


Det är i mötena vi blir till och nu möts vi här. Tack för ditt besök!   


Av Ann-Christin Tjernström - 18 maj 2021 07:15

NÄRINGSMIKROSKOPIST VISAR OCH BERÄTTAR OM HUR HEN HAR TOLKAT SIN BLODANALYS
       

Ur flödet:

"Jag har en vän som är näringsmikroskopist. Hon är expert inom sitt område och har hjälpt mig oerhört! Hon hade många klienter som tog emot den så kallade Vaxen och bad dem komma in för en gratis analys! Till sin fasa är detta vad hon har sett! Översta bilden är helt friska celler innan vax. Cellernas progression ändrades drastiskt de närmaste dagarna! Den tredje bilden (vita specs) visar de utländska nanopartiklarna som dyker upp i ditt blod! Din kropp kan ALDRIG avgiftas från den och till slut kommer dessa partiklar att gå in i varje cell av din kropp!!!
Min vän gråter över detta för att hon förstår blod! Efterverkningarna över detta kommer att påverka den individens hälsa under resten av sitt liv!!!
DENNA EXPERIMENTLIGA V A C C I N A T I O N ÄR EN KRIME MOT MÄNSKLIGHETEN!!!"

Cheryl Reeder

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards