corneliasrum

Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Ann-Christin Tjernström - 15 mars 2011 11:41

Jag tycker att jag hamnar allt för ofta i situationer när min kunskap tryter. Det finns vissa områden som är svårare än andra och där jag absolut inte kan ta mig fram utan assistans. En av de områdena befinner jag mig i just nu.


Tidigare har jag nämnt om min väninna som hade som mål att lagstifta om manligt harem när hon hamnar i riksdag/regering. Det handlar då om sysslor/tjänster som ofta kvinnor går bet på när det gäller fysisk styrka.

Vi har skojat om att vi behöver en hel radda med fysiska indivier, och då män som kan bistå oss där den fysiska styrkan tryter - då mest hantverkara av olika slag, egetnligen ett måste för kvinnor som lever ensamma i en fastighet t ex; snickare, målare, skogsarbetare (ved), traktorförare (snöskottning och grävarbeten som dränering), trädgårdsmästare, bilmekaniker, elektriker, rörmokare....etc.


De sista dagarna har jag funnit en annan yrkeskategori som jag behöver i mitt  harem, nämligen en dataingenjör!!!


Min specialdator lever sitt eget liv - egenligen inget liv alls - då internet är dött. Dött så in i vassen. Varken e-poet eller annat.

Känner mig "bortkopplad" och utanför. Stjäl mig nu därför några stunder vid min sons dator, när han inte är hemma - men annars är det ganska ockuperat där.


Nu på f m har jag fått lite guidning av Rolf! Han passar ganska väl in i mitt tilltänkta harem, men även där gick vi nog bet. Hur han än guidadae fanns där inget liv. Sannolikt nätverkskortet som har lag av. Blir nu att skaffa en nytt! Utan Rolf hade jag sannolikt var tvungen att anlite en mera kostsam support.....


Det där med datorer är ju inget tungt - men däremot ganska stort för mig, och jag kan sannerligen inte lära mig allt för att kunna reparera när ngt blir fel eller går sönder.


Egentligen tycker jag inte om att behöva be om hjälp och skulle därför vilja ha kunskapen själv.


Men hur mycket kunskap skall behöva finnas i mig?


Har även problem med skrivaren......pust, sedan jag höll på med bläcket. Nu kommer detta meddelande: "Skrivaren är inte klar för utskift"!  Klar för utskrift? Jag har gjort allt som jag kan hitta på och även testat i den andra datorn.......


Det är vid sådana här tillfällen jag önskar mig mera kunskap och erfarenhet......... i annat fall blir det jag som får bli den första att söka efter rätt personer när lagstiftningen om manligt harem blir en realitet.


-18 i morse, gjorde att uteaktiviteten fått vänta! Behöver dock lite mera D och mera energi då problemen med dator och skrivare ger mig onödigt energiutsläpp.  Jag undrar därför; "Är det tvunget att jag skall kunna hur mycket som helst"?....lämnar tekniken därhän och ger mig ut i solen:)   

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards