corneliasrum

Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Ann-Christin Tjernström - 28 mars 2011 22:08

Överraskande att upptäcka att vinden hade mojnat sedan i går.

-9 grader och klart bådade gott väder vid älven.


Beslöt att vänta en stund då sommartiden gjorde att det kunde vara lite kallt nere vid isen.

Komiväg vid 11-tiden och väl framme var redan Majvor och Sigge. Det är de mest trogna "häckarna" vid älven.

Satte mig ned med stickningen en stund och fick faktiskt syn på en nässelfjäril, den första för det här året. Lite malplacerad mot det vita underlaget, fast egentligen satte den sig på min frysväska som är ceriserosa.


Efter en stund kom Mona, som på föremiddagen hade skickat hem sida föräldrar. Vi satte då igång med "parallellstickande" av stumpor och jag då "yogastrumpor" men öppen häl och tå.


Mona och jag är gräsliga på att dra med grejor och verkar mer om att åka på camping än att var ute några timmar i solen.


Som sällskap hade vi en hackspett som har arbetet idogt det senaste dagarna, viket syns tydligt på de omkringliggande träden. Kunde inte avgöra om det var en Stor hackspett eller en Spillkråka.


 


Fram på eftermiddagen var det så dags för en tur på isen - idag utan skidor.


Så här vackert var det.

Den "neongröna" är Mona. 

När vi kom tillbaka till "häkcningsplatsen" frågade jag de övriga hur mycket vi skulle skatta den här dagen och omgivningen på en skala på 100. Sigge ansåg då att några poäng försvann då han kände att det "drog" lite i nacken och ryggen.

Det var det enda smolket i bägaren för den här dagen - att det drog lite bakifrån.


....men åter vackert som ett vykort!!!


 


  


Av Ann-Christin Tjernström - 28 mars 2011 17:15


Nedanstående information har kommit via min vän Ulf  Bittner och är hämtat ur Dr Mercolas sändlista och belyser konsekvenser som har uppkommit genom massvaccinering för svininfluensa:



Via Dr Mercola sändlista kom detta denna dag, den första länken är på originalspråk, den andra länken på svenska(google översättning)


”Det är just vad som kan hända med vår massiva injektion av vacciner till barn, medan deras bräckliga immunsystem utvecklas fortfarande.

And there is evidence that just ONE dose of thimerosal-laced vaccine can cause neurological harm ! Och det finns bevis för att bara en dos av timerosal-spetsad vaccinet kan orsaka neurologiska skador !

A 2009 study showed that monkeys receiving just one dose of hepatitis B vaccine (which contains thimerosal) suffered significant developmental delays, even though the vaccine was adjusted for body weight to simulate the amount given to human infants. A 2009 studie visade att apor som fick en dos av hepatit B-vaccin (som innehåller timerosal) drabbades av betydande försenad utveckling, trots att vaccinet var justerat för kroppsvikt för att simulera det belopp som anges för människors barn. Although, it wasn't clear if the damage resulted from the thimerosal, or from the vaccine itself. Även om det inte var klart om skadan orsakas av timerosal, eller från vaccinet själv.

Either way, it was bad news for the monkeys and has dire implications for human children. Hursomhelst, det var dåliga nyheter för apor och har ödesdigra konsekvenser för människors barn. The vaccinated primates took more than twice as long as unexposed controls to acquire three standardized skills typically used to measure infant brain development. De vaccinerade primater tog mer än dubbelt så länge som oexponerade kontroller att förvärva tre standardiserade färdigheter som normalt används för att mäta barnets hjärnans utveckling.

The bottom line is, the drug industry knows vaccines are good for business. Summan av kardemumman är, läkemedelsindustrin vet vacciner är bra för affärerna. But they can't prove they're good for your health. Men de kan inte bevisa att de är bra för din hälsa. Educating yourself is no longer an option. Utbilda dig själv är inte längre ett alternativ. It's essential if you want to stay healthy. Det är nödvändigt om du vill hålla sig frisk.



http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/03/28/mercurycontaining-medicines-harmful-to-children.aspx


Svensk översättning via google här nedan;


http://www.google.se/translate?u=http%3a%2f%2farticles.mercola.com%2fsites%2farticles%2farchive%2f2011%2f03%2f28%2fmercurycontaining-medicines-harmful-to-children.aspx&langpair=en%7Csv&hl=sv&ie=UTF8


Det har varit känt av många sedan tidigare men det är viktigt att det blir känt av ännu fler.


Speciellt till alla som har barn och att dessa föräldrar får möjligheten att förstå vad vaccinering kan innebära för deras barn!





Av Ann-Christin Tjernström - 28 mars 2011 09:04

Kunde inte låta bli att fortsätta att botaniser bland Annie Lennox låtar på Youtube.


Why - blev den låt som jag fann idag.


Sån mycken smärta..........och en önskan om förlåtelse!






Av Ann-Christin Tjernström - 28 mars 2011 08:47

Gårdagens "windy weather" har idag förädrat till ett vackert vårväder igen!!!! Jipppppi!!!


Lyssnade på Freda i morse och får förstås en vision av vår och sommar där "vindarna" får en helt annan dimension.


"Du dansar runt på ängarna och du svävar i det blå.........."



Gissa vad som "dansar runt på ängarna" hos mig? Jo, just nu tre rådjur som springer/dansar omkring på skaren. Hoppas få dem att förflytta sig lite längre från vägen - sänder min tanke till dem att vistas på säkrare mark och avstå från att passera vägen.






 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards